Още малко празненства, за да са всички на една! ЯНУАРИ - 31

• 29 678
  • 757
  •   1
Отговори
# 315
Пепита, патицата ме размисли... Ще видим какво ще го докарам... А, и гъби ще има.Но не съм измислила дали като гарнитура..Пфуу, мисленето повече от готвенето  Crazy

# 316
Лейди, аз не се оплаквам, още повече, че при нас винаги е било така  Whistling  Но откакто излезнах в болнични в началото на бременността, гледам да се завъртам и аз в кухнята, че беше срамота да си стоя в къщи и да го чакам той да сготви  Blush  Иначе по-рано, когато кажех че ще готвя, голямата дъщеря възкликваше "Леле, ще умрем от глад!"  Joy

Пате, при нас гъбите бяха като отделно предястие.

# 317
  • София
Днес се замислих, има ли други кърмачета на поискване, които да не ползват биба като нас?

и Дани

подсетихте ме, че още не съм давала риба... трябва да се поправя

я кажете на най-дребния кус-кус на плазмон колко са му големи зрънцата, че моето нали яде само фино смляно и се чудя дали ще мога да му го пробутам

Емили, и аз като теб трябва да си водя записки, щях да пиша повече неща, ама...

ааа, ето какво още щях да питам - слагате ли захар в попарата? Помня, че аз като бях малка баба ми ми слагаше

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 23:43 от bimbim

# 318
  • Сандански
Здравейте,момичета!!!

Честит празник на вчерашните и днешните ни рожденици!!!Да растат здрави и щастливи!

Честити проходили крачета и на Дианка и Никол - само във вярната посока да ги водят!

Не ми стига вече времето за нищо,направо имам чувството,че съм многоръкия Шива Crazy То на работа ли да ходиш,да готвиш ли,да проверяваш домашни ли или да играеш с бебето - направо на моменти ми идвааааааа  #Cussing out Знам,че ще вляза в ритъм,ама до тогава Tired
Ноеми та къде ги казваш милионерите Twisted Evil А и ти с твоите планове за екскурзия така ме размечта Flutter Тъкмо преди гледахме с ММ по новините някакво британско семейство,спечелило 40 млн паунда и се чудели как да ги похарчат - та си говорехме,че помощ няма да ни трябва,веднага сме ги оползотворили рационално Mr. Green

Бебеш и Божидар не е ползвал,не ползва и със сигурност няма да ползва биберон(за най-голямо мое съжаление Crossing Arms).Как сте в къщи,успя ли да смъкнеш Т на Тея?Ама и тя какъв боец е само Hug

Еления много неприятно това с китката,а и като знам каква хала си имаш в къщи мога само да ти пожелая бързо да минава Hug

Рал как сте?Бързо да се оправяте всички!Както и всички останали болнички Hug И Божидар от вчера е със сополи,дано се размине с други екстри Praynig

Ети как е Ивка след днешната ясла?

Риба и аз не съм давала,хем често готвя - трябва да поправя пропуска.С количества не се съобразявам - колкото,толкова.Той и без това храна и вода вече и сам си търси Mr. Green
На ръце и ние се носим доста често,но той си е глезанчо Heart Eyes

Вал как е ТМ?Оправи ли му се крака?

Инка ако идвате в Сандански да се обадиш,ей! HugАз все ще намеря начин да се видим Peace

Ох,улях се в писане ама като сядам веднъж на ден ще ме прощавате Heart EyesЛека вечер и приятни сънища!

# 319
Днес се замислих, има ли други кърмачета на поискване, които да не ползват биба като нас?

Има, има.. + Рая
Поне това не отказва  Mr. Green и няма как да го изплюе като всичко останало. Аз цяла сутрин си ходя с кус-кус в пазвата. Понеже я храня и на ръце (да си дойдем на въпроса за разнасянето) Китката  smile3525 още ми е наред, ама кръста го сдава  Mr. Green Еления - оправяй се бързо, че с тез две хали.
Не сядам с лист и химикал на компютъра само защото си отварям паралелен прозорец и докато чета и пиша в хронологичен ред  Joy Иначе и аз нищо не помня.
Захар в попарата не слагам.

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 06:38 от pepink@

# 320
Честит рожден ден и на днешните рожденичета! Калина и Калин, Луиза и Станислав, късмет и много усмивки ви пожелавам!

На мамите - много сили и безброй радости!

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 09:01 от Az i ti

# 321
бимбим, и аз не слагам захар, макар че вече не й се втелявам толкова де. преди изпадах в ужас от зрънце захар, сега го давам по-спокойно и все пак в нищо не слагам захар.

пате, дара продължава да лежи така царствено във ваната. онзи ден мм каза, че не можело така, нали било детенце и я научи да пошляпва водата. та сега имаме малко щуротийка  в банята  Laughing

и понеже сме на вълна почивки днес да ми стискате палци! пък после дано има с какво да се похваля Wink

# 322
  • София
Добро утро!

Много благодаря, че ни мислите. Hug HugНа Ети снощи направо не й се пишеше. Много е плакала, повече от първия ден. Като я взехме порева обидено, порева и заспа. После ходихме да се видим с момичетата в МОЛ-а. Еййй, там може да обиколи целия МОЛ без да вижда майка си, да влиза по магазините и да не ме търси, а на ясла не може да ходи. Направо спря да ми е мъчно за нея  Mr. Green Mr. Green

През нощта вдигна температура (според мен е от зъбите) и я оставих в къщи. Голям рев изрева като видя баща й и сестра й да излизат без нея. Ходи и тропа по вратата и се дере.

Утре пак на ясла, ако днес е добре.

Заееек, честит празник! Да е жив и здрав Калинчо, да се грижи много за мама през следващите месеци и после да помага за сестричката! Да сте живи и здрави цялото прекрасно семейство! smile3525 smile3525

Честит рожден ден и на Калина, Луиза и Станислав! Да са живи и здрави и да имат прекрасно и безгрижно детство! newsm67

Еления, бързо оправяне ти желая Hug

Пате, Люба ми каза рецепта за едно уникално свинско с картофи. Няма такава вкусотия, а и е много лесно за приготвяне. Пиши, ако искаш да ти я дам.

# 323
  • Пловдив
Честит рожден на малкото ми сладко момче - Здрав, щастлив и успехи в живота! Един поздрав от него, а почерпката по-късно - още не е готова  Laughing

Честит празник и на астралните му близначета - Калин, Калина и Луиза.
Зайке   bouquet

И ние в кюпа  Whistling

Мария ММ сега ходи с бастун и куцука - още месец , два така  Tired

Ех Пепита - златен мъж имаш  Wink

Елч - стис  , да се похвалиш.

# 324
Елчfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Вал-че, Зайче, ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!   bigdance2

Болничките, пишете как сте? Няма да изреждам изчерпателно, че да не обидя някого  - Бебеш, Рал, Ети, Буби, Адис как е Марти, Ноеми Пресиан добре ли е?
И всички останали с болни дечица, или те самите болни  - на рааааааааапорт!  Mr. Green

# 325
Ние не сме вдигали т от вчера в 20 ч. Но си повръщаме и започнаха обилни сополи. Педи изписа капки за очи  Crazy и олинт  Crazy не исках да ги давам, но се давеше и не можеше да спи. Е,като ги дадох спа що годе нормално. Crazy

# 326
Докато "началника" Simple Smile спи, влизам само да честитя на днешните ни рожденичета!

Мили дечица Стаско, Калин, Луиза, Калина - ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН! Бъдете здравички, бъдете радостни и усмихнати, бъдете щастието и гордостта на всички, които ви обичат!  Hug Heart Eyes

Мама Зайка, Вал Hug специални поздрави за вас мили мами! Щастлив празник днес на семействата ви!  bouquet

Хайде всички да оздравяват! PraynigМоля се от все сърце!

До по-късно!

# 327
  • Пазарджик

Честит рожден ден на Станислав ,Калин,Калина и Луиза,много здраве и късмет им желая!!!

# 328
  • В две тъмни очички
АМ не давам, не кърмя, караме го на кисело мляко, сирене и кашкавал - всичко в големи количества! За 1 седмица изяжда около килограм сирене, кашкавал около 100-200 грама, а кисело мляко всеки ден по 1/2 - 1 кофичка! Та ми се струва , че това е абсолютно достатъчно откъм млечни хранения и няма да давам АМ  Mr. Green Посъветвах се и с доки, той е на същото мнение

Честит първи рожден ден на сладурите Стаско и Калин! Нека да бъдат живи и здрави, много много щастливи и винаги така усмихнати и чаровни! Вал, Зайке - много радост да ви носят! Весел празник и на двете!
   bouquet

# 329
И ние сме без биба, но вече не сме и на поискване, само вечер сме на поискване. През деня и отказвам, защото с това спане на цица няма да се разберем.  Naughty
 Бебеш, добре, че успяваш да дадеш капки, че да спи по-спокойно детето.
Много трудно спеше нашата от хремата, едва снощи спа по-спокойно от 7-8 дена насам. Аз слагах едни еуфорбиум, че са с пръскало обаче изобщо не и отпушват носа, олинта може и да работят по-добре, но ние така и не отидохме на лекар. Първо беше, защото не знаех дали има смисъл да я разнасям по болници, а после защото не отидох още в началото  Embarassed Сега остана малко кашлица и надявам се по-лека вече хрема, но ние продължаваме да бухаме и хубаво, че има силни капки за нос. Пренебрегнах това, че я кърмя , защото нищо не ми успокоява хремата и ползвам Ксилорин, много са ефикасни.

Бимбим , аз слагам по половин чаена лъжичка кафява захар в попарата  Peace

И честит рожден ден на Станислав, Калин, Калина и Луиза!

Общи условия

Активация на акаунт