Още малко празненства, за да са всички на една! ЯНУАРИ - 31

• 29 673
  • 757
  •   1
Отговори
# 300

Aууу! Мъж ми е пуснал обява,че и по-млада ме е писал. hahaha..дала клъвне некой,ама нямааааа! Joy
Валт-че,с такову чудо карах днес,но май ще я гипсират.Така било най-добре,за да бъде сигурно,че ще е в 100% покой.
Браво на Калинка,я как хубаво лапка!
Буги,на какви кинти са Бейбилав?
Терминатора кръжи заплашително около нет-бука и си губя мисълта,до после. Grinning

# 301
  • София
Не знам за АМ колко трябва да пие, като цяло гледам да се абстрахирам от това колко трябва да яде. Да яде колкото иска - Йоана не яде особено много, особено от ДК яде има-няма по 100-150 гр. А за АМ вечер - пие и се повечеко, но явно има нужда от тази доза, за да може после да спи непробудно 11-12 часа.

И пак е под нормата за кг - още не си е утроила теглото Simple Smile

# 302
  • в Надежда-та
Ети как мина днес (не видях да си писала след взимането от ДЯ), нещо яко се сдухах като прочетох как е реагирала малката Confused Мн я мисля и а тази Я, въпреки, че ни е още далече, ама като си знам детето..... ooooh!

Елч нося по всяко време и във всички ситуации. Като се започне от това, че той не желаеше да се вози в количка (уж до скоро) Crazy....та дори днес докато му варих гриса ми беше в ръцете ooooh! С баткото бях като теб, не знаех какво е това носене Naughty пък и той си беше едничък, а аз с мойте 44кг. ми беше невъзможно Mr. Green

# 303
Лейди, и аз не се съобразявам с количествата, но факт е че Кали си хапва стабилно, но и тя има още да наваксва до утрояване на теглото, последната консултация беше 8,800, а се роди 3,180.

# 304
Най-накрая дойде и моето време...цял ден успявам само да хвърля по едно око, но за писане... ooooh!

Рал Hug моля се и аз да оздравявате най-накрая, както и всички болни деца! Hug

Пепита, Hug браво на Кали, за пример е! И Сами яде, ама чак такава уста не отваря! Simple Smile

Еления гуш и за теб, напълно те разбирам. Аз също много разнасям Сами, много ми тежи, ама често и аз правя разни домакински работи и с едната ръка го държа. Кръст, гръб, ръце...все боли. Wink

АМ пие само нощем, понякога и преди сън. Пие по 180 мл. на един път. Повече като направя и остава. Вече не се втелясвам чак толкова колко трябва да яде. Колкото иска! Peace

Тортата на Зори и аз я разсконспирирах! Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на днешните ни пораснали деца! Hug
Да растат здравички и много щастливи!

И аз очаквам Ети да разкаже за яслата днес! Hug

Дадох за първи път днес пюре със сьомга. Прие се ОК.

ЗА съжаление аз май трябва да си вадя лист и химикалка да водя записки, като чета уж помня всичко, пък като взема да пиша и ... newsm78

Спокойна нощ на всички! Heart Eyes

# 305
Еления, пакет 42бр беше 15 лева и някакви стотинки. Не излизат много по-евтини от турските памперси, но имат и по-голям мега пак, който излиза по-на сметка. Аз обаче не посмях да го взема, понеже исках първо да ги пробвам. Ама са си хубави, изобщо не отстъпват на Памперс.  Peace
Оф, това гипсираното хич не ми звучи добре, ще ти е трудно да боравиш...  Thinking Но пък по-добре така, отколкото да го влачиш дълго.
Емили, тъкмо днес се чудих за едно пюре със сьомга.  Исках нещо готово, ако евентуално отидем в София (което като гледам през прозореца все повече ме съмнява). Накрая взех едни бебешки менюта с макронки и телешко (по-едри парченца), яде ги сега на Велинград и много й харесаха.

# 306
  • Пазарджик
И аз докато седна и забравих доста неща,но каквото дойде.
Нелката си хапва добре/преди малко яде салата от брюкселско зеле и моркови/отдавна не се вманиачавам колко яде,сигурно щото си похапва Mr. Greenпитах за количеството АМ,щото си мислех ,че и давам повече от колкото трябва и исках да си сверя часовника.В повечето случаи Нелката вечеря към 19-20ч. и после  към 21-22ч.пие АМ по 230мл.като напоследък не оставя и капчица в шишето и си мислех,че май ни и стига.
Пепита много гладно детето Heart Eyes
Мамо Зайке аз като забременях с Таня проядох кренвирши и майонеза за първи път в живота си/много гнусни ми изглеждаха до преди това/

И Нелката не си е утроила кг.от раждане,този месец не сме ходили на консултация заради бацилите,но миналия беше 10кг.а се роди 3900кг.
А да сетих се Еления ,бързо да минават болежките,и само да подсетя,че хомеопатията има лек и за такова чудо.
Иначе аз разнасям доста Нели и на моменти ме боли всичко,доста често ми се случва вече като протягам ръка с лъжица да ме прерязва малко над кръста

# 307
Днес се замислих, има ли други кърмачета на поискване, които да не ползват биба като нас?

# 308
Днес се замислих, има ли други кърмачета на поискване, които да не ползват биба като нас?
Дани  Peace
Как сте, смъкнахте ли Т?
Много е гаден този вирус, не знам дали ви писах, но Алекс беше с 40,5. Смъкна я бързо, но после поддържаше около 38,5 - 39. Дани не вдигна толкова висока, но поддържащата пак беше около 38,5-39. Гадна работа.
Бързо да се оправя Тея, а и ти. И аз бях болна с двамата, така че много ти съчувствам в момента. Някакво самоубийство е и ти да си болна заедно с тях.

За носенето, ех, Елч, Елч... Като къпя Дани и дивее все за на Дара спа-то се сещам  Heart Eyes До темперамент си е за мен. Алекс и грам не съм го носила, не за да не го разглезя, просто се заиграваше и не е имало нужда. Сега, с Дани, още от раждането е в ръцете ми. Не постоянно, но през по-голямата част от времето, особено Алекс като е на ДГ и не играят. И блатове за торта съм правила, и салата, прясно от тази вечер и ориз. Та така  Laughing

Лейди, и аз така с количествата. Колкото яде - толкова. Peace

Ех, днес ми беше термина. Толкова мило ми става като се сетя. В този ред на мисли съм в подготовка на менюто за РД с възрастните и съм се заровила в Готварския  Crazy Дайте някоя интересна идея, знам че много добри кулинарки си имаме  Hug

Честит рожден ден на порасналите Аделина, Петър, Ванислава и Борис

# 309
Честит рожден ден на порасналите Аделина, Петър, Ванислава и Борис! 
Вики се отби сама. Отказва цица и това е . Кърмата си спря. Но не иска и мляко. Преди да заспи и давам само вода през нощта , като се събуди пак вода.
Кога да и го давам това Ам , като го плюе? През деня си яде 4 пъти. В храната от кухнята си има мляко. Давам и и кисело.
Трябва ли да и давам още мляко? И какво да е ?

# 310
  • София
Честит рожден ден на Аделина, Петър, Ванислава и Борис!  Hug
Виктор!  Heart Eyes
А ходихте ли днес на преглед? Как сте?  Hug

Честити ви проходили крачета Диди и Майче!  Heart Eyes
Вико пие НАН 3. За заспиване изпива окол 180-210 мл и два пъти нощем по 150-180 мл. Струва ми се, че и повече би поел, ама вече ще му се пръснат бузките! Blush
Еления, много кофти това с ръката. А и Вико какъвто е кротък... ooooh! Бързо да се оправяш! Hug
Рали, няма ли да се маха тази гадост грипова от дома ви, че празник ви чака! Hug
Виктор често ми се налага да го нося, ама като ме задърпа за панталоните и мрънка силно и продължително...  ooooh! Но от няколко дни вече не е така впит за мене, явно започва да му харесва да ходи самостоятелно и да върши бели! Mr. Green

# 311
Пате, да ти кажа нашето меню, от РД с бабите и дядовците.
1. Шопска салата
2. Салата "Айсберг"
3. Варени и запечени език, сърце и шкембе.
4. Мариновани гъби "Кладница"
5. Кюфтета на скара
6. Печена патица с бира
7. Гарнитура: варени картофи с праз
8. Домашна пита

Дано някое от ястията ти даде идеи  Hug

Кали пие АМ само на закуска, изпива по 270мл., аз за това купих и по-голямо шише.

# 312
  • София
Пепита, много вкусно звучи Simple Smile

# 313
Благодаря!
ММ е главният готвач в къщи, аз само помагам  Mr. Green

# 314
  • София
И вкъщи е така, откакто се роди Йоана, лошо няма Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт