Британците, британците! - тема 45

• 18 061
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
  • Ænima/Albuquerque
Обичам неделяяя, обичам да трътлясвам целия ден!  Heart Eyes

# 331
Оуу, благодаря ви  Hug

# 332
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Понеже отдавна не съм се отчитала с придобивка, пу една Емили Браунинг за мен Mr. Green

# 333
G.D.! Laughing Добре,че сте вие ,аз мислех ,че днес е вторник  Mr. Green

# 334
  • КиТ
О Вал ти тука ли си го постнала вица  Crazy,аз го чакам у баш тефтеро hahaha hahaha hahaha

Сонче прекрасна сиииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,не мога да откъсна очи от теб Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И понеже Джой,Джой още я няма ще те похваля в аватарната тема  Heart Eyes(а тя дойде,но ще я изпреваряяяя Mr. Green)

Снимката е перфектна с наще хубостници  Heart Eyes

# 335
  • гр.София-Красна поляна
Сонче прекрасна сиииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,не мога да откъсна очи от теб Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пламено ма, ти пита ли ме дали МОЖЕ да изтипосаш аватара на
Сонето у клюто... Angry
А сега наказание от сто обиколки на Съдебната палата по кюлоти и цвички. Mr. Green
Казах!!!
Заголи и дупйе сега да ти шибна няколко камшика. Laughing

# 336
  • Ænima/Albuquerque
Ааа, не около Съдебната, не щъ да ми се миткат, некви голи Пламени в близост.  hahaha

# 337
Зиске, ти защо така с лошо и винкело напред? Ти ли си командващ бритските аватари Mr. Green

# 338
Ще ме извинява Зиска, ама тоз командващ явно съм аз Whistling. Скоро една уважавана съфорумка ме изпрати "да си гледам аватарите" Mr. Green

# 339
Здравейте!

Мартин Фрийман може и да отнесе БАФТА, но Къмбърбачко е получил наградата за най-добър театрален актьор - London theater critics give best actor award to "Sherlock" actor. Честита да му е!

Наградите не спират. Джефри Ръш е избран за австралиец на годината - Aussie honour roll role for Geoffrey Rush as Australian of the Year. Ай честито и на него!

# 340
Скоро една уважавана съфорумка ме изпрати "да си гледам аватарите" Mr. Green
Joy Joy Joy

Антиспам

# 341
  • гр.София-Красна поляна
Зиске, ти защо така с лошо и винкело напред? Ти ли си командващ бритските аватари Mr. Green
Хм, Вал, подозирам, че ти е харесало наказанието и искаш и ти... Mr. Green

Ще ме извинява Зиска, ама тоз командващ явно съм аз Whistling. Скоро една уважавана съфорумка ме изпрати "да си гледам аватарите" Mr. Green
hahaha hahaha Коя таз, Джо?

# 342
Браво на Бенедикт, браво на Джефри! Но да си траят там, Мартин има Бафта!  hahaha hahaha hahaha

Бум, кое е това смътно познато лице?

# 343
http://www.imdb.com/name/nm0931404/
Шесто чувство, The Ghost Writer, Miss Austen Regrets ...

# 344
hahaha hahaha Коя таз, Джо?
Па помня ли я, една чанта с чанта hahaha

Общи условия

Активация на акаунт