Още малко празненства, за да са всички на една! ЯНУАРИ - 31

• 29 611
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
Оооох, Ети, милата Ивка!  Hug
Ноеми, много як виц!  Mr. Green  А за традициите на прощъпулника - не са ми ясни много, освен, че се постила бяла покривка. При нас обаче Зори категорично отказа да мине по нея - стори й се свръх подозрителна и внимателно я заобиколи.  Grinning
Люба, Тути, тези от ДМ-а са големи лъжци значи, завчера ми дадоха брошура с посочени тези три дни за намаление. Мисля, че си я пазя в Пловдив, ще я изровя като се прибера!  #2gunfire

И нас ни снима Калина - много е готина и знае как да изкопчи най-красивите усмивки от децата!  Wink

# 541
Честит Рожден Ден на Анчи-Манчи, Ема и Никол - да са живи, здрави, умни и красиви.
Заяц, Виолини, Камелия - да са ви все слънчеви и усмихнати дните и децата.
Светослава - ЧРД много специална да те карат да се чувстваш винаги твоите мъже.
Аз още не мисля, че правят бели. Просто опознават света. Друг е въпроса, че някой са много любопитни. Рая ако не извади каквото има в боклука няма да я бъде, вкл. черупки от яйца, които тъпче по пода и утайка от кафе, която размазва. Хвърля в тоалетната шампоана (добре, че си спасих четката за зъби). Вчера скочи права от най-високата пързалка - не успя да се удари, но аз пък се пребих. А тя се хилеше. И т.н.....и т.н.
От коли НЕ разбирам, но нали съм си по лесничкото и с по-малко мисъл - автоматик да е  Mr. Green
КакаРала - и аз се посмях на чужд гръб (то си било смешно), но...и аз бях много спъната и много падах и то до съвсем близко минало. Щях да ставам кръстница и предния ден така паднах и се пребих на съвсем равно - скъсах си дънките, обувките, разраних си ръцете, абе ...на кръщенето бях нафукана с рокля, прическа и обелени колене  Embarassed (после разправяй, че нямаш сестра)Та накарах мама да ми омеси една питка, нарекохме я за прощъпулник, раздаде я на комшиите и от тогава нямам сериозни инциденти.
Ох..и аз си представих това с търчането по комшии и още се хиля.

# 542
  • Пловдив
Добро утро!
Честит празник на Максим и Теодор. Растете здрави и щастливи деца. Нека родителите ви се гордеят с Вас  Hug
Бире, Евелин   bouquet

Бръмбара стана в 6.30  Tired, сега ще го нахраня и облека и ще го заведем при свеки, малко да се отдели от мен, че и аз съм на изпит и други работни задачки имам - дано да издържи до обяд  и да не мрънка много, а тя с двете диванета не ми си мисли Crazy

Лек ден  Hug

# 543
В нашия край когато детето направи първите си крачки се меси содена питка и се раздава на комшиите, като те трябва да скочат като си отчупват.
Когато детето проходи стабилно се прави сладка питка (ние поръчваме от една пекарна питка с 4ри пълнежа-крем,шоколад и 2 вида сладко) и се раздава на близки приятелки с деца,които ходят стабилно.

# 544
Днес нашето пораснало момче става на 1 година. Пожелавам си да ни е жив и здрав, безгрижно детство, много усмивки и игри. ОБИЧАМЕ ТЕ НАШЕ СКЪПО ДЕТЕ!
Стискай те палци мм да успее да стигне до съседния град, че да ни вземе тортата.
Честит рожден ден и на Максим да е най- щастливото дете.
Снимки ще пусна в Facebook - а.

# 545
  • София
Добро утро  Hug

Честити Рождени дни на моите  Crazy астрални близначета - Максим и Теодор  Hug Много здраве и късмет в живота им желая  Hug

Хайде днес и аз в кюпа на порасналите, в моя случай на одъртяващите  Sad, ама подобно на Елч и аз много си обичам рождената дата, така че ми е много весело, то май, от 30-нагоре вече все тая  hahaha

Не мога да си намеря кабела на апаратчето ( за незнам кой път вече ), та да ви почерпя, вчера снимах какво наготвих - макаронки със сосче на фурна, и млечна баничка с юфкичка, ммммм, ако сколасам днес да се прибера по-рано от работа смятам да пробвам да направя тортата на Анабела ( Династия май беше  newsm78 ), ако не съм хвърлила очо на еклеровата на Неделя.

За колите, и аз много-много не разбирам, ММ с това си вади хляба, обаче и аз съм на мнение, че от служебната по-хубава няма  Crazy, а нашата е много дърта 190-ка, която иначе е като пушка, но и ние се оглеждаме за друга, че отзад е много тясно, на Тия и се опират крачетата в облегалката отпред  ooooh!

Хубав ден мацки от мен, отивам да се трудя  Simple Smile

# 546
  • Пазарджик

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАКСИ И ТЕОДОР,МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ИМ ЖЕЛАЯ!!!

ЧЕСТЕТ РОЖДЕН ДЕН И НА МАДЛЕН!

# 547
Добро утро!
Кафенцеее  Grinning

ЧРД на Макси и Тео! Да са живи и здрави, да радват и слушат родителите си! Весел празник и на тях днес!    newsm59 newsm38 newsm38

Честит Рожден Ден, Мадлен! Много щастие, обич и здраве ти желая!    bouquet

Пепинка, Райчето опознава света много активно наистина.  Mr. Green За нея не се притеснявам, виж само дано ти да оцелееш без травми!  Hug

По-късничко ще се включа пак.

# 548
  • В две тъмни очички
Кака Рала, има и по-спънати от теб - спокойно  Mr. Green Мен зълва ми ме бъзика, че съм единственият човек, който се спъва на равно и то обут с маратонки  hahaha А вкъщи се удрям във всеки шкаф преди да изляза от стаята  Blush

Божеее, какъв е тоя вит Ц, аз се радвах , че намерих един по-евтин 5лв за 10 ампули, вие ми говорите за 1лв за 10 ампули  Shocked

Чови 2 ампули на ден е много за нашите деца!

Мимс85, добре дошла, пък дано и за по-дълго сред нас Hug

Прощапулник, аз правих така - бял чаршаф , в края на който се поставят предметите,а от другия край детето. Търкаля се питата и първо трябва да мине друг човек по него, който не е спънат (като мен например) и е много пъргав и жив. След него минава детето и отива да си избере предмет. Питата имаше мая (мисля)

Между другото ако ни чете мъж, ще падне: жени спорят за коли в бебешки форум Laughing
...
Е той ви чете, но не смее да се обади, че тук повечето каки със задно....  Joy
Обезкостихме те да знаеш...  hahaha hahaha hahaha

Пепита, все едно аз го написах това! Съгласна съм изцяло с мнението ти за белите и опознаването на света

Да се включа и аз с приключенията на децата - вчера Влади най-накрая успя да падне от субуфера и то с главата надолу  ooooh! Цицината е много "красива", а дребното днес отново се катери там ....
Второто включване пак от снощи, разхождайки се с чантата ми из хола, се спъна в презрамката и директно в ъгъла на дивана (дървена част, облечена в плат) , след която си имаме 2-ра огромна цицина, която днес е хубаво посиняла, въпреки олиото, с което мазах
Трето включване от тази сутрин - правя закуската в кухнята,  а тя се завряла под масата и си говори нещо. След 2-3 минути стана много тихо...демек индикатор за беля...поглеждам я и я намирам с едно парче мазилка(или гипс да е), с големината на орех, в устата. Изровила го с пръстчета от изводите за парното... ooooh!

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 10:30 от bubeto_d

# 549
  • Пазарджик
 ДОБРО УТРО!!!Света е друг като се наспи човек!

Буби и на мене ми дадоха вчера брошура,има описани три дни,но само в неделя е-30%.Ама аз не се оплаквам,идеята беше да пробвам памперсите им и в неделя ще се възползвам от намалението им,пък ми подариха хубава пазарска чанта/аз нали съм пешеходец,много ги уважавам тези чанти,не навиждам найлонките на големите вериги,които не могат да издържат до изхода на магазина/
Честито на проходелите крачета,смело да крачат на пред!
Аз нашата кола също не я сменям/освен за служебна/-Тойота Авенсис-голям комфорт при возене Mr. Green

# 550
Малките взеха да кашля по-дълбоко и реших да ги заведем в неотложния кабинет. Явор е с фарингит и влажна кашлица+ бактериална инфекция.
Тея е за болница пак smile3511 С ларингиална кашлица, хрипти яко. Преборих се да не влизаме в болница, но ако започне да посинява или да диша тежко трябва да я заведа. Дадоха ни лист за приемане...
И двамата са на аугментин + коларгол.

# 551
Днес Макси празнува първия си рожден ден! Много съм щастлива и благодаря на Мъжа ми, който преди година бе неотлъчно до мен през цялото време, и на екипа на д-р Белчев, заедно с всички в следоперативния сектор на Окръжна болница! Максим е най-прекрасното дете, а ние с Коцьо ♥ сме най-щастливите родители! Да ни е жив и здрав рожденника, да расте умно и добро дете, останалото е наша грижа! Simple Smile Наздравеееее...... Grinning Grinning Grinning

Честит рожден ден и на Теодор и Мадлен, както и на Веско, който се роди с Макси и заедно бяхме в една стая 5 дни!  Hug Да са ни живи из драви децата, много радост и усмивки да огряват лицата им, и винаги да се гордеем с нашите малки съкровища!   bouquet

Днес ми е едно хубаво ревливо...  Mr. Green Rolling Eyes

# 552
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАКСИ И ТЕОДОР,МНОГО ЗДРАВЕ И щастливо детство!!

tuty1 мерси за кафенцето имам нужда.
Чета,че коментирате колите.Карала съм доста коли и с предно и задно предаване.Аз клоня към предното.Държа на немското качество Peace
Бебеш,Ети Hug
madlen_81 Честит рожден ден.Много да си обичана!!!! И да вметана от 30  започва  най-хуваото Peace

# 553
Смейте се вие, смейте се, ама у наше село снега е около 70 см и чак днес дойдоха да ни отрият.
Не ме питайте в четвъртък как съм се придвижвала на собствен ход до Сф и обратно, вече като се прибирах до вилата имах чуството, че ще изпадна в крайна хипотермия. За капак спряха тока, с което автоматично спря радиатора, бойлера и помпата на парното. Викам на мъжо, ако не пуснат тока ще звъня на гражданска защита. Иначе ще ме намерите на пролет, в кубче лед, идеално съхранена за векове напред.
И добре, че имам постоянно живеещи познати тук та вчера ме закараха да си напазарувам и ме нахраниха и напоиха. Сега разбрах защо всички в селото поркат от сутрин до вечер, то без" код червено" си загинал  Joy

Аз днес няма да ви досаждам, който се смял смял, кака ви рала отива да се постригва и боядисва, че съм заприличала на Чубака.
 Бек ту нормал лайф

# 554
Мадлен, честит рожден ден и на теб!
Не по-малко важна си от децата ни!  Hug Да си жива и здрава, много щастлива и обичана! Много късмет във всичко и щастлив празник днес!   bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, които вече сте подстригвали децата си.... Как? Къде? С какво? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт