Марти е пушка нещо, което не мога да кажа за себе си. От тия масажи и минерална вода ми се размекна кръстта и днес се сецнах, та сега съм легнала възнак
Иначе днес деня ми донесе точно такива вести, на каквито се надявах.
Елч, и ние можем да говорим с недомлъвки
Да не ти видим лентичката след 2 седмици като на Зайка, така леко и небрежно сложенаГотвя много хубаво по телефона, значи там празно няма. В повечето случаи всичко ми се получава много хубаво
Момичета, не забравяйте, че тия автомобили са правени за и в бели държави, където снега не ги изненадва всяка година. Въпреки, че последните години май в Германия има и изненади, нещо там им запада системата
Днес е имало акция Ралица-рекет, алчност, лицемерие, изнудване, цинизъм и анархия
Тея съвсем изперкахаи малко смях

хубав ден днес, труден и борбен, но оцеляхме - така да оцелява Калинката в живота ! цун и гуш за теб
Да ти е жив и здрав Стаско, много много да ви радва и да е късметлия човек в тоз живот! 

Много се ядосах. Надявам се утре вече да има автобус и да успее да се прибере след работа. Иначе лошо.
. Според мен най-много я радва моята реакция и това че веднага й мия ръцете, тя обожава да се мокри