Re: SportsDirect-36

• 39 046
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
Днес видях в продавалника елеците пуснати по 60лв!!!
Вярно, всеки иска днес пари да изкарва, но ми  направи прекалено грозно впечатление...

Как обаче някой днес ги е поръчал и вече да ги продава  newsm78
Иначе горе-долу по толкова вървят,нормална си е цената:
http://www.sportsdirect.com/puma-padded-vest-ladies-669198

Всеки търговец ще го направи - пускат днес офертата, от сутринта дебне и поръчва, в момента в който се вреди за поръчка - си пуска обявата в продавалник. Доставката е да кажем десетина дена - през това време си пише съобщения и уточнява начина  на доставка, ползва извинения от сорта - днес съм в провинцията, след два дена се връщам и ти ги пращам например... Tired
Мен ме издразни много и го написах дори като коментар!
Въобще не енормална, защото цената е 35 паунда, което въобще не е 60лв! Трябва да си гламав да ги купуваш по толкова и да продаваш на загуба! Чиста търговия си е!!!

# 241
Днес видях в продавалника елеците пуснати по 60лв!!!
Вярно, всеки иска днес пари да изкарва, но ми  направи прекалено грозно впечатление...

Как обаче някой днес ги е поръчал и вече да ги продава  newsm78
Иначе горе-долу по толкова вървят,нормална си е цената:
http://www.sportsdirect.com/puma-padded-vest-ladies-669198

Всеки търговец ще го направи - пускат днес офертата, от сутринта дебне и поръчва, в момента в който се вреди за поръчка - си пуска обявата в продавалник. Доставката е да кажем десетина дена - през това време си пише съобщения и уточнява начина  на доставка, ползва извинения от сорта - днес съм в провинцията, след два дена се връщам и ти ги пращам например... Tired
Мен ме издразни много и го написах дори като коментар!
Въобще не енормална, защото цената е 35 паунда, което въобще не е 60лв! Трябва да си гламав да ги купуваш по толкова и да продаваш на загуба! Чиста търговия си е!!!

Права си донякъде,но няма как да се докаже кое по колко и кога е купено все пак  Peace

# 242
Да, ще съм благодарна, ако дадете размери,за да се ориентирам
ние в момента носим следния размер долница-талия -24 см, д-50 см, от чатал-33 см

Горно-д-41 см, ш-34-35 см, р-в-30-31 см

Стефа и без това не е слаба-17 кг и 93 см е.
От много време съм ги харесала тези неща, но изпуснах поръчката, приятелите ми казаха, че др.път ще ми се обадят по-рано.Иначе и те са купували дрехи за тяхното момиче и са доволни от качеството на дрешките.Купували са яке, боти, суетшъри, нямат грешка
[/size]
талия 25см, дължина крачол външен ръб -53см, вътрешен ръб- 36см. ластика е приблизително 5см широк

# 243
Да, значи е съвпадение, че точно днес се пуска обявата, съвпадение е - че има няколко налични нови елека различен размер, пуснати на цена доста под реалната от сайта?
Дано не си ти авторката на обявата, защото наистина е грозно.

# 244
Моля как ползвате БД до англ адрес ?

# 245
Моля как ползвате БД до англ адрес ?
над 60паунда е БД

# 246
  • Къде ли не
Опитвам се да си сменя адреса за доставка с английски и не се получава! Има ли решение на проблема? Поплвам този на посредника и като дам потвърждение пак се изписва бг адресът ми.

Успях!

# 247
Да, значи е съвпадение, че точно днес се пуска обявата, съвпадение е - че има няколко налични нови елека различен размер, пуснати на цена доста под реалната от сайта?

Не,не съм аз,спокойно  Grinning
Щом днес е пусната обявата,определено е съвпадение,права си.
И освен това е доста тъпо да продаваш нещо,което не си получил и не си сигуре изобщо дали ще дойде  ooooh!

# 248
  • София

Недей да нападаш по този начин. Peace

Всеки има право да си определи цена.Въпросът е дали някой е склонен да плати тази цена. Peace

# 249
Мога да си кажа мнението и да предупредя всички!
Който се разпознава - какво съм виновна???
Съжалявам, но е грозно за мен, да избиваш 400-500% печалба! Това дори в закона не е позволено!

# 250
Значи това е размер 2-3г, значи отговаря на нашите мерки и ще ни стане, предполагам и че и горнището си отговаря на годините.Благодаря, че ми помогнахте

# 251
Съжалявам, но е грозно за мен, да избиваш 400-500% печалба! Това дори в закона не е позволено!

viliko,ти отскоро пазаруваш от сайта и явно не си наясно,че това си е практика.
Неща,купени от сайта,независимо дали на промоция или на нормална цена,пак се продават с огромни надценки.
Ние сме се нагледали на такива неща и вече не ни прави особено впечатление  Grinning
Научила съм се да ти кажа да не гледам вече в чуждата паничка,важно е аз за колко съм си купила нещо,пък който иска да купува,да продава,негов проблем си е.

# 252
  • I want it all and I want it now.
Няма такъв закон. Joy  JoyМожеш да продадеш ,всичко на каквато цена искаш. Важното е да имаш купувач Peace
Къде се изгуби Велико? Wink Преди ,все те виждах навсякъде в форума.

# 253
Обърканата поръчка я канселираха Peace
Някой днес да е плащал с мастеркард на ОББ,че моята не ми я искаше.Звънях и в банката и там не можаха да ми кажат защо не ми я прие сайта.Поне блокирани пари нямам Whistling

# 254
Ох, извинявайте, че разводних темата, ама понеже чувството ми за справедливост беше накърнено  Peace Спирам иначе.
Сън - засегнах възможната надценка при един редовен търговец, нищо повече, както и да е. Иначе...и аз не знам къде съм - някъде витая  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт