Да забранят ли пушенето на открито?

• 36 820
  • 1 173
  •   1
Отговори
# 735
  • В Космоса
http://www.puls.bg/health/food/news_9394.html  Flutter
Само да сте посмели да ядете захар и захарни изделия вече! Забрана!!!

Е ти сега ли разбра за "бялата отрова"?

# 736
  • В Космоса
La Sombra, не се прави така  Naughty Информираш, че целулита е болест според МСКБ и усложливо предлагаш линк за дебелариум.

Да, по-идейно е - наистина може да усложиш на дебеланите, които осъзнават проблема си, породен от тъпкането със сладко. Wink

# 737
  • Насред хаоса
La Sombra, не се прави така  Naughty Информираш, че целулита е болест според МСКБ и усложливо предлагаш линк за дебелариум.

Верно, бе! Ма с моя напушен дебилен мозък забравих, че съм и диагностицирана вече даже ...  ooooh!
Добре ще е Елица да нападне захарта и захароядните със същия хъс, както пушачите.  Grinning
Акаша, отдавна съм разбрала. Въпросът, че *акъллиите*, дето сума време вряскат по цигарите и ги обявяват за бич и причина за всички болести, сега се усетиха да писнат и срещу захарта по същия начин.

# 738
Само че някой ако ще в устата да си сипва пакетчета захар на спирката, няма да ме смути, колкото вие с вашите запалени цигари. Не мога да съм пасивен захароядач или както и да го нарека..., но мога да съм пасивен пушач ща не ща. Сравнявате 2 несравними неща.

# 739
  • Насред хаоса
Само че някой ако ще в устата да си сипва пакетчета захар на спирката, няма да ме смути, колкото вие с вашите запалени цигари. Не мога да съм пасивен захароядач или както и да го нарека..., но мога да съм пасивен пушач ща не ща. Сравнявате 2 несравними неща.
Може, може. Кат те видя, може да ми се дояде, щото и захарта води до пристрастяване. Освен това вятърът може да запрати някое кристалче към мен. Като не искаш да си пасивен пушач, не ходи там, където ходят активните пушачи.  Wink А за това, че димът отнякъде си дошъл до теб - спокойно, не е по-отровен от газовете на колите, които дишаш с пълни гърди отвсякъде. От тях що не се пазиш?

# 740
  • # супернатурална #
Да, по-идейно е - наистина може да усложиш на дебеланите, които осъзнават проблема си, породен от тъпкането със сладко. Wink

Добре, де! Не можеш ли да предположиш, че ...пълната жена се осъзнава, но просто не го приема за проблем. Харесва се, мъжът и я харесва, засукания комшия и той я харесва...Каква е тази необходимост да вкарваш в свои рамки другите хора?

Това със спирките вярно не го разбирам. Тези дни пътувам с автобус, че ме е страх да шофирам и специално се оглеждам - ми няма бе! Но отсега да ви кажа - ако не мога да пуша на работата и ако забранят навсякъде по заведенията почвам да пуша  по тротоари и спирки.

# 741
  • В Космоса

Добре, де! Не можеш ли да предположиш, че ...пълната жена се осъзнава, но просто не го приема за проблем. Харесва се, мъжът и я харесва, засукания комшия и той я харесва...Каква е тази необходимост да вкарваш в свои рамки другите хора?

Как така "осъзнава", но "не приема"? Може би се осъзнава, че е дебела, но не е наясно от последствията от наднорменото тегло. Това ли имаш предвид? То и аз си се кефих с цигара в ръка, ууу даже много готина бях, ама осъзнах и приех, че само и единствено си вредя.

# 742
  • # супернатурална #
Осъзнава се - не се гледа в огледалото и да си вика - уу, каква съм фиданка, чакай да си сложа тази мини пола. Не смята, че е проблем - може би може да отслабне, но се харесва такава каквато е и не предприема действия в тази посока. Не говоря за болестно състояние, а за закръглени жени, които имат своя чар и умеят да се харесват на околните. Пренасям примера към пушачите. Да, осъзнавам, че е порок. Не желая да се отърва от него, защото много ми харесва да пуша. На този етап не се отразява на здравето ми, нито на отношението на най-близките ми хора. Не го приемам за болестно състояние защото - А - не прекалявам, по моите си стандарти, които са приблизително една кутия на два дни. Б - не мисля, че съм зависима - спирала съм ги, когато наистина се е налагало, без да усещам никотинов глад, по-скоро ми е липсвал навика.

# 743
За пушенето на открито

# 744
  • В Космоса
Краули, както казах и преди - надявам се да не си промениш мнението, а често това става, когато вече е късно.
Не ми се спори със зависими, защото знам какво е от другата страна. Написала си меко казано "наивни" оправдания.

# 745
  • # супернатурална #
Акаша, голяма любов въртим тука с теб, ако си свършила да запаля цигара?  Laughing
То вярно, че никой зависим не се признава за такъв, така, че приемам че съм зависима. Но не мога да се съглася, че се оправдавам - не дължа нищо подобно на форума. Не изключвам вероятността да ги спра след известно време, ако реша да започна да спортувам по-активно. Да си призная плуването малко ми се опира  Mr. Green Но както се шегуваме с една приятелка - ако пушенето започне да пречи на секса, ще спрем секса  Laughing

# 746
  • В Космоса
Акаша, голяма любов въртим тука с теб, ако си свършила да запаля цигара?  Laughing

Позволи на мен, моля! Grinning Когато ти свършиш - тогава ще запалиш. Mr. Green

# 747
  • # супернатурална #
За целта трябва да извадиш наистина голям аргумент  Joy

# 748
  • В Космоса
За целта трябва да извадиш наистина голям аргумент  Joy

... и дебел, и релефен ако желаеш...

ох, не ме карай да изпростявам Crazy

# 749
  • # супернатурална #
ох, не ме карай да изпростявам Crazy