има ли болни деца от грип?

• 102 344
  • 928
  •   1
Отговори
# 570
Ах, тези отити. Моето дете направи 2 отита миналата зима, откачила бях.

В деня на операцията, разбрах/почувствах, че съм бременна с 2рото ми дете... Simple Smile

А това е толкова мило Heart Eyes.

Сливици към днешна дата много трудно се навиват да вадят лекарите. Докато едно време на конвейер са ги рязали, днес не е така.
И ако по-рано бяха разпознали причината за гадните отити и ангини, нямаше да тровят бубенцето.

# 571
Шани, голям екшън а?
Всички сливици ли са махнати на детето?
На щерката махнахме третата сливица.
А деня на операцията-много, много кофти усещане. Много по-кофти от раждането, например! ooooh!

# 572
  • Ланкър, планините Овнерог
Хай,
Аз пак съм тук  Confused
Заведох Емма на градина и като се започна едно цветущо кашляне. В земята потънах - ще си помислят, че я водя нарочно така. Вчера госпожата казала, че кашлят доста деца, та цяла вечер питах Еммата дали я боли гърло, сополи не виждах, темп. (слава Богу) няма, в абсолютна кондиция. Да, но в градината.....  Crazy ooooh!

Други с такъв тип болежки има ли? Лекарката ни е следобяд, та чак тогава ще разбера за какво иде реч при Еммица.

# 573
  • София
Хай,
Аз пак съм тук  Confused
Заведох Емма на градина и като се започна едно цветущо кашляне. В земята потънах - ще си помислят, че я водя нарочно така. Вчера госпожата казала, че кашлят доста деца, та цяла вечер питах Еммата дали я боли гърло, сополи не виждах, темп. (слава Богу) няма, в абсолютна кондиция. Да, но в градината.....  Crazy ooooh!

Други с такъв тип болежки има ли? Лекарката ни е следобяд, та чак тогава ще разбера за какво иде реч при Еммица.

ние сме така, зверска кащлица,нищо друго. На 3-4 ден хрипове и антибиотик.

# 574
Хай,
Аз пак съм тук  Confused

ние сме така, зверска кащлица,нищо друго. На 3-4 ден хрипове и антибиотик.

Уау, а аз си мисля, че нищо й няма, щом няма хрема, няма темп., не я боли гърло  Crazy

# 575
а тази зверска кашлица суха ли е, влажна ли?

# 576
а тази зверска кашлица суха ли е, влажна ли?

По-скоро влажна е при Еммата  newsm78. Ето - откакто сме се прибрали, не е кашляла

# 577
  • с/у ОколоМръсТното

Всички сливици ли са махнати на детето?

Веднъж само 3-тата. Щеше да умре от задушаване, когато я отпусна упойката и тя искаше да зареве с пълна сила... От събралите се кърволяци се задуши и си глътна езика... За секунда посиня... Едвам я спасихме.
И после (след 2г. и половина) всички... 2-те основни + 3-тата, която пак беше прорасла.
И двете операции с пълна упойка. Тя не помни нищо. И слава на Бог  Praynig

П.П: с кашлиците много внимателно следене от д-ри... Не винаги пневмонията се хваща на стетоскоп.

# 578
..........
П.П: с кашлиците много внимателно следене от д-ри... Не винаги пневмонията се хваща на стетоскоп.

Аааа, туй го знам   Crazy. Преди няколко страници аз самата давах акъл за това  Crazy Обаче сега кашлицата на Емма няма нищо общо с тази на Констанца при пневмонията - баш влажна си е - преди малко се изкашля пак, докато Констанца бая неща изпи и чак някъде на втората седмица от АБ-то я разкърти. А тя и температура вдигна преди всичко останало, Емма няма (поне за сега). Ще видим, де. Но разпитвам толкова, защото наш'та лекарка малко обича да преувеличава - сигурна съм, че ще каже, че гърлото е ужасно, сигурно и хрип ще чуе, я нещо друго. С Констанца на втората седмица от лечението искаше да ни вкарва в б-ца, въпреки че беше очевадно подобрението  Crazy

# 579
  • Пловдив
да ви питам нещо-малко извън темата-На малката изписаха Зинат,оказа се има бактерии в урината,дали Т беше от тях не се знае,защото откакто спадна Т я почнаха сополи и кашлица.
Но така или иначе заради бактериите почнахме Зинат-сложих му вода според указанията-шишето се напълни догоре,но после като се разтвори суспензията общото ниво в шишето спадна надолу,и количеството на готовото лекарство ми се струва малко,мислех че ще стигне за 5 дни,но като гледам май няма.Изписан й е 2 пъти по 5 мл.Държа го в хладилника по указания,и е доста гъст .Дали греша някъде при направата на суспензията?

# 580
Мисля, че готовата суспензия трябва да е до ръбчето, затова първо пълниш, разклащаш, като се утаи доливаш. Поне аз така помня, отдавна пием на хапчета, хич не сме по сиропите ние

# 581
Мисля, че готовата суспензия трябва да е до ръбчето, затова първо пълниш, разклащаш, като се утаи доливаш.

И на указанията така пишеше, според спомените ми от този тип АБ.

да ви питам нещо-малко извън темата-На малката изписаха Зинат,оказа се има бактерии в урината,дали Т беше от тях не се знае,защото откакто спадна Т я почнаха сополи и кашлица.
................

При предното боледуване на Емма (което не беше толкова отдавна  Close) на края на първата седмица лечение (не пи АБ) започна яката хрема - като извор. Та тогава откара още една седмица без градина

# 582
Но така или иначе заради бактериите почнахме Зинат-сложих му вода според указанията-шишето се напълни догоре,но после като се разтвори суспензията общото ниво в шишето спадна надолу,и количеството на готовото лекарство ми се струва малко,мислех че ще стигне за 5 дни,но като гледам май няма.Изписан й е 2 пъти по 5 мл.Държа го в хладилника по указания,и е доста гъст .Дали греша някъде при направата на суспензията?

За антибиотика не знам, но да ти кажа от личен опит - моето дете няколко пъти имаше бактерии в урината. Ужасна история с болки и т.н. Тогава някой ми каза за червената боровинка. Откакто й давам сок от червена боровинка приключи с тези проблеми. Пие всеки ден по половин малка чашка и това спомага да не се закрепват бактериите. Много съм доволна. Когато мога си купувам и си варя сама боровинките. Иначе има сок на Пфанер, но го има само в Пикадили и Хит. Пробвай, защото антибиотика помага еднократно и после пак. Peace

# 583
Моя приятелка имаха такъв проблем, на тях пък им изписаха сироп, който се продава обаче в Турция, пиха от него и вече нямат проблем, а преди това два курса май направиха с АБ, ефекта беше временен

# 584
  • Варна
...почнахме Зинат-сложих му вода според указанията-шишето се напълни догоре,но после като се разтвори суспензията общото ниво в шишето спадна надолу,и количеството на готовото лекарство ми се струва малко,мислех че ще стигне за 5 дни,но като гледам май няма.Изписан й е 2 пъти по 5 мл.Държа го в хладилника по указания,и е доста гъст .Дали греша някъде при направата на суспензията?

Преди десетина дни дъщеря ми пи Зинат и имах абсолютно същите притеснения като теб - струваше ми се много гъст,притеснявах се, че без да искам съм дала повече и си мислех, че няма да стигне за 5 дни. Е, стигна точно за 10 приема.

Общи условия

Активация на акаунт