Още малко празненства, за да са всички на една! ЯНУАРИ - 31

• 29 666
  • 757
  •   1
Отговори
# 345
  • sofia
Пате, за съня ти- Дай, Боже, да е лято и да сме на морето СЕГА.

# 346
Хоп-троп,в този сняг дълбок  Laughing
Как сте,прекрасни?
Аз днес съм в настроение,въпреки ужасното време и това ,че малката е с някакъв си вирус.Гърди и гърло-чисти,нос-като чешма.Минахме през педи и това ни е диагнозата.А преди няколко дни незнайно от къде вдигнах Т и на другия ден отново и нищо повече.Оттогава са и сополите на малката.Искам като поспре бурния вятър да я изведа,но незнам и аз.
Честити рожденничета!Да са много здрави и малко непослушни!
Всички болни да озцдравяват  Praynig

# 347
Тути, торта с далматинко  Heart Eyes!

Ети, напиши рецептата за свинското с картофи и тук.

Пате, много красив малък мечок  Grinning!

Моят Убавец вечер като се наму'а здраво с храна и после повръща. И той като кучето, може после да повърне, но първо всичко що има да изяде  Naughty.

# 348
  • Пазарджик
Пате оригиналната рецепта е от тукhttp://www.zajenata.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B8%D1%8 … E-recepta580.html
но аз не слагам зелен кромид(не обичам да се вижда),слагам грах и печена червена чушка и топеното сирене,въобще търпи много промени,правила съм го и без бекона,но нещо сухо ми седеше в случая може и със сметана да се залее
Много сладък Дани,като меченце е на снимката,аз много искам да изведа Нели,поне на двора,но тук много силно навява и е неприятно.
Сега съм и сложила малко сняг в една чашка(иначе няма писане),тя го пипа и сама си казва- Нееее

# 349

Сега съм и сложила малко сняг в една чашка(иначе няма писане),тя го пипа и сама си казва- Нееее

hahaha

# 350

hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Heart Eyes

# 351
 Joy
Бебеш в Олинта има кортикостероиди. Peace
Много лекарства изпи твоята  Тея,дано скоро се оправи,че да и се засили имунитета. Hug
Аз сега давам на Вике Цитросепт(само в кашата минава номера) Grinning
Хайде ставам,че днес Едноръката  Сю ще меси захарно тесто.Милата ми съседка ще има Ден-ден! Mr. Green и съм и обещала торта. Crazy

# 352
  • Пловдив
Айде и почерпката

ееее много голяма снимката, но не мога да я намаля Embarassed
отивам да готвя - ще правя мъфини с кайма - дано стане нещо, че само си правя експерименти  Crazy

# 353
вал, пак ни удари в земята с тази професионална торта Simple Smile

вал, зайче, да са ви живи и здрави порасналите дечица! да са все така усмихнати и весели, както досега! Simple Smile

днес никакво излизане повече! то вярно, че се бях барнала по пола, ама много студ бееее!
аз май няма да има с какво да се похваля, ама да видим, още ще се чака Sad

кака рала ми се губи днес. да докладва бързо как е мартинката!

буби, дано не ви се провали изцяло идването насам!
аз като гледам как не спира да вали чак се плаша. дори булеварда пред нас е заснежен. бойко сигурно някъде другаде ги лови във въздуха снежинките...

# 354
Joy
Бебеш в Олинта има кортикостероиди. Peace
Много лекарства изпи твоята  Тея,дано скоро се оправи,че да и се засили имунитета. Hug
Аз сега давам на Вике Цитросепт(само в кашата минава номера) Grinning
Хайде ставам,че днес Едноръката  Сю ще меси захарно тесто.Милата ми съседка ще има Ден-ден! Mr. Green и съм и обещала торта. Crazy

Ох, ако ти изброя с какви неща ни наляха в болницата, кортикостероида ми е най-малкия проблем  Crazy

# 355
  • София
Вие кога успявате да готвите? Аз ако съм сама с Йоана непрекъснато я преследвам да не си удари я глава, я очите.. Shocked

# 356
Честит трожден ден на рождениците днес!

Аз съм щастливка, че успях за трети пъти да усетя невероятното щастие да очакваш рожбата си, да я родиш, да я прегърнеш, да отдадеш душата си за нея!

Бъди щастлива и обичана, Калинке моя!
Почерпете се за нейно здраве!  newsm38

Помня всяка минута от този ден преди една година!

« #275 Ср., 26 Ян. 2011, 10:45 »
--------------------------------------------------------------------------------

Добро утро от мен!
Мислих на 29-ти да раждам, ама не познах. Тръгвам към болницата! Стискайте палци! 

« #339 Ср., 26 Ян. 2011, 17:33 »
--------------------------------------------------------------------------------

Мама роди в 14.10 нормално с един шев.Калина е 3000 грама и 49 сантиметра,и двете се чувстват много добре.

Калина 20-на минути след като се роди:

и преди 20-на минути на детското парти вкъщи:

# 357
  • София
Вал,  newsm20

# 358
  • София
ЧРД НА Калина, Калинчо, Луиза и Станислав! Много, много щастливи да растат!

Навън е супееер, толкова сняг в София отдавна не помня да е имало. И гледката през прозорците ни е много яка, едни натежали от сняг борове и други дървета. От 3 дни се каня да ги снимам.

Днес излизахме с малката за 1 час, тя джапа в снега, който й е до дупето Joy

Тути, ще ме убиеш Joy

Ети, давай насам рецептата.

Ние се носим кажи-речи нонстоп, повече по мое желание, защото ми е по-лесно носенето отколкото на всеки 2 секунди да я махам от някоя беля. Нали нямам база за сравнение и истински ме учудихте как може бебе да не се носи. Ама можело, изглежда. Аз мога да я нося с часове, спец съм като ViFresh, с едната ръка правя нещо, в другата детето.

Пак в тоя ред на мисли оня ден една майка ме изуми като каза, че едната от двете й близначки  (на 11 месеца) не правела бели. Не се бях замисляла, че може дете да не прави бели newsm78Ама и това можело. А ако щете вярвайте, мойто винаги съм го мислила за кротко и добричко Laughing

Лейди,и аз съм така. Но току-що успях да сготвя, защото спи вече час! Иначе готвя вечер след като заспи малката. Но за чистенето не ме питай Embarassed Ако е будна я вардя, ако спи пазя тишина и не мога да пусна прахосмукачка, вечер съм изморена чак за чистене, единствената ми опция е когато ММ си е вкъщи денем. Няма да споменавам колко "често" чистя.

# 359
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на Станислав на мама Vall_t  , Калин на  мама зайка, Луиза на мама Griet , Калина на мама МииМаа !!!    

Инка, ами като ги наберат и свеки ги маринова по някакъв начин и когато ги извадим не са жилави. Стават и за салата и за манджа.

Тути, така ме разсмя, само си ви представих с Нелката каква картинка сте  Joy

Пепинка, днес и аз така пиша  Grinning

Ети, целувки за малката ученичка. И аз искам тази рецепта.

Захар слагам малко само в кремчетата които правя.

Тук вече спря да вали, но вятъра продължава.

Аз днес се бях нагласила да ходим с малката до Варна на разходка, добре, че баща и няма да ходи, че каквато съм луда, все бях тръгнала с детето. Ще го дебна кога пак ще му се отвори работа нататък и да прескочим и ние с Кали.

Еления, как ще месиш с една ръка душко?

Вал, признала съм те, страшни красоти правишл  Да ти е жив и здрав малкият мъж, поздрави и прегръдки за всички ви  Hug Приятно изкарване!

Общи условия

Активация на акаунт