Още малко празненства, за да са всички на една! ЯНУАРИ - 31

• 29 609
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
ааа, биричка, забравих да кажа, че дара я водя с мен като се подстригвам и моята фризьорка си я прави както си трябва. аз не се чувствам достатъчно подготвена, за да оформя прическа...
и да пишеш по-често, че липсваш! Simple Smile

# 571
  • в Надежда-та
Тутс айде дай снимка Laughing
Аз казах на мой та фризьорка в Пз, че ако издържа да не се подстрижа тук, следващия пък (незнайно кога ще е за сега) ще ме подстригва късо, ако не ме хванат лудите и сама не се "разкрася" Mr. Green Crazy (че и такива мисли ми идват)

# 572
Заминаваме за Боровец от 01.02. за 10 дена на ски.. Няма ли някой друг да бъде там по това време?

# 573
Може ли някой да ми каже до кога месото за децата трябва да е само сварено /не печено например?/  Hug

# 574
Леприкон, Тути, Веси, много ви благодаря за отговорите за ряпата. Аз даже я сменям само веднъж като си пусне сока ама ми остава и на другия ден от този сок. А и ми беше интересно как се прави по принцип, че ми беше дебют с тази лечебна течност както споменах. Още не съм дала на Мона, че я правя с мед и се чудя дали е добра идея да я захраня с него точно като е болна. В този ред на мисли давате ли мед и въобще на каква възраст се дава мед, че нали е силен алерген. Аз на Макси сякаш сега за първи път му давам, но не защото чак толкова го пазя, а просто не ми е хрумнало по-рано.

Катенце и на теб мерси!  Hug Heart Eyes Мона е с висока температура, подкашля и хремичка тръгна - всички екстри. Но имаме вече едноседмично познанство с този вирус покрай Макси и дори не я заведох до педиатърката /само се допитах до Рали за дозировката, която е предписала на Марти/.

# 575
Сега аз като клюкарка да кажа, че нашата помощничка от ЛЛЛ евридик@ участва в риалитито по бтв "Такъв е животът"  Simple Smile.

# 576
  • София
Сега аз като клюкарка да кажа, че нашата помощничка от ЛЛЛ евридик@ участва в риалитито по бтв "Такъв е животът"  Simple Smile.

Аз го гледах, ама коя беше?

# 577
  • sofia
иииииии, похвал! Дойде и нашият ред, Лия проходи, умирам от щастие.

# 578
  • София
иииииии, похвал! Дойде и нашият ред, Лия проходи, умирам от щастие.

честито:) Стягай сега прощъпулника:)

# 579

Оххх сигурна бях че е от нашите  Mr. Green

Люба, честити ви ходещи крачета!

п.с. Мога ли да си позволя едно отклонение? Къде са границите, които бихте позволили вашия мъж да премине? Аз съм на крачка да напусна моя и с всеки изминал ден все повече се убеждавам, че трябва да е по-скоро

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 22:00 от Бебешондел

# 580
уондъргърл, нашият педиатър каза този месец да захраня с мед, сиреч след годинка е ок да се дава.

не знам дали защото дара днес си припадна от възхищение по ходещата зори, ама и тя одеве 15 минути снова между нас двамата, че после прекоси и хола сама. обаче не бързам да я броя за проходила страхливката на мама тя  Simple Smile

# 581
  • в Надежда-та
Браво на Лия Laughing

Мед след годинка Peace

# 582
  • sofia
Бебеш, зависи кое те дразни, ако искаш сподели.

# 583
  • Варна
Аз пък искам Ауди Q3  Twisted Evil

Бебеш, трябва да е наистина мноооооооооооооого сериозно, за да си мислиш в тази посока. В момента и двамата сте изнервени и притеснени, човек в момент на яд казва неща, които не мисли и т.н. Абе не е времето за размисли в тази посока. Брой до 10, 15, 150, 3000 ако трябва, но ако са някакви глупости, за които след време няма дори и да си спомняш, не се кори.

Мед надоста места пише, че се дава след 3 год. възраст защото е висок алерген, а и заради ботулиновите спори. Аз на Диана дадох след 2, на Боби не съм му давала още, не знам кога... а, май един път му дадох, помня ли вече... Одъртяяяяях Simple Smile

# 584
Каква майка си ти? Ти не си никаква майка!

За него една година не е нищо. След поредния спор и желание от моя страна на раздяла пак чух думите "няма да си оставя децата" и пак  контекста - ти си никоя. При най-малките ми опити да се оплача ме напада, че съм мрънкала. Това тая вечер просто удари дъното. След операцията си заминавам, само трябва да намеря къде.

Общи условия

Активация на акаунт