Още малко празненства, за да са всички на една! ЯНУАРИ - 31

• 29 692
  • 757
  •   1
Отговори
# 270
Бим Бим  Hug Ами засега е същото....отпадналост, киселини вечер и газове  Embarassed И ми се ядат яко кренвирши хаха  Simple Smile

# 271
днес цял ден се опитвам да напиша нещо и все не успявам, а дано сега стане  Joy

ние продължаваме да сме в серията неспокойно спане, незнам зъбите ли са или от тези сополки, ама аман.
Опитите ми да я науча да спи в нейното легло да спи са увенчани с голям неуспех, то не е рев, не е чудо, все едно съм я сложила в клетка със звяр  newsm78. Да не говорим и за нон стоп сученето нощем. Може би нямаше да се оплаквам, но спим двете на единично легло  Sick и на двете ни е адски неудобно, но неще и неще туй дете  #Crazy #Crazy

Ноеми къде нощувате в Сандански, то май веднъж се обсъжда, ама знам ли вече? Ходи ми се някъде, а там май не съм била отдавна..

а за таткото милионер  Crazy, ееех, че екскурзии, ех че плавания, ех че лудости и екстремни преживявания бих предприела  newsm41  grinning039  car003, ноо че не съм любител на луксозните почивки, по така близо до природата  Wink

# 272
Добър ден, мамчета!

Ние вече сме си в Пловдив, по обед "кацнахме" и още се оглеждам като гърмян заек...
Бебеш, много тъпо с тези болести! Преборихте ли температурата? На мен педи ми каза - над 39,5' да я съблека и да я изкъпя с леко топличка към хладка водичка, да я подържа малко повече, тя водата се охлажда още междувременно и помага за свалянето на високата температура. Ти как си? Пиеш ли поне парацетамол?
Кака Рала, а дано избегнете АБ-то!  Hug
Рал, и на вас желая скорошно оздравяване! Hug
Изобщо, на всички болнички, ако съм изпуснала някой - оздравявайте,ей!

И ЧРД на днешните рожденничета! Ади, Ванислава, Борис и Петър - бъдете живи и здрави, мили дечица!   newsm38 newsm67 newsm67 newsm67

Мама Зая, направо ми образува слюноотделяне с тези родопски клинове!  eat

И аз като Ноеми се интересувам за АМ-то. Скоро ще трябва да почна да давам и се чудя какво...

Навсякъде има много болни дечица, тази сутрин на закуската в хотела едно така кашляше горкото, че направо лошо да ти стане... ooooh!  Как да се опазим е въпроса...
Иначе ние имаме планове да отскачаме до Софето утре, ама с тези прогнози за времето малко се чудя дали ще стане. Накарах ММ да иде да вземе куча, че ми домъчня 4 дни без него!

# 273
  • София, Лагера
Ноеми къде нощувате в Сандански, то май веднъж се обсъжда, ама знам ли вече? Ходи ми се някъде, а там май не съм била отдавна..

а за таткото милионер  Crazy, ееех, че екскурзии, ех че плавания, ех че лудости и екстремни преживявания бих предприела  newsm41  grinning039  car003, ноо че не съм любител на луксозните почивки, по така близо до природата  Wink
Инка, ходим в хотел Панорама. Той е в покрайнините на града, тихо и спокойно място, с приятен ресторант, където почти няма хора и за деца е и-де-ал-но!

А ако все пак намериш милионер, виж това, то ми е мечта, тракинг в Перу и Боливия:
http://zigzagbg.com/programme_detailed_bg.php?rid=59

# 274
Ноеми то да не спамя много, ама това е програмата, която ми се щеше да осъществя, когато ходихме в Южната Америка, обаче за ММ беше абсурд толкова време да не бачка  Joy, аз обаче не съм се отказала, то милионер не е нужен, само Ема да заякне hahaha

# 275
Буби, 39.8 и за 1 час се смъкна до 39,3. За нас е опасно къпането с хладка вода. Правим и компреси с хладка водичка на крачетата.
Аз пия няколко вида хапове... И цял ден ме тресе. Тея постоянно повръща, от това кърмене е като гейзер.
Инка пробвахте ли метода с минутите. Трябват много нерви но работи.

# 276

не, дори не съм го чувала  newsm78, ще се разровя

# 277
  • София
Буби, 39.8 и за 1 час се смъкна до 39,3. За нас е опасно къпането с хладка вода. Правим и компреси с хладка водичка на крачетата.
Аз пия няколко вида хапове... И цял ден ме тресе. Тея постоянно повръща, от това кърмене е като гейзер.
Бебеш Hug
Аз пробвах метода с минутите и претърпях голям неуспех,да не говорим че щеше да стане и голяма беля,Мони така неистове се разплака,че точно на 3тата минута я чух,защото бях залепена на обратната страна на вратата как почна да се дави,нахлух в стаята и тя както си беше по гръб панирана силно не се сеща нито да се завърти нито да се изправи оповръщала цялото легло и се дави в повърнатото направо незнам как не умрях от тревога ooooh!едвам я успокоих и после цяла нощ не можах да спя и само се ослушвах диша ли,а тя за първи път приплакваше насън,много се уплаших и не мисля повече да пробвам Naughty

# 278
Благодаря на всички за прекрасните пожелания, тъпкано да ви се връща всичко Grinning Grinning Grinning.Влизам само за да ви почерпя, че до преди малко беше страхотна лудница вкъщи

# 279
Аз пък да се "похваля" днес вече официално съм с измъкната китка. ConfusedПричината е системното вдигане на тежест от 11.500.Болката е ужасна,ограничава ми всякакви движения с дланта.Не мога нищо да пипам,не мога да я движа.Днес (и не само) съм едноръката Елена.Пристягам си китката с някакви ластици,ама файдата не е особена.Вода не мога да си налея....Малко са ми ангажиментите,ами сега и на физиотерапия трабва да намеря време да ходя.
Вико днес е при баба си. Mr. Green
След малко ще ходя да го взимам,защото в епидемично време трябва да се бие ваксина-няма как,дори сме били закъснели и джипка надава вой да се бие час по-скоро.Аман вече.Писна ми от тези тъпи,скапани ваксини.Стела като няма Симфлорикс как оцеля а?Писна ми всяка година да добавят по още една допълнителна ваксина ,чесно направо ми се повдига при мисълта.Добре,всичко минава нормално засега.Пу!
.......
Бургазлийки препоръчайте ми очен по ЗК Praynig....Защото освен че кокалите ми се разпадат,май започвам и да окьоравявам.
Ух,Гъбке, Hug много е гадно,представям си как си се почувствала. Hug
За сваляне на Т :Аз правя компреси от студена вода,оцет и хл.сода.слагам мокри кърпички на вътрешната част на крайниците,на ходилцата,челото.Ама виж за бебето не ми се е налагало и незнам как може да се постави компрес като е толкова малко...
Бебеш,повече течности и давай,защото след като повръща и подържа висока Т има опасност от обезводняване.
Елекролитите на Хумана може да и разтвориш......и да и даваш някаква храна която да ни дразни толкова...

# 280
  • София
Бим Бим  Hug Ами засега е същото....отпадналост, киселини вечер и газове  Embarassed И ми се ядат яко кренвирши хаха  Simple Smile
мама зайка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes много ти се радвам!!!! newsm51

Бебеш пожелавам ви скоро да се оправяте и двете!
Инка, Ема скоро да се научи да спи самичка.  Hug
Ноеми, ние сме на Хипп 3.
 Hug

# 281
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЧЕТА!

Да се похваля, Ди снощи проходи, на мама порасналото момиче Sunglasses

Клече,честито ти ходещо Николче, наговорили са се нещо Wink

Уф, ама винаги забравям на кой какво щях да пиша. Вие как се сещате, да не седите с лист и химикал край компютъра или аз съм вече много изкуфяла? Laughing

Ноеми, аз на Лактана 3 не й харесвах точно плодовия вкус. Но има една Лактана кидс за след 1 г., не знам дали е ароматизирана. Има ги в аптеки Ремедиум, ако са ти наблизо. Сега вече купувам Нестле Джуниър.

Клео, привет и от мен Hug

Еми другото наистина го забравих Crazy Хубав ден на всички!

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 15:53 от Мелона

# 282
Бебеш, друго, за което се сещам са лепенките против температура. Педи ми ги беше препоръчала, каза ми на лягане да й я слагам на глезенчето, най-добре в чорапчето, да не я пипа. Мисля, че имаше ефект, поне не вреди. А също й киснех крачетата в топла водичка с оцет.
Ей такива са лепенките - има ги по аптеките:
http://www.zdravemarket.com/bg/ezine/show/-fool-patch.php

А ти се загрей, пий горещ чай, накисни си краката в гореща вода с морска сол и цеди лимони с мед. На мен това много ми помага, винаги, когато някой се тръшне вкъщи почваме тази офанзива.  Peace

Ха, Крисиа, това е тортата на Зори!  Mr. Green

Еления, ужасно! Дано мине по-бързо!  Hug

# 283

Ей това масажа е голяма работа, трябваше да се омъжа за кинезитерапевт. Много се изкуших да се цопна в открития минерален топъл басейн ама все пак не ми стиска

Сега се чух със свеки, засега няма да взимаме АБ. Останали са уговорката да отидем само ако нещо се влоши. Аз усещам, че нещо и мен се опитва да ме гепи тоя вирус #2gunfire
Аз си направих много хубава разходка в снега, понякога е много хубаво човек да си остане насаме с мислите и да си подреди пъзела в главата

Бебеш, направо вече не знам какво да ти кажа. То бива ама нищо не ви пропусна, оправяйте се и после ги строявай твойте да поема малко децата като оздравеете, да вземеш глътка въздух, че ще рухнеш и физически, и психически

Гъбка, голям ужас си преживяла. Аз не съм привърженик на оставянето на детето да плаче, при мойто дете това не работи. Правила съм го и извода е, че се травмира яко. Много повече действа като го гушна, погаля по главичката и му попея или поговоря. Оставям го в леглото и ако видя, че не се заиграва и не заспива го взимам. Ако си играе го оставям и много често го намирам заспал

Еления, в първия момент си помислих за ония китки и се зачудих какво пък значи да ти е измъкната ooooh! Ужасно ти съчуствам, аз знам какво е да мъкнеш постоянно едро бебе на ръце

личи ли кой днес има баба и няма какво да прави hahaha Joy
Заек, да ти имам мечтите. И стига с тия кремвирши, че от вчера откакто говорихме ми се прияде кремвиршка, а тука няма откъде да си купя

# 284
сега се сетих, какво има предвид Бебеш, аз го знам като контролиран плач. Нццц, не съм привърженик на идеята да я оставям да плаче, ще стане сигурно като при Ггъбка. Ще се мъча по нежния начин, пък ако стане, стане  Sad

Еления гадост  Sick, добре че Емата е слабичка, че да ти кажа и аз се чудя, как частите на тялото ми са здрави още от носенето newsm78

Общи условия

Активация на акаунт