Четвърти клас- Късмет!

• 48 305
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Донсита, на Калоян вече му давам като на възрастни - по 1 таблетка аналгин, парацетамол или прахче Фервекс,
И аз така давам цяла таблетка вече. Момчил е 45 кг.153 см.

Така както сте дали цените, значи около 60лв. на ден излиза зеленото.

# 481
  • София
Момичета, не избързвайте с Аналгина. Малки са още.

# 482
  • София
Аз за всичко давам само парацетамол, но само в краен случай - когато има силна болка или висока температура.

# 483
Аз за всичко давам Калпол(paracetamol), той от малък знае, че щом пие от сиропа с момченцето, всичко му минава!  newsm78

Та не знам, кое точно има ефект, но понякога действието е незабавно Joy

# 484
  • Варна
Aз всъщност аналгин не съм давала, просто използвах цитата, че давам по една таблетка. Парацетамол му давам кагато има температура или го боли главата. Слава Богу това се случва рядко.
Лятото беше го хванало разтрайство, дадох му една таблетка Лопедиум, мина му и това беше.

# 485
По въпроса за зеленото училище - днес заминаха - 4 нощувки с храна в хотел Орловец в Пампорово, посещение в Смолян на планетариума, посещение в Широка лъка, на връщане през Бачковския - 195 лв.
За лекарствата - давам парацетамол, аналгин, церукал - по половин таблетка ( килата ни са малко), смекта. Да чукам на дърво... рядко. Нурофена не го харесвам заради страничните действия, но кое ли лекарство ги няма.

# 486
  • Варна
Спунк какво му е на Аналгина?

# 487
Рапорт първи ден зелено - на Пампорово има сняг - кеф... Вечеря картофи с месо и салата домати ( салатата отвратителна кисела), десерт няма, парното работи. Mr. Green
На родителската класната каза, че оценките от матурите дори не влизат в бележника. Ще се правят след голямото междучасие, 40 мин, по БЕЛ диктовката тя ще им я прави, няма право да им казва препинателните знаци, но ще се постарае да нямат грешки...

# 488
Момичета,знаете ли някой сайт в нета от където да  изтегля учебно помагало за четвърти клас по Български език?
Знам,че е по никое време на учебната година,но който късно се сеща,така става.

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 05:18 от happy_mama

# 489
Момичета,знаете ли някой сайт в нета от където да  изтегля учебно помагало за четвърти клас по Български език?
Електронен вариант на учебника по български език на Булвест ще свърши ли работа?

# 490
  Vague,  в кое училище учи твоето дете? В нашето училище ни казаха за матурите, че ще бъдат чужди квесторите - учителите не са преподаватели в 4 клас.

# 491
  • Варна
Днес Момчил става на 11г.

javascript:popupWindow('http://moibuket.com/popup_image.php?pID=203')

# 492
Дон Домат - жив и здрав да е Момчи и да ти носи много поводи за гордост  Peace  bouquet

Виждам темата за лекарствата сте дискутирали - да попитам и аз защо не аналгин?, парацетамол вече не давам след няколко статии, които четох ( то не че другите лекарства са много по-различни де). Гледам да мина с нурофен, панадола ( в който май пак има парацетамол) и аналгин накрая.
Като ви чета ръстовите данни и се хващам за главата с мойта скумрия 32 килограма  ooooh! Twisted Evil ooooh!

# 493
  • sf
И мойта е 32кг и към 140см.
Рядко ми се налага да й давам лекарства и ако се наложи й давам от тия на брат й,ама се чудех дали не са й вече слаби. то да не се налага е най-добре.

# 494
И моето момче не е от най-едрите /146/32/, но има и по-дребни от него в класа му.
За болка и температура вече давам Хексалгин /течен/, защото действа безотказно и бързо. Преди две-три седмици такова разстройство го беше хванало, че само Имодиум му помогна.
Зеленото - 4 нощувки в Спа хотел Стримон 5 звезди в Кюстендил - 210 лв. с няколко допълнителни екскурзии наблизо, без вход за музеи и дискотека.
В училището на децата ми квестори са учителите, които преподават в същото училище. Миналата година дори класната на дъщеря ми беше квестор на една група.

Общи условия

Активация на акаунт