Re: SportsDirect-36

• 39 035
  • 757
  •   1
Отговори
# 255
Искам да поръчам нещо от днешната оферта. Ако някой пуска - да ми пиши на лични.

# 256
Ето едно кодче валидно до края на месеца за -10 % на всичко.Може да се ползва до 3 пъти така че първите печелят !
MCR87RNXC8

# 257
Ох, извинявайте, че разводних темата, ама понеже чувството ми за справедливост беше накърнено  Peace Спирам иначе.
Сън - засегнах възможната надценка при един редовен търговец, нищо повече, както и да е. Иначе...и аз не знам къде съм - някъде витая  Whistling
Вече го има и за 99 лв. в Продавалник  ooooh!

# 258
Не е справедливо и маратонки да се произвеждат за долар в Китай, а производителят да ги продава на 100, ама какво да се прави! Капитализъм! Това изобщо не ми прави впечатление. Всеки може да си определя цените, както желае. Друг е въпросът дали ще има купувач, а купувачът си има глава на раменете. Никой не го насилва да купи, нали така! Wink

П.С. Поръчах и аз от прословутите елеци, но нямам никакво намерение да ги продавам! Mr. Green Ще си ги нося!  Heart Eyes

# 259
  • Бургас
Ако на някой му дойде излишен мъжки елек номер XL веднага ще го отърва, ама не за 60 лв. де  Laughing

# 260
Бързо действат, преди малко получих мейл с тракинг номер за поръчката ми от следобяд  Party
п.п и трите елека са на лице  Peace

# 261
Да и аз получих по-рано следобед за първата/сутрешната.
А следобед пуснах още една за сестра ми и зет ми,преди час получих тракинг за нея Simple Smile
Всички се наоблякохме с тез елеци  Mr. Green

# 262
Предния доста бързо се изчерпа ,те ви още един зз 10 % на всичко MCR8B2FB7B

# 263
  • Варна
Добре, а успяхте ли да си поръчате от дамските елеци, аз успях само от мъжките, така че съм готова да разменя 1 брой за дамски ако някой е  поръчал повече.

# 264
Моля ако някой от София поръчва да ми пише да се включа с два чифта маратонки   bouquet

# 265
  • Бургас
Извинявам се, че не е по темата, но се чудя продават ли се изобщо нещатат от продавалника на тези цени, които коментирате? Аз преди 3 месеца съм пуснала една долница на реална цена + 3 лв за доставка и никакъв интерес, да не говорим за продаване Rolling Eyes (става въпрос за Умбро-25лв Shocked) Дано този път да са ни точно нещата и да си ги ползваме, че иначе не е работа Confused

# 266
-10 % на всичко ,първите печелят Simple Smile
MCR8B56HR4

# 267
И аз поръчах от елеците днес и остава да съм нацелила размера Simple Smile Но от бързане забравих да сложа другите неща, които съм нарочила..(луда работа Simple Smile) Crazy Сега се чудя за едни сандали на Karrimor, някой да е поръчвал от марката, дали си отговарят номерата?

# 268
И аз поръчах от елеците днес и остава да съм нацелила размера Simple Smile Но от бързане забравих да сложа другите неща, които съм нарочила..(луда работа Simple Smile) Crazy Сега се чудя за едни сандали на Karrimor, някой да е поръчвал от марката, дали си отговарят номерата?
Имам дамски сандали  Каримор Амазон-размер 39,5/ УК 6.Дължината на цялата стелка е 27,5 см. Очертанието за крака е 25 см.За мен са уголемени,затова ги пуснах в продавалника!

# 269
Някой поръчвал ли е долници за момиче 13г и може ли да каже размерите. Харесала съм няколко неща за мен и все се чудя дали ще ми станат 165см, 49кг  newsm78
Купувала съм огромни панталони за 14г от други сайтове, та ми е много трудно да преценя размерите 

Общи условия

Активация на акаунт