Да забранят ли пушенето на открито?

• 36 811
  • 1 173
  •   2
Отговори
# 825
Тъй. Тъй.

# 826
А като отидеш на доктор си пише на табела че ако си пушил в последния час (това не знам как се доказва) и ако носиш парфюм докторът няма да те прегледа и те поканват да ходиш да се освежиш с вода и сапун в тоалетната!  Heart Eyes

Jennie, живеем в един и същи град, но честно казано някои от нещата, които описваш ме оставят така  Shocked Силно преувеличаваш на някои места!

За в България ще бъде голям успех, ако успеят да забранят пушенето на закрито, там трябва да се концентрират усилията. Peace

# 827
Jennie, живеем в един и същи град, но честно казано някои от нещата, които описваш ме оставят така  Shocked Силно преувеличаваш на някои места!

Izma кое по-точно ти се струва силно преувеличено? Laughing

Ако взема под внимание цитата който си избрала от моето мнение мога да предположа че ти се струва преувеличено че в докторските офиси има бележки разясняващи политиката на клиниката относно ароматите/миризмите и цигарите? Това ли е?

Ако не си забелязала подобно нещо мога само да предположа че си пропуснала да прочетеш или не ходиш по докторски офиси.  Wink

Ето оттук е следният цитат: The Dingwall Clinic asks that patients refrain from wearing perfumes or colognes and refrain from smoking before an appointment at the clinic.

За съжаление не всеки медицински офис има подобна забележка на уеб сайта си за да покажа повече варианти а и изобщо нямам време да се ровя и търся аргументи само защото на теб ти се струва че преувеличавам!  Wink

Само ще кажа какво пише на едната от табелите в офиса на моя личен лекар защото я знам наизуст: We ask that smokers please refrain from smoking within 1 hour of your check up. Failure to comply may result in a re-booking of your appointment.

Подобни съобщения има почти във всеки докторски офис. А съм била свидетел как пациент се поканва да се поосвежи в уошрума с четка и паста за зъби след употреба на цигари 30 сек преди да влезе в офиса на лекаря а също му се напомни да си измие добре ръцете. Peace

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 07:30 от Jennie

# 828
  • В Космоса
И предполагам хората не го играят обидени и с нарушени права, а приемат тези правила нормално.

П.С. Ох, аз уж приключих по темата, ама това ми стана интересно. Crazy

# 829
Искате ли да направим друга тема за всякаквите забрани?

# 830
  • София
Искате ли да направим друга тема за всякаквите забрани?
Да, давай Peace
И пусни линк, моля Hug

# 831
# 832
  • Варна
Като почнахте с тез градинки и спирки, човек ще каже , че на ден хващате по 10 автобуса или по цял ден сте в градинките.

# 833
  • София
Като почнахте с тез градинки и спирки, човек ще каже , че на ден хващате по 10 автобуса или по цял ден сте в градинките.

Това какво значение има?
Човек да казва каквото ще.

# 834
Че и по 40 мин. ги чакат. Не че се кълна в ГТ, ама чак пък толокоз.

# 835
Че и по 40 мин. ги чакат. Не че се кълна в ГТ, ама чак пък толокоз.

Съжалявам, но в Пловдив наистина има случаи, в които ми се е налагало да чакам 40 минути. След това си викам такси. И вътре познай какво- шофьора пуши...

# 836
  • София
Че ти за това време можеше да стигнеш пеша от единия край на Плодив до другия   Laughing

# 837
Да взема да се преместя в Пловдив. В София кьораво такси, в което да се пуши, не намирам.

# 838
  • Ænima/Albuquerque
Да взема да се преместя в Пловдив. В София кьораво такси, в което да се пуши, не намирам.

Кък бе, пълно е! Аз изключително любезно питам всеки път, и кога с физиономия, кога с охота, но си получавам цигарката в колата.  Mr. Green

# 839
Оф, аз съм една деликатна пушачка. Само ако видя цигари в колата.

Общи условия

Активация на акаунт