има ли болни деца от грип?

• 102 337
  • 928
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
При нас става все по-весело.  Crazy Както казах от снощи сме с малкия в болница. Днес обаче и каката дойде при нас,със същите симптоми, и сега сме трио в една стая и ги гледам и двамата.А каката е на 16 и никога не е влизала в болница досега. Но с това екшъна не свършва. Вируса май напада и мене. Засега се държа заради тях.

# 631
  • Русе/София
При нас става все по-весело.  Crazy .........
Е това вече е върха.Желая на всички Ви бързо оздравяване.

# 632
  • около Варна
 *Pukanka*, хубаво сте се подредили Sad Моите деца нали са с малка разлика и всяко разболяване ми коства месец, единия, другия...Бързо оздравяване ви желая. В коя болница ви приеха?

tandonova79, радвам си, че детето ти е здраво и успяваш да го излекуваш с хомеопатия, но мислиш ли, че е уместно да развиваш теории в тази тема, където е пълно с притеснени родители с болни деца, никой не иска да си трови детето без да е необходимо. Моето го отрових от антибиотици и не ми стига колко зле се чувствам от факта, ами и някой да ми чете лекция каква ужасна майка съм. Айде малко тактичност, моля те.

niko11, а с какво се лекувате сега, никакви предложения ли не ви дадоха от къде идва тази Т?

# 633
  • Пловдив
ами с нищо,освен да свалям Т,витамини му давам,до вчера поне хапваше ,а от вчера следобеда  и днес почти не яде,и пие отвреме-навреме,снощи през нощта пи много вода,а днес наобед пи доста айрян.
Утре ще видим какво ще каже УНГ.
незнам дали да не му пусна една урина,за кръв само ако кажат,да не го стресирам

# 634
И аз да разкажа. След като детето цял ден беше с над 40 градуса температура и нищо не я сваляше. Ходихме на УНГ заради ушенчцето - то все още е леко възпалено, но той каза, че няма гной и не може тази висока температура да е от него. Каза, че явно е много гаден грип. Оказа се, че междувременно и гърлото се е зачервило.  И изписа Зинат.

После минахме през личната лекарка. И тя потвърди да пием антибиотика и да мокрим детето с мокри кърпи, за да сваляме температурата. Като се прибрахме направо я вкарах под душа и малко ни спадна температурата, обаче сега пък някакво главоболие има отгоре на главата - въобще постоянно екстри. Дано да почне да се съвзема от антибиотика, че вече не се издържа.

А относно приемането на антибиотици - повярвайте ми в такива ситуации и два бих й дала само да се оправи детето, а иначе съм пробвала какво ли не! Peace

# 635
Бронхита с какво се лекува? А пневмонията, а отита, а гнойната ангина? Айде преди да се възмущавате, помислете малко!

Аз съм лекувала с шуслерова сол и хомеопатия,но не става при всяко дете.Когато се налага АБ,се пие.Дали в очите на някоя майка,ще изглежда,като презастраховка- не ме вълнува.

Хомеопатия и то класическа Wink

Еми като чета темата за класиците, там е същото положението, при половината се стига до АБ тази зима, други сменят по трима класици и не ги лекуват правилно, така че, нека всеки решава сам за детето си! Всеки си има глава на раменете  Това, че при вас действа, сама виждаш, че при други, вярващи и лекуващи си децата с класическа хомеопатия пак стигат до положението на майките и в тази тема!
Казват ти го и вайки на две деца, при едното става, при другото не!
Кое точно не ти се вярва, радвай се, че твоето дете е сравнително здраво и му минава по нормалният начин!
Ето аз не се лекувам нито със стандартната медицина постоянно, нито с хомеопатия, еми минава ми повечето пъти от само себе си и билки и чайове! Но на синът ми не става!
И аз не се заяждам, но е дразнещо във всяка тема за здравословен проблем да препоръчваш само и единствено класическата хомеопатия, ако дам линка за темата момичетата ще видят, как точно помагат повечето класици!  ooooh! И после естествено не бил добър хомеопата, свършва града, търсим в околностите, София, Варна! И разочарованите май се множат! А не доволните!  Whistling

# 636
  • Пловдив
*Pukanka*, хубаво сте се подредили Sad Моите деца нали са с малка разлика и всяко разболяване ми коства месец, единия, другия...Бързо оздравяване ви желая. В коя болница ви приеха?

tandonova79, радвам си, че детето ти е здраво и успяваш да го излекуваш с хомеопатия, но мислиш ли, че е уместно да развиваш теории в тази тема, където е пълно с притеснени родители с болни деца, никой не иска да си трови детето без да е необходимо. Моето го отрових от антибиотици и не ми стига колко зле се чувствам от факта, ами и някой да ми чете лекция каква ужасна майка съм. Айде малко тактичност, моля те.

niko11, а с какво се лекувате сега, никакви предложения ли не ви дадоха от къде идва тази Т?

Ееее,айде сега!Аз все едно не се притеснявам за моето...Точно за това,че и аз го трових дълго време затова тръгнах да чета и да търся друг вариант на лечение за детето.И това е просто.Никой не ви съди за нищо,за добро го казвам.

Спирам щом ви преча.

# 637
tandonova79, не пречиш, но и не четеш както трябва, а избирателно!
Защо тогава всички хвалени класици от Пловдив и региона не помогнаха на една друга майка, която в момента пише и в тази тема, питам аз! След като хомеопатията толкова и на всички помага?
Аз лекувам детето си с бълвоч, според теб, тоест некласическа и му помага! И какво, вредя му също, е ясно според теб?  ooooh!

# 638
  • София

Не пречиш на никой. Призива ти е прекрасен, какво по-хубаво от това да не се налага да тъпчем децата си с химия? Не си помислила обаче, че тук пишат майки, които четат и се информират, пробват различни методи, включително и хомеопатия( за последното говоря за себе си), но понякога просто се налага даването на АБ. Аз лежах 10 дни със сина ми в болница, когато  беше с първата пневмония, аз го гледах как пищи и се мъчи с абоката и системите, как кажи ми да рискувам да стигнем пак дотам и не само да не му спестя Аб, ами и да го наблъскат с конски дози цефтрин, за да го стабилизират. Ако бях дала АБ 3 дни по-рано само, а не се мъчех да го лекувам с хомеопатия точно,нямаше да влезем в болница с 40хил. левкоцити и 110 утайка  Tired

Хомеопатията просто не е за всеки....иска ми се да не беше така, но...

# 639
  • Пловдив
за 5 г дете има ли вариант антипиретик под формата на хапче?
че сиропи не иска да пие синчето,хексалгин не съм го пробвала.
може иначе да пие вече хапчета,защото му давам витамин Ц на хапченца и ги пие без проблем.

# 640
Мами искам малко помощ!

Детето ми има главоболие в момента придружено с високата температура и всички екстри. Като легне казва, че не я боли главата. Като стане казва, че я боли ту отгоре, ту отстрани някъде. Като се наведе и се закашля леко, пак я боли. Това нормално ли е, случвало ли ви се е на вас с дечицата ви? ooooh! Аз много се притеснявам като каже, че я боли главата. Личната през деня каза, че било от високата температура, ама и като я посвали пак викаше същото. И възможно ли е да е от ухото, което е леко възпалено?
Много ще съм ви благодарна ако ми дадете някаква информация. Hug

# 641
  • София
за 5 г дете има ли вариант антипиретик под формата на хапче?
че сиропи не иска да пие синчето,хексалгин не съм го пробвала.
може иначе да пие вече хапчета,защото му давам витамин Ц на хапченца и ги пие без проблем.

Може разбира се. 1/4 парацетамолче, никакъв проблем. Аз давам на децата, когато нямам панадол или ефералган.

Дъщеря ми явно е пипнала вируса с ухото. Днес в училище я е боляло, та сестрата два пъти й е капала капки. Обадих се на докторката - изписа Отипакс, Берлицитин, капки за нос. Каза че е отит.
В момента не я боли, дано не стигаме до АБ.

# 642
  • София
Искам да попитам дали някой е пускал кръвна картина след грипа?Днес пуснахме ПКК на детето и резултатите са шокиращи направо,а той иначе е добре,нито кашля,нито темп.,нито хрема,само отита от който не чуваше,но мисля,че се подобрява от противоалергичния сироп.
Направо съм в шок!  Rolling Eyes

# 643
  • София
Мами искам малко помощ!

Детето ми има главоболие в момента придружено с високата температура и всички екстри. Като легне казва, че не я боли главата. Като стане казва, че я боли ту отгоре, ту отстрани някъде. Като се наведе и се закашля леко, пак я боли. Това нормално ли е, случвало ли ви се е на вас с дечицата ви? ooooh! Аз много се притеснявам като каже, че я боли главата. Личната през деня каза, че било от високата температура, ама и като я посвали пак викаше същото. И възможно ли е да е от ухото, което е леко възпалено?
Много ще съм ви благодарна ако ми дадете някаква информация. Hug

Синузит?  Thinking Карах го миналата година, усещането беше подобно.

# 644
Искам да попитам дали някой е пускал кръвна картина след грипа?Днес пуснахме ПКК на детето и резултатите са шокиращи направо,а той иначе е добре,нито кашля,нито темп.,нито хрема,само отита от който не чуваше,но мисля,че се подобрява от противоалергичния сироп.
Направо съм в шок!  Rolling Eyes
Пускахме кървна картина след първата част на грипа - онази с високата неповлияваща се от нищо температура  ooooh! През ден изследвания  ooooh! Държа много дълго време висока температура, и педката ни държеше да го наблюдава. Не е имал значителни отклонения. Лекувахме се / и ние и той/ само с изопринозин.
Сега не знам какво чудо върлува, но протича с по-ниска температура, която за щастие до момента се влияе от температуропонижаващите. Остава ни да борим сополките и кашлицата  ooooh!
Ей, как пък не пропуснахме вирус тази година, да му се не види  #Cussing out
Бързо оздравяване на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт