Още малко празненства, за да са всички на една! ЯНУАРИ - 31

• 29 648
  • 757
  •   1
Отговори
# 420
Елч, утре как си с програмата?  Wink

# 421
  • София
Добро утро!

Ива е с гнойна ангина. Поддържа температура между 38 и 39.5 градуса, рядко сваля под 38. Пръскам я с йоден разтвор в гърлото, давам Вит Ц. Ако до утре не свали температурата - антибиотик. Sad

# 422
Ети, ангините, особено гнойни, обикновено се лекуват с антибиотик.
Но ти пробвай с нишадър - със сигурност ще унищожи налепите.
Даваш ли нещо за Т ?
Аз купих всичко, което ми препоръчахте, но Снежи спи... ooooh!
Май ще започна третиране на сън  Twisted Evil

# 423
  • София
Ети, гнойната ангина на Тия я излекувахме с Гранофорин, мисля, че много го отричат, или поне така предполагам, след като е спрян от производство, но след като педи ни го предписа е факт, че за 3 дена детето нямаше помен от налепи и кашлица  Hug

# 424
  • София
Миличката Ивка Praynigкак се чувства иначе?
Аз и Ти,дано ви се размине болеста Praynigи аз действам в аткива ситуации с осцилукокцинум,вит.Ц и имунокинд.
Честит Рожден Ден,Светослава  bouquet

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 10:16 от Гггъбка

# 425
  • Сливен
Добро Утро, почти нямам време да пиша, но ви чета редовно! Днес моята дъщеричка Емилия става на 1 годинка! Минавам да почерпя! Благодаря за пожеланията! Нека всички едногодишни хлапета да са живи и здрави най-вече, апък ние ще се постараем да са щастливи и усмихнати!

И да се оплача...от вчера вечерта нямаме вода Sad Още не съм си измила чиниите от вчера и не знаем кога ще я пуснат...за готвенето ще се справя с водата, но ако няма....гости уж ще има, само роднини но пак не са малко...
Честито на всички празнуващи! Честит рожден ден на Никол и Ан-Мари.  Hug
И бързо оздравяване на болничките!
И да се похваля, че вчера една моя близка приятелка от Януарки 2012 е родила момиченце Simple Smile Догодина ще празнуваме заедно.  Laughing

# 426

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на днешните ни рожденички Еми, Никол и Ан-Мари!
Мили прекрасни момиченца, растете здрави, умни и красиви, бъдете добри, щедри и благородни! Нека живота ви бъде изпълнен с много красота, усмивки и щастие! Hug

На семействата на днешните рожденичета - здраве и любов! Честит празник!  bouquet

etomira, Az i ti   Hug скорошно оздравяване на дечицата!  Praynig

svet0slava newsm51 след като се почерпах за твое здраве, следва ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Желая ти здраве, любов, късмет и щастливи мигове с любимите ти хора!

# 427
добро снежно утро  Nature Snowman

Честит ден рожден на днешните малки големи рожденничета - Eмилия на мама Violini,Никол на мама Kamelia_petkova и Ан-Мари на мама Ну Заяц! Живи и здрави, весели, палави, засмени през щастливото ви детство! Поздрави на мамите   bouquet

Ети дано успееш да смъкнеш Т, но до колтото знам от личен опит, трябва да се махат гнойните налепи, за да се свали Т, може и без АБ да се разминеш (за нишадъра - не съм много сигурна дали няма да е много силен за нежното гърлче на Ивка), на мен също са ми ги махали с йоден разтвор , (някой ги мажат със сода за хляб и мед).... стискам палчета  Praynig  Hug

# 428
Здравейте!

Да честитя първо на вчерашните и днешните рожденици!  bigdance2 Да са здрави и да имат щастливо детство!

Валл, имаш много хубави деца, а тортата ти е супер! Възхищавам се на всички, които намират време за такива неща покрай бебетата!  bouquet

Бубето, Грозното пате и вашите са големи сладури в снега!

Относно белите- Не се оплаквам, само дето след него вечер трябва да рина хола с лопатата Mr. Green

Кака Рала, е такъв  червен код могат да ми обявяват всеки ден  newsm10

Рожденния ден на Дарис съм го пропуснала, но честно казано в последно време Гала не ме кефи.

Пепинка, харесва ми твоя начин на готвене и аз понякога така правя.

Това е за сега. Лек ден ви желая!

p.s Сега прочетох за болната Ива Hug дано се размине антибиотика

# 429
 smile3507
Да се оплаквам лииии да не се ли оплакваммммм....  Tired
Тея цока цяла нощ на всеки 15 мин. Приспивах я 6 пъти като се буди през половин час, когато уж заспа и легнах до нея, след час започна буденето на 15 мин. Всичко щеше да е ок/нищо ново/ ако не ме беше разранила... нали обича да си дърпа, върти другото зърно, а ноктите и не ги режа заради един инцидент, та хубаво ме е понадрала и сега като суче викам от болка.
Изцедих 50мл  Joy , не питайте как, и реших да и го дам да видим дали ще пожелая - ами цупи се, явно не и е важно да пие кърма а да ме дъвче  ooooh! . И така сега мм твърдо е решил да ми купи силиконови зърна  hahaha /аз му казах че Тея не е тъпа и няма да пожелае да захапе/.
Та сега съм като пребито магаре и се проклинам за дето се мъчих да кърмя на поискване, ама всичко се връща нали така  hahaha Добре, че няма да имам трето дете, че ще е обречено на ам и стоене в кревата до 2 годишно.

Кажете някоя вкусна каша/само да не е слънчо/, на която кърмачетата да не могат да устоят.  Whistling

И аз искам куче, много при това, но в 100кв живеем 6ма човека и едва има място да се разминаваме... иначе нашата бигълка много ми липсва  Tired

# 430
Честит първи личен празник на днешните ни рожденички!
Мили момиченца, растете здрави и усмихнати!
Бъдете щастливи и обичани!

Майчета, бъдете здрави и мнооого ги обичайте!

# 431
  • София
Честит празник на прекрасните дами Емилия, Никол и Ан-Мари! Да растат здрави, красиви и добри!  newsm59

Виолини, честит празник! Бъдете много щастливи!
Камелия, бъдете всички здрави и се радвайте на прекрасните моменти, споделени заедно!
Заец, честит празник! Нека щастието и любовта никога не ви напускат!

Светослава, честит рожден ден! Бъди здрава, усмихната и ти пожелавам винаги да намираш време, за да се насладиш на истинските неща, които те заобикалят!

Аз и Ти, по принцип да, но според Док ангината е вирусна, а не бактериална и има шанс да се размине с антибиотик.

Мадлен, ще попитам. Засега пръскам йоден разтвор  Hug

Гъбка, докато е с много висока темепратура е добре, без претенции и си лежи на дивана. Лошото става като я смъкне до 38 и има сили да мрънка и иска да я нося  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Кате,  Hug Hug Hug

Бебеш,  Hug Hug Hug. Доживях и ти да оцениш АМ Mr. Green

Само да вметна по въпроса за колите със задно предаване - след като Люба ме повози в снега, мисля че ще си остана проста селянка, а не истинска "селянка с Мерцедес". Кола, която струва колкото апартамента ми и не ще да тръгне - голям срам  Laughing Laughing Laughing

PS: И аз искам кууучееее...

# 432
  • София, Лагера
Хау!

Честит рожден ден на всички днес порастващи хлапенца, да са ни живи и здрави и да радват много мамите си!  Heart Eyes

Християна, за пръскането - аз имам празно шишенце от Тантум протект, в него слагам физ. разтвор и него пръскам в нослето на Тервелче.

Аз и ти, аз бих дала вит Ц!  Hug Дано се размине! Peace

Ети, много гадно  Cry А при ангина винаги ли се дава АБ, не може ли без? Тервел по Коледа изкара една, но педиатърът ни предписа само Панадол и ако много вдигне Т - хексалгин. Rolling Eyes А себе си излекувах с нишадър, но не знам дали е подходящ за малки деца...

Бубси, много сладка Влади!  Heart Eyes Heart Eyes

КакоРалаааа,   Hug

Само аз ли не знам коя е Дарис и не гледам ТВ?  Rolling Eyes

Абе софиянки, малко лирично, ама много ми липсвате Heart Eyes! Толкова отдавна не съм ви виждала! Само да се стопи снега...

Готвя: готвя през ден. Докато Тервел спи.

Чистене: не чистя, ММ де занимава с това.

# 433
  • София, Лагера
Фууу, като сте зачекнали темата с колите, я ми похвалете някоя колица  Joy, абе към пролетта ще трябва да си купувам и сега умувам и немога да се начудя, единственото, което знам, че трябва да е японска или немска...  newsm78 newsm78
Ние сме със Ситроен С5, страхотна кола!!! Като танк е, има опция да се повдига и става много проходима! На връщане от Сандански ти даде разход 4,1  Flutter (при 173 коня и 2,5см2)
Втората кола ни е Голф 3. На 19 години  Mr. Green. Спартанска кола е, но каквото и да го правиш, не се чупи! Редките му ремонти струват 30-50 лв. Но все пак го ползваме само за града, не е надеждно возило да основна кола.

Момичета, мисля да направя прощърулник на Тервел, дайте идеи какви предмети са му наредя!
Софиянки, дайте вие акъл къде да поръчам питка  Blush (накъде в Южните райони)

# 434
smile3507
Да се оплаквам лииии да не се ли оплакваммммм....  Tired Пооплачи се, дано ти олекне поне мъничко!
Тея цока цяла нощ на всеки 15 мин. Приспивах я 6 пъти като се буди през половин час, когато уж заспа и легнах до нея, след час започна буденето на 15 мин. Всичко щеше да е ок/нищо ново/ ако не ме беше разранила... нали обича да си дърпа, върти другото зърно, а ноктите и не ги режа заради един инцидент, та хубаво ме е понадрала и сега като суче викам от болка.
Изцедих 50мл  Joy , не питайте как, и реших да и го дам да видим дали ще пожелая - ами цупи се, явно не и е важно да пие кърма а да ме дъвче  ooooh!  И ние бяхме така накрая, това ме убеди, че не е гладна или жадна, глезоти се само и... приключихме с кърменето. Naughty
. И така сега мм твърдо е решил да ми купи силиконови зърна  hahaha /аз му казах че Тея не е тъпа и няма да пожелае да захапе/. Peace И аз виждам нещата като тебе. А мажеш ли зърната с нещо? Осв. това е хубаво да не се обличаш веднага - оставянето на въздух много помага, както и намазването със самата кърма)
Та сега съм като пребито магаре и се проклинам за дето се мъчих да кърмя на поискване, ама всичко се връща нали така  hahaha Добре, че няма да имам трето дете, че ще е обречено на ам и стоене в кревата до 2 годишно. Никога не казвай "Никога" - толкова са сладки бебоците, дори и обречени на АМ и стоене в креватчето...  Heart Eyes

Кажете някоя вкусна каша/само да не е слънчо/, на която кърмачетата да не могат да устоят.  Whistling Можеш ли да си купиш от кашите на ДМ? - бебенка ги обожава!

Общи условия

Активация на акаунт