Британците, британците! - тема 45

• 18 061
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  • Ænima/Albuquerque
Mъ!

"Хобит" едва ли е филм, който ще остави "без дъх" драгия зрител.
Присъединявам се към Джо, на мен също ми се разминава с понятието за хубаво кино.

Гатака заради Джуди, Съншайн заради мъж ти, само Еквилибриум не знам що  Thinking  Mr. Green

Заради Бейл?

Тая сутрин, като звънна тоя ми телефон, като видях, че е 10 без 15, викам си "Край, успах се!:, рипнах, тичам, обличам се, връщам се до телефона и гледам - 8:56! Е, чес'но ли?
Ся трепя време.  ooooh!

# 76
Морнинг  Hug

Обожавам и Гатака, и Еквилибриум.
Защото в бъдещето са представени едни такива, стерилнички
И някак отвътре ми идва да разбъркам всичко навсякъде, като леприкорн.  Joy
Заради това се кефя и на бозички като Demolition Man  

А в Гатака и заради това, че се шматка по екрана Гор Видал,  Heart Eyes
обожавам го тоя човек и всяка дума, която е написал (поредния гей, олелееее  ooooh!)  hahaha

# 77
  • Варна
Морнин'!
Стига сте хапали Джо, и аз съм на нейно мнение. Бтв, Джо, що си с лице? Нещо ексхибиционистично ли долавям? Mr. Green

Снощи гледах някакъв филм по Военния канал  Joy с Бетани, Макавой, Кърстен Дънст и Джайм Ланистър  Heart Eyes. Бяха тенисисти. Щедро предоставяха плът на показ, и дори Дънст и Бетани ми се сториха симпатични.
Обаче нито му хванах началото, нито края /заспах/. Някой да има идея как се казва филма, за да си го изтегля?

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 12:47 от Приятно ми е - Богиня!

# 78
  • Казанлък of all places
Wimbledon ? Със сигурност е той!

# 79
Еее, Сарк, ти си извършила престъпление срещу личността си!  hahaha

А в Гатака и заради това, че се шматка по екрана Гор Видал,  Heart Eyes
обожавам го тоя човек и всяка дума, която е написал (поредния гей, олелееее  ooooh!)  hahaha

Ахам, разбрах те, аз съм така с Телците. Толкова ги обичам, че съм готова да ги защитавам на барикада.  Mr. Green

# 80
  • Варна
Yes! Много благодаря  Heart Eyes

# 81
  • Ænima/Albuquerque
Еее, Сарк, ти си извършила престъпление срещу личността си!  hahaha

Пълно личностно изнасилване!  ooooh!

# 82
"Хобит" ли казахте? Няма друг филм, който да ме е приспивал повече пъти от Властелина  Embarassed Е, Карибски пирати са конкурент, де...  smile3505

# 83
  • Ænima/Albuquerque
Е, Карибски пирати са конкурент, де...  smile3505

О!

# 84
Да кажем, че съм заспивала около осем пъти в първите 30 минути от Властелина, а на Пиратите - само 5-6  Joy

# 85
  • Ænima/Albuquerque
Уф...

# 86
  • КиТ
Добютру  Mr. Green
Недейте така с Джой,Джой,щого настина Хобит не кой знае къв връх на филмовата индустрия,ще се гледа,но се пак и аз чакам нещо по така Thinking

Мури за Подземен двят,адски гадно Cry Cry Cry,ма ще се прежали искам да видя как са го прецакали Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Все забравям да ви питам дали сте гледали
това ,на мен много ми хареса  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 87
  • Варна
Хобитът е излязъл по кината?!?!?!? Боже, дръжте ме. Отивам да налазвам Рик и дик му. Гея, дръж се настрана, да не те клъвна.

# 88
  • срещу двата комина :)))
Брютру!

Кво сте я захапали Джо, никой не е длъжен да харесва фентъзи. И аз не си падам, толкинските неща са изключение, но пък нямам ищах да ги чета.

Джото, снощи те сънувах, ма не помня подробности. А Гатака и Еквилибриум немат нищо общо жанрово с хобитите, ай сига.
тъй, тъй, едното е научна фантастика, другото е фентъзи ( сериозно говоря ) Hug

# 89

О, да, много хубав, като изключим, че през половината време исках да извия врата на Кирстен, ама то това му е от плюсовете   hahaha

Общи условия

Активация на акаунт