Още малко празненства, за да са всички на една! ЯНУАРИ - 31

• 29 654
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
Ето я и кака ви рала Laughing Някой да се е разтъжил за мене
Марти е пушка нещо, което не мога да кажа за себе си. От тия масажи и минерална вода  ми се размекна кръстта и днес се сецнах, та сега съм легнала възнак

Иначе днес деня ми донесе точно такива вести, на каквито се надявах.
 Елч, и ние можем да говорим с недомлъвки Flutter Да не ти видим лентичката след 2 седмици като на Зайка, така леко и небрежно сложена

Готвя много хубаво по телефона, значи там празно няма. В повечето случаи всичко ми се получава много хубаво
Момичета, не забравяйте, че тия автомобили са правени за и в бели държави, където снега не ги изненадва всяка година. Въпреки, че последните години май в Германия има и изненади, нещо там  им запада системата
Днес е имало акция Ралица-рекет, алчност, лицемерие, изнудване, цинизъм и анархия Joy hahahaТея съвсем изперкаха

и малко смях

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 20:45 от kak@r@la

# 391
Гледахте ли вчера "на кафе" голям фарс голямо чудо

# 392
бебеш, аз го гледах донякъде и не издръжах. нещо ми дойдоха в повече...

рали, де да беше това! изобщо нямаше да говоря с недомлъчки, ами да изкрещя Simple Smile
за едно пътуване става въпрос и както се правех, че ми е все тая така да видиш как сега стискам палци да стане.

аз да ви се похваля излезе ми разписанието, екстра е направено и съм много хепи - ще бачкам само четвъртък и петък. е, малко ще се бутам по градския транспорт в пиковите часове, ама това да е!

# 393
В "На кафе" за кое говорите?

# 394
В "На кафе" за кое говорите?
Рождения ден на Дарис Mr. Green

# 395
  • София
Мен като цяло това с Дарис и особено майка и не ми поняся. Когато поканят някой специалист по нещо, тя непрекъснато го прекъсва и се опитва да натрапи своето мнение...Замисълът на рубриката е хубав, ама изпълнението... ooooh!

# 396
а добър ви вечер  Wine Glass

Зайке много вкусна почерпка, прекрасна торта, да ти е жив и здрав рожденника и да стане един добър човек както си го орисала!  Heart Eyes хубав ден днес, труден и борбен, но оцеляхме - така да оцелява Калинката в живота ! цун и гуш за теб  Hug Heart Eyes

Вал поклон мацо! Тортата е върха! трябва да отпуснеш някой друг урок за съфорумки  Peace Да ти е жив и здрав Стаско, много много да ви радва и да е късметлия човек в тоз живот!  Hug

за белите:
ами направо искам да цитирам Какче - Диди направо като те четях все едно за Ади пишеше, но като се има в предвид, че са братя близнаци няма какво да коментираме повече  Laughing с една дума бели яко - но аз му свиквам вече, не мож ме впезчатли особено...освен ако не го намеря някой ден напъхан във фурната...днес го намерих в едно чекмедже...  Joy

"На Кафе" -
Мен като цяло това с Дарис и особено майка и не ми поняся. Когато поканят някой специалист по нещо, тя непрекъснато го прекъсва и се опитва да натрапи своето мнение...Замисълът на рубриката е хубав, ама изпълнението... ooooh!

newsm10

kak@r@la  Wine Glass код червено помага много на сецнат кръст ша знай'ш  Wink

Люба мойта машина нали от по-старите си пърпори като москвиЧЧ  Laughing

Ети пази ми красивата снаха, че за нищо не я изпускам аз....цун цун и дано е от зъбите  Hug

ами исках още, но и аз като Емили да не отварям паралелен, че ще стане страшно... Laughing

п.с. само да споделя, че днес Стамбата е пътувал от Плевен до София цели 6 часа.....познайте дали дойде в Бл-д  Laughing

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 397
Момичета, като чета какво правят някои разбойничета, явно и Емата е от кротушките  Heart Eyes. Аз също вече почти не я нося, тя си ходи след мен, за това и успявам и да сготвя. Правя си нещо и тя миличката или сама се забавлява или ми виси по крачолите.

Фууу, като сте зачекнали темата с колите, я ми похвалете някоя колица  Joy, абе към пролетта ще трябва да си купувам и сега умувам и немога да се начудя, единственото, което знам, че трябва да е японска или немска...  newsm78 newsm78

ха-ха, все едно аз го написах, а вчера като видях седянката и изключих телевизора

# 398
Кака Рала, хареса ми твоя код "червено"  Mr. Green ! Така и сто години се живее!  Laughing
Бебеш, аз съм изтървала рождения ден на Дарис, ама честно казано малко се превъзбуждат кокошките..  
Емили, мани, аз съм навсякъде, няма оттърване!  Mr. Green  Но честно казано, когато правихме снимките нямах идея, че ще съм толкова публично достъпна  ooooh! Joy

В момента ММ, Зори и нервата ядат групово обикновени бисквити.  hahaha  ММ чупи и ги храни, а двамата дребни са подредени в редичка и чинно отварят усти на всяко негово движение...  Laughing

Калифорния, я дай да я видя и аз твойта кученка, че само слушам за нея.

# 399
И аз си помислих за РД на Дарис, че става въпрос, ала не бях сигурна  Wink. Мернах ги и смених канала  Joy.

Буби, имам малко снимки на принцесата във ФБ.

# 400
  • ул. "Мечтание"
Тъй... Намухах се с шоколадов крем, успокоих душата, сега мога да попиша на спокойствие!  Mr. Green

Първо...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЧЕРАШНИТЕ И ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ!!! ЖЕЛАЯ ИМ ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО РАДОСТИ И ИГРИ!

За готвенето и домакинстването - още с Божидар установих, че е по-практично да го правя докато е буден, а не докато спи. Най-малкото той така се научава, че не всичко се върти около него. Аз пък успявам да си поотдъхна малко докато спят, като си се занимавам с нещо мое си.
Пък и на децата им е интересно какво правя. Само ме преследват от стая в стая да ми се бутат да гледат (пипат) какво правя. Еле пък стигне ли се до готвене настава празник! Божидар непрекъснато ме кара да правим разни неща щото му се ядяли (и после не ги кусва  Joy), обожава да бърка и меси!

За носенето - нося си го Искрен, той все иска да гледа какво става на "горната земя". Когато го сложа на стол на масата да се изправи и голяяяяям кеф! Все едно е хванал Господ за шлифера!  Crazy
Навън доста често се разнасяме без количка, нося го в слинг или едно седящо кенгуру. Но така си ми е по-удобно иначе тежи. Ако не беше толкова шавлив и вкъщи бих си го носила в слинга. Божидар също много го носех. И сега баща му доста често го носи (най-вече на конче).

На обяд за моя радост ми донесоха млякото, което бях поръчала. Не вярвах, че човека ще дойде в тая виелица, ама ей на, дойде. Да, ама млякото ми се пресече като го сложих да го варя. Много ме доядя, но пък за сметка на това с получилото се нещо (да го наречем извара), направих разкошен шоколадов крем!  Crazy

Тук добре ни затрупа. Снощи яко фуча, днес и сняг трупа стабилно. По прозорците има по две педи сняг.
ММ не можа да се прибере от Варна. Спрели автобуса, щото можело да не е разчистен пътя. Ми да проверят бе да му се невиди! #Cussing out Много се ядосах. Надявам се утре вече да има автобус и да успее да се прибере след работа. Иначе лошо.  Rolling Eyes Утре мисля да се пробвам да се замъкна до магазина с децата. Ще си е приключение.  Joy Ама трябва нещо да се яде. Хладилника ми е празен, имам само брашно, извара и малко туршия. Днес ММ трябваше да донесе провизии, ама ей на... тъпотии...  Crazy Не че няма да оцелеем и така де. Ама тъкмо да се потъркаля Божидар в снега.

Мммм... май имах още за казване, но забравих. Нищо де, и така се получи длъжко.

# 401
  • Пазарджик
Буби що не ги щракна,как си хапват Joy
На тоя скапан комп не виждам много снимки ,и сега не виждам вкусотийките на Зайка,ама утре сутринта ще е мой Embarassed/сега е окупиран от мъжо/
Вал мила по голяма снимка трябваше да сложиш,тая  е малка за този разкош,страхотна е!
Бубе много сладка Влади!
МииМаа прекрасна е малката Heart EyesДа ти е жива и здрава!
Аз нямам проблеми с колата,щото съм пешеходец Mr. Green,е от време на време и аз поднасям ,но мога да мина от всякъде Laughing
Гала не гледам отдавна,пускам музикален канал,та и Нелката да се залисва от време на време/подрусва дупето/Като стана въпрос за нея,бели май не прави ,то май няма възможност като сме все заедно newsm78
Ето една късна разходка

# 402
  • София
Добър вечер!

Пак не мога да се добера до компа тези дни Simple Smile.

Моите дребосъци пак са хремави  ooooh!, откакто имам деца заради тези болести намразих зимата.

За белите - Ади прави постоянно. Сега най-новото е да ходи в банята и да бърка в канала  Sick. Според мен най-много я радва моята реакция и това че веднага й мия ръцете, тя обожава да се мокри Simple Smile. На ръце я нося все по-рядко.

За готвенето бяхте писали - обожавам да готвя, но напоследък имам време само за бързи манджи, съобразени с това, че ще се ядат и от деца, и цялото удоволствие се губи. В сладкарството съм много слаба, но много се възхищавам на всички майсторки на торти тук в темата  Heart Eyes.

Като ви чета как си обсъждате домашните любимци, се присещам, че и Бобо постоянно  ме моли да си вземем коте, пате илки зайче. Чувства се все по-прецакан милия, че си е пожелал сестричка, а не животно  Mr. Green

Честито на днешните рожденици!

bouquet

# 403
  • ул. "Мечтание"
Като ви чета как си обсъждате домашните любимци, се присещам, че и Бобо постоянно  ме моли да си вземем коте, пате илки зайче. Чувства се все по-прецакан милия, че си е пожелал сестричка, а не животно  Mr. Green

Joy Joy Joy

Ние на пролет се надявам да се сдобием с котка... поне. Божидар напира за коза и кокошки. Ще видим!  Laughing

# 404
Нашата далматинка я подарявам да знаете, ако желаете куче, което е голямо колкото наедряло теле  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт