Още малко празненства, за да са всички на една! ЯНУАРИ - 31

• 29 677
  • 757
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ели,дано намериш време и начин да се оправиш бързо Hug
Знаете ли че има 30% намаление в Колев и Колев
http://www.k-k.bg/shoes/index.php?language=bg

# 286
  • София
Ноеми, аз давам Лактана 2 още, но мисля да минем скоро на Лактана Киндер (Киндер е преходната версия на Лактаната). Плодовата Лактана 3 не смятам да я давам - Йоана е капризна, едва ли ще я яде, а и предпочитам да и давам плодове. Чувала съм, че кърмените бебета харесвали Лактаната, аз затова с нея почнах, като  я отбих .  Освен в аптеките, продават и във Вис Виталис.

Някой попита по колко АМ. Йоана пие по 120 мл. сутрин след кашата и по 300 мл. с 3 Плазмонки вечер преди лягане.

Благодаря за всички хубави пожелания  вчера:)

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 16:17 от LadyAngel

# 287
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на Борис на мама kam4eto, Аделина на мама mariya_84, Петър на мама MAIA, Ванислава на мама krissia !!!

Я вижте как трябва да се яде:

Бебеш, много  Hug и положителна енергия от нас.

Еления, съчувствам ти  Hug а за очния ще ти пиша на лични.

Имаше и друго, ама  newsm78, айде като се сетя.

# 288
Яяя, верно тортата на Зори, с която черпи Крисия  Simple Smile.
Тукмо я гледам  с двате кученца, викам си брех, като на Зори тортата и гледам ЧРД, Зори.

# 289
вие ме ошашкахте с тези огромни количества АМ бе!
дара пие по 180 мл вечер и мноооого рядко ги изпива, да кажем, че средно пие по 150...
а за сегашната ни възраст какво е количеството АМ, което трябва да се приема?

аз пък не нося дара. лоша майка!
ама как да я нося като след минута-два ми се откачат ръцете?
направо не знам физически как успявате да ги носите повече време.
а и в какви ситуации го правите.
аз нося дара само от колата до апартамента Simple Smile

# 290
Буби,много ти благодаря за лепенката. Мисля че и помогнаха. Дадох и и хексалгин,но го повърна. Панадола и свещичките въобще не смъкват...

# 291
При много висока температура при бебета се прави влажно обвиване със влажен чаршаф натопен във хладка вода и изстискан. Като се обвиват ръчичките и крачетата така с чаршафа, че да няма допир на кожа с кожа. За Тея обаче е противопоказно.

# 292
Бебеш, за повръщането какво ви дадоха? Вода пие ли? Важно е, ако може поне водичка да пие, за да не се обезводнява.
Нашта педи ми изписа Сиафен за температурата - то си е ибупрофен, като Нурофен бебе. Не вярвам да има разлика, само дето Сиафенът е по-евтин. Принципно хексалгинът го водят тежката артилерия в такива случаи, но щом повръща...  Confused  
А лепенката през 4 часа може да се сменя, няма ограничение, доколкото знам.
Явор как е?

# 293
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЧЕТА!

Да се похваля, Ди снощи проходи, на мама порасналото момиче Sunglasses

Клече,честито ти ходещо Николче, наговорили са се нещо Wink

Уф, ама винаги забравям на кой какво щях да пиша. Вие как се сещате, да не седите с лист и химикал край компютъра или аз съм вече много изкуфяла? Laughing

Hug Миличкото ми адашче, да го нагушкаш  Heart Eyes

Отварям си нов прозорец и в него си пиша  Mr. Green

Еления много боли, знам от личен опит  Hug

Аз честно казано понякога прилагам контролиран плач, но говорим за нещо от рода на 5 минути максимум, повече не издържам  Blush Но Никол не е критерий, защото по принцип е много послушна, а и винаги си заспива сама  Peace

Гъби мерси за инфото  Hug Скоро ще сменяме обувки, така че си е време за нова покупка  Peace

Бебеш  Hug Измъчи се жена, искрено ви пожелавам по-скоро светло бъдеще  Peace

# 294
Бебеш за повръщането пробва ли свещичките вомитосхил С? Тва ни оправи всички.

# 295
Вомитосхил слагам,да. Явор и то вдига,но само до 38,8

# 296
А, така сега...! Пак се замислих  Whistling Пък аз като се замисля, страшно става  Mr. Green
Дали не трябва да пробвам и аз да започна да давам АМ  newsm78 , защото кърмата ми със сигурност няма и 200мл на прием. А и вечер много се буди, опитах да я отуча от яденето в 2ч и май стана, но в 5 вече суче жадно, жадно. Тя си хапва добре при другите яденета, ама пък добре, добре по 200-210гр изяжда на хранене  Rolling Eyes
Гледам, че доста кърмещи дохранвате, и аз ще опитам, та да видя как ще се приеме  Simple Smile
Да вземе пък да и хареса повече най ме устройва май  Whistling  Peace

И аз не нося Михаела, само в наложителни случаи като пренасяне от стая в стая и др., но не я разнасям като баба и примерно да и показвам разни работи  Naughty Ако искам да вдигам тежести, отивам на фитнес, поне там тежестите не ми се огъват в ръцете и не ми се тръшкат  Whistling

Пепита, ухааа, точно така се яде, браво на Кали, как обича да си похапва кисело мляко  Simple Smile

# 297
Хриси, това е кремче, не е кисело мляко, тя него не го харесва хич, но така яде всичко.

И аз не нося Кали, евентуално от стая в стая. Противопоказно е и за двете ни, за нея-че ще свикне така, за мен- че ще си докарам някоя херния ако вече не съм си я докарала.

# 298
Само, докато не съм забравила - днес в ДМ ми казаха, че петък, събота и неделя има кампания - купуваш за над 30лв и ползваш 30% отстъпка. Между другото посленият път се престраших да пробвам памперсите Бейбилав (една приятелка много ми ги хвалеше) и смея да кажа, че са си супер.  Peace

Пепита, браво на Кали! Само така!  Grinning

# 299
  • Пловдив
Ноеми и на ММ това му е мечта - Мачу Пикчу - а дано да идем някои ден .......

Стаско го нося  Hugдоста често и мен ме болят ръцете, но иначе мрънкоти, като е вкъщи Виолета си играят, но през деня като сме сами с него не се заиграва сам и само протяга ръце към мен да го взема. Днес му правих тортата с една ръка, в другата беше той  Whistling
Еления и аз бях сложила един ластик на китката "Накитник", като е стегнато не боли толкова  Tired

Бубе и аз гледам тортата и си викам тя е като на Зори, и в сайта на тази "сладкарка"  Laughing (сетих се за оня виц), гледах подобни , ама после забелязах и надписа  Laughing - ааа на Зори е .

Всички деца да ядат като Кали  Hug

Буби аз пробвах ДМ -ските памперси - стават, а и турските са ги увеличили с 2 лв.  Tired

оффф, аз си пиша, Стаско набарал на ММ бастуна и ръфа ли ръфа най мръсната част  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт