Четвърти клас- Късмет!

• 48 282
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • ГОре на черешата...
Да, за всички училища дните с матури са си нормални учебни дни.
Въпрос на организация на всяко отделно училище е как ще се процедира.

# 541
  • София
Благодаря,   bouquet Потънаха му гемиите на Росен,беше ги броил почивни дни Mr. Green

# 542
  • София
Благодаря,   bouquet Потънаха му гемиите на Росен,беше ги броил почивни дни Mr. Green
И за моят така Simple Smile

# 543
  • ГОре на черешата...
И за моят така Simple Smile

Joy

Е, Калоян нЕма такива илюзии, нали всичко му свеждам...

# 544
И при нас ще са си учебни. Третият час почва в 10 ч. тогава матура. После останалите предмети. Не виждам особено притеснение, май аз повече се вълнувам...

# 545
  • Варна
И при нас ще са си учебни. Третият час почва в 10 ч. тогава матура. После останалите предмети. Не виждам особено притеснение, май аз повече се вълнувам...

и при нас така Peace  Май аз съм се впрегнала повече Embarassed, а младежът нехае и блуждае някъде Embarassed Нещо го играе влюбен Laughing  и въобще не му е до това ooooh!

# 546
  • София
Нашите са свършили материала и правят тестовете от ВО от минали години. Като ги видях и спрях да се притеснявам. Наистина са твърде елементарни.  Детето казва, че са като за първи клас. Изискванията за усвоен материал май са много ниски.

# 547
  • Варна
При Диди учебният материал още не е взет целия. Май само по ЧП - днес за два учебни часа са взели последните 5 урока наведнъж, даже и тест са правили. Crazy

И те правят тестове от минали години.

# 548
  • София
При Диди учебният материал още не е взет целия. Май само по ЧП - днес за два учебни часа са взели последните 5 урока наведнъж, даже и тест са правили. Crazy

И те правят тестове от минали години.

5 урока и тест  Crazy ?? Всъщност може ако последните 2-3 урока са преговорни.

# 549
  • Варна
Сега погледнах- не са преговорни.  CrazyСлед днес вече им е останал само последния урок- той е преговорен.
Но по ЧП има време до матурата.  Simple Smile

Повече се притесних за математиката, но те пък там последните невзети уроци са преговорни.

По ЧО имат още три невзети урока, отделно от преговорните. Но и за тях май има време.  Crazy

# 550
Момичета , матурата на 4 клас не е ли 2 учебни часа newsm78  Моето гардже твърди това ooooh!

# 551
  • София
Росен упорито твърди,че няма да учат  в дните с матурите.Госпожата им е казала,цитирам:"Идвате в 9,взимате си закуските и в 9,30 се настанявате.След матурата си тръгвате." Shocked newsm78
Тъй като аз му нямам вяра,сега се чуди утре дали да си ходи в 7,30 или направо в 9ч. Mr. Green

т.е в сряда,не знам защо бях убедена,че е утре newsm78 Embarassed

# 552
  • Варна
А децата ви имали ли са урок по БЕЛ, в който се описва как се предава пряка реч в диктовка например? Виктор твърди, че не са учили newsm78. В учебника им май наистина няма такова нещо.  А като гледам текстовете за примерни диктовки, би трябвало да знаят newsm78

Нашите ще си имат нормални часове по 40мин. Просто в 10ч. започват теста, доколкото знам за 1 учебен час и после продължават по програмата за деня. Това е информация от последната РД, само за продължителността не съм на 100% сигурна

# 553
  • София
Как се пише пряка реч в диктовка или как се предава в преразказ?
Със сигурност са учили и двете, а за второто са говорили много. Иначе дали са имали специални уроци за тези неща не се сещам.

# 554
  • Варна
Как се пише пряка реч в диктовка или как се предава в преразказ?
Със сигурност са учили и двете, а за второто са говорили много. Иначе дали са имали специални уроци за тези неща не се сещам.

За това как се пише в диктовка става въпрос Peace Знае,че е на нов ред с тире. Но ако после има думи на автора, и после пак на героя на същия ред и т.н. не се сеща да са учили ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт