Още малко празненства, за да са всички на една! ЯНУАРИ - 31

• 29 609
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
  • в Надежда-та
Честити ни пораснали дечица   bouquet

Их че е към края си този прекрасен месец Confused

Момичета, които вече сте подстригвали децата си.... Как? Къде? С какво? Simple Smile
в банята с машинката Peace докато обикаля и се занимава ти "кълцяш"....безотказно досега вече 3 пъти Wink

# 556
Честити ни пораснали дечица   bouquet

Их че е към края си този прекрасен месец Confused

Момичета, които вече сте подстригвали децата си.... Как? Къде? С какво? Simple Smile
в банята с машинката Peace докато обикаля и се занимава ти "кълцяш"....безотказно досега вече 3 пъти Wink

Ма нашия го е страх от всичко, де що бръмчи....  Tired Ще трябва май с ножицата да го действам...  Whistling

# 557
  • sofia
ЧРД бебетааааа.

Бебеш, много ми е мъчно като те чета  Hug

А КакаРала къде е забегнала, че не разбрах и то без мъж?!

# 558
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ ПОРАСНАЛИ МЪНИЧЕТА МАКСИМ И ТЕОДОР!

Мадлен, честит рожден ден! newsm38

Бире, аз заведох Петър на фризьор. Много слуша и му беше забавно. Подстрига го и с ножица, и с машинка, хубав стана.

Пепита, относно дивеча - бях питала нашия педиатър, понеже ММ е ловец, каза след 2 годинки може. Ама не се аргументира защо. Аз не съм давала на Петър, мисля се още. Наистина дивечовото месо е диетично и чисто според мен, само на глиганите се изследва.

# 559
  • sofia
Дивеча е тежка храна.

Снощи внимателно слушах рекламата на ДМ, вярно за неделя казаха, ама, който не слуша.

# 560
Честит рожден ден на Макси и Теодор! И на мама Мадлен! Да сте здрави, здрави и здрави!

Мацки, пак да ви питам може и да ме отрази някой този път ако сте давали черна ряпа с мед/захар за кашлица знаете ли колко време може да се ползва една и съща ряпа. Има ли някакъв срок, в който трябва да я изхвърля и да заложа нова ряпа. Дебютирах с тази бабина рецепта, щото ми се стори безопасна ама съм в шах как да постъпя.

# 561
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Максим и Теодор!  bouquet

Желая здраве, късмет, много весели и щастливи игри на порасналите момчета! Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Мадлен! Пожелавам ти да си здрава, обградена с много любов и само красиви преживявания! Heart Eyes

# 562
хайййййййсссссс  Laughing

честит рожден ден на Теодор и Максим! Бъдете здрави, палави и игриви!  nbirthday nbirthday newsm67  Gift  party023 newsm38 newsm38

честит празник и на мама Мадлен! Жива и здрава и много щастлива мами!  newsm59

УндърГери и първият път, когато писа те прочетох, но не се включих, тъй като не съм компетентна... и сега пак не съм Embarassed но пък ще се напъхам в твоите обувки  Wink що не хванеш да приготвиш нова ряпа с мед/захар  Peace   а бтв как са дребосите? Макси рабзрах се е подобрил, а мойта Мона бонбона как е?  Hug Hug

# 563
 Честит рожден ден на Макси и Теодор! Много здраве, щастие и послушни родители!
 Мадлен   bouquet
 Аз давам черна ряпа с мед, след първия път тя самата ряпа омеква и се спаружва и става една негодна, ако слагам мед втори път го давам на мен. Вечер приготвям ряпата, на другия ден давам, в късния следобед изхвърлям. Бях питала и педи веднъж и тя одобри, каза че за такива малки деца е достатъчно чаена лъжичка.
 От коли нищо не разбирам, като шофьор съм много боса, но като пешеходец съм номер едно и почитам удобните обувки. В краката съм страшно спъната, толкова позорни падания имам и то все като голяма  Embarassed, чак ме е страх да нося детето понякога, да не се строполя с него.

# 564
  • Пазарджик
УндърГери не съм давала такъв сироп,само съм чувала за ефекта му(не знам защо ,но като се разболее някой в къщи,всички илачи забравям Embarassedголяма паника съм)предполагам обаче,че ще си промени цвета,но ако имаш възможност сменяй я по често за да си сигурна в ефекта

И аз да се похваля,че съм в отбора на късите коси Grinning

# 565
Честит рожден ден на малките сладурковци Макси и Теодор!Здраве и късмет!
Мадлен,честит рожден ден и на теб!Бъди здрава,щастлива и обичана!
Ех,Бебеш,Бебеш,така ми стана гадно като ти прочетох поста!Милата ми!Бързо да се оправят дребчовците! Praynig
Како Ралке,Тути,честити ви фризури!

# 566
Здравейте!
благодаря на всички за пожеланията  Hug
Честит рожден ден на Макси и Теодор - да са здрави, весели и добри деца! Честит празник на семействата им !  newsm67
Мадлен, честит рожден ден и на теб !   bouquet

# 567
честит рожден ден на любимото ни макси! нека всички хубави неща да са му на макс в живота!
да е жив и здрав и теодорчо, както и мадлен 1! много здраве и щастие за вас!

ние днес успяхме да спретнем една бърза срещичка с буби и прекрасното зори и искам да ви кажа, че отдавна не съм си изкарвала толкова приятно, още ми е усмихнато!
но! определено ми беше малко, искам още!

(отварям скоба, за да ви кажа, че се надявам да не ми излезе име с това още, защото баща ми имал една преподавателка, дето като преподавала и все казвала "иии още...", "иии още..." и й викали "ненаситната" Laughing Laughing Laughing)

# 568
здравейте от мама лилави пръсти:) има ли и други отвисяли цял ден по 'спусканчета', 'самоубивки' и всевъзможни други чешити пързалки? биг мамун скендъл даже го снимаха от БНТ2 наред с куп други уонаби снежни екстремисти какви ги върши, та всички нюанси от тая част на спектъра по бузи, пръсти и прочие открити части са надлежно филмирани  Laughing

наздраве и честита първа годинка на принцовете на Бирка и Ейвалин, както и помъдряване на Мадлен и на патерици на Славето! бъдете винаги сред хора, които ви обичат и се радвайте на здраве и заслужен късмет!  Hug

момичета, само fyi, утре в 10 има кастинг на студия Дефисто http://defisto.com/board.html, в случай че някой има интерес. близки деца са много доволни от подготовката там и може би Мартинки-Уинки също ще се яви, стига само да преодолее сериозния си спек.

ние със седмица закъснение правихме профилактиката ПКК + урина на 1 г. и съм доволна от резултатите, а надявам се, когато се чуем с нея, и педи ще бъде. останалите хлапенца, които на 6 м. имаха нисък Hb, добри ли са сега показателите ви, че съм попропуснала?

Ел/Бебеш, ай да му се не знае.. хиляди мечовци размахали лапички за всички вас!!.. Praynig    

Гери, сега прочитам; аз сменям ряпата на 1-2 пъти отцеждане. но на малката не съм давала все още.

# 569
Честит Рожден Ден на днешните момченца - слънчевият и усмихнат Макси и Теодор. бъдете здрави, малки сладки юначета. Бире, Ейвалин -  Hug Hug

Мадлен- ЧРД и на теб. Весел празник с любимите хора   bouquet

Бебеш - доста си напатихте с тези болести. Милите бонбони дано да оздравеят бързо.
Бубе - всички цицини и синини са си част от играта, само да няма по-сериозни инциденти. Рая има синьо и на двете бузки и на брадичкита и е като омацано хулиганче. Все едно е яла и не съм я избърсала  Wink
Тези с новите прически- веднага да се снимат  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт