Да забранят ли пушенето на открито?

• 36 472
  • 1 173
  •   2
Отговори
# 1 155
Ти пък за едното непушене. Ми отпусни се, по-леко ще ти влиза.

# 1 156
Ми  Laughing Анди - вярно малко се уливаш  Wink
Знаеш, че не можеш нито да забраниш, нито да наводняваш всеки съсед, дето не ти е угоден, така че...

# 1 157
  • Ænima/Albuquerque
Ти сериозно ли?

# 1 158
Почнах да се замислям сериозно. Ако реша да спра цигарите, дали ще стана такава досада като Елица и   Андариел. От друга страна  Jaritta си е съвсем нормална.

# 1 159
Ох ще се напикая вече с тази тема  smile3555 rotfImbo

# 1 160
  • София
а аз вече съм била така войнствена като вас, докато пушех! Бях готова да набия канчето и да обиждам всеки непушач, дръзнал да ми намекне дори, че ще се ограаничат местата за пушене. То не беше скачане, то не бяха подигравки, то не бяха малоумни доводи от вида "няма никой да ми държи сметка къде да пуша, ти ли ще ми кажеш, досаден си...". Това е от пристрастяването, не от друго. Дори зная каква ще бъде следващата ви реплика тук!  hahaha

# 1 161
Не може ли тия, които са били пушачи , да бъдат по-нормални.

# 1 162
  • София
непушачите, бивши пучате са нормални, но пушачите се чувстват кофти, защото усещат, че аргументите им нямат никаква стойност пред един бивш пушач. Същото като при наркоманите -- бивш наркоман (пак уточнявам, ако иззобщо има такова нещо) изобщо не се трогва от аргументите и скачаниците на наркоманите, което определено дразни вторите. същото като с пуберите е - пуберът усеща, че възрастният му няма вяра, защото тези мурафети ги знае, и затова детето се ядосва и направо избесняява на възрастния. Класика, класика! Каквото и да казвате нататък, все тая!

# 1 163
  • Ænima/Albuquerque

Те могат, като гледам повече тук са такива. Само, че някой хора не могат да спрат да ръсят мозък и поучения. Без значение на каква тема!

Каквото и да казвате нататък, все тая!

А, ако спреш и да ни четеш, би било чудесно!

# 1 164
непушачите, бивши пучате са нормални, но пушачите се чувстват кофти, защото усещат, че аргументите им нямат никаква стойност пред един бивш пушач. Същото като при наркоманите -- бивш наркоман (пак уточнявам, ако иззобщо има такова нещо) изобщо не се трогва от аргументите и скачаниците на наркоманите, което определено дразни вторите. същото като с пуберите е - пуберът усеща, че възрастният му няма вяра, защото тези мурафети ги знае, и затова детето се ядосва и направо избесняява на възрастния. Класика, класика! Каквото и да казвате нататък, все тая!

Няма да спра да пуша! Страх ме е.

# 1 165

Може,има ги ..
Всичко е до човек.

# 1 166
  • София
Вижте сега, колкото и да ми скачате на мен, накрая ще гризнете забраната, ако така се реши на високо ниво и толкова! за кой ли път се убеждавам, че с пристрастен не се говори нормално, защотоо той винаги обвинява всеки, който не му вярва. Няма значение дали е за храна, цигари, дрога, обувки или коквото ще да е. Но, нищо, минава време и тогава нещата се обръщат! Хайде, тровете се със здраве! Аз проблем с пушенето нямам, защото не пуша! вие му мислете!

# 1 167
  • Ænima/Albuquerque
Аре, мерси!

# 1 168
Вижте сега, колкото и да ми скачате на мен, накрая ще гризнете забраната,

Ама ние всички забпани ги празнаваме и спазваме.  Но твоите идиотщитини не приемаме.

# 1 169
  • Ænima/Albuquerque
То беше тиня, то беше тлака...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт