Да се оплаквам лииии да не се ли оплакваммммм....
Пооплачи се, дано ти олекне поне мъничко!Тея цока цяла нощ на всеки 15 мин. Приспивах я 6 пъти като се буди през половин час, когато уж заспа и легнах до нея, след час започна буденето на 15 мин. Всичко щеше да е ок/нищо ново/ ако не ме беше разранила... нали обича да си дърпа, върти другото зърно, а ноктите и не ги режа заради един инцидент, та хубаво ме е понадрала и сега като суче викам от болка.
Изцедих 50мл
, не питайте как, и реших да и го дам да видим дали ще пожелая - ами цупи се, явно не и е важно да пие кърма а да ме дъвче
И ние бяхме така накрая, това ме убеди, че не е гладна или жадна, глезоти се само и... приключихме с кърменето. 
. И така сега мм твърдо е решил да ми купи силиконови зърна
/аз му казах че Тея не е тъпа и няма да пожелае да захапе/.
И аз виждам нещата като тебе. А мажеш ли зърната с нещо? Осв. това е хубаво да не се обличаш веднага - оставянето на въздух много помага, както и намазването със самата кърма)Та сега съм като пребито магаре и се проклинам за дето се мъчих да кърмя на поискване, ама всичко се връща нали така
Добре, че няма да имам трето дете, че ще е обречено на ам и стоене в кревата до 2 годишно. Никога не казвай "Никога" - толкова са сладки бебоците, дори и обречени на АМ и стоене в креватчето... 
Кажете някоя вкусна каша/само да не е слънчо/, на която кърмачетата да не могат да устоят.
Можеш ли да си купиш от кашите на ДМ? - бебенка ги обожава!Не знам мазането с кърма дали ще помогне, защото има реска по дължината на цялата ареола и зърното, дебеличка, явно доста ме е чоплила.
Ако ставаше толкова лесно при нас приключването с кърменето, до сега да съм приключила
Поръчах да вземат бананова каша на Хумана.Забравих да пиша за колите - като имам е пари /все някога
Ети, не се смей на чужд гръб
Фанатизма не прощава.

Хубави зимни гуми и всичко е тип-топ
бас ловя, че ако сложа, баш него ще набара!