Re: SportsDirect-36

• 39 029
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Да се запиша да ви следя че се ви изтървам Hug

# 391
  • Варна
Здравейте Simple Smile за първи път си поръчах от sportsdirect и днес дойде поръчката. За съжаление едните маратонки са ми големи,а са страхотни.Не успях да си оцеля номера -те са 4 Sad.Ако някой ги хареса да ми пише manikin@abv.bg. Струват Ј8.Ето тук може да ги видите                  http://url.bg/gallery.php?id=41f2217abd4b9c8775304072e29fb976

Оставяй малко повече разсзстояние между последната дума и линка за да се вижда

# 392
Здравейте , до като се прибера изпуснах детското яке от днешната оферта , но ако някой до края на офертата пуска поръчка , много моля да ме включи с една черна каска на Nevica , ако се намери такава добра душа да ми пише на лични за паричките  Praynig   Hug

# 393
Има ли възможност да се канселира поръчка?
Направих сутринта една за приблизително 200 лири с доставака директно до България. Сега получих мейл, че ще ми изпратят артикули за около 50 лири. В този случай ми се вижда направо нерантабилно да им платя 20 лири за доставка.
Аз им написах писмо, но ако има друг начин да канселирам поръчката, ще съм благодарна да споделите.

Прегледах темата и първия пост /малко по диагонал, признавам/, но не намерих отговор.

# 394
  • София
Да попитам по-запознатите, днес пуснах първата си поръчка, към посредник, нямах проблем с нищо. Якета разбира се, но попаднах и на това колело  http://www.sportsdirect.com/dunlop-special-edition-26-inch-93905 … ?colcode=93905790   Цената резонно ли е такава или да го взимам бързо? Не ми трябва спешно и затова се чудя  Thinking

# 395
Направих сутринта една за приблизително 200 лири с доставака директно до България. Сега получих мейл, че ще ми изпратят артикули за около 50 лири. В този случай ми се вижда направо нерантабилно да им платя 20 лири за доставка.
Аз им написах писмо, но ако има друг начин да канселирам поръчката, ще съм благодарна да споделите.

Прегледах темата и първия пост /малко по диагонал, признавам/, но не намерих отговор.

Останалите отказани ли са ти или просто са ти разделили поръчката на няколко части?
Ако са ти разделили поръчката няма проблем - ще ти пратят и останалите без да плащаш допълнително за доставка. Малко ми е съмнително да са ти отказали толкова много артикули (или просто е някой скъп артикул?).

За канселиране на поръчка и аз много се чудех, но са станали много бързи. Вчера пуснах поръчка и по погрешка я пратих на стария адрес на КД(който все още е активен, но все пак исках да го оправя). Писах им мейл веднага да сменя адреса, но само след няколко часа получих мейла за изпратена поръчка(на стария адрес)  Crazy
И изобщо напоследък ми пращат пакетите до няколко часа след като пусна поръчката.

# 396

А мейла от тях с такова заглавие ли е:
Your SportsDirect.com order ...... has been sent to the courier for delivery.
Ако да,късно е вече за отказ.
Принципно се канселира само с мейл до тях.Но пък супер бавно отговарят на  мейли...2-3 дни поне.А напоследък са се разработили и пращат много бързо поръчките,така че почти няма шанс да видят мейла навреме.

# 397
Да попитам по-запознатите, днес пуснах първата си поръчка, към посредник, нямах проблем с нищо. Якета разбира се, но попаднах и на това колело  http://www.sportsdirect.com/dunlop-special-edition-26-inch-93905 … ?colcode=93905790   Цената резонно ли е такава или да го взимам бързо? Не ми трябва спешно и затова се чудя  Thinking
Колелото е уникално моята приятелка купи 3броя за тази цена пък да не говорим учудвам се че още го има аз така и не усоях да си го поръчам Peace

# 398

Принципно се канселира само с мейл до тях.Но пък супер бавно отговарят на  мейли...2-3 дни поне.А напоследък са се разработили и пращат много бързо поръчките,така че почти няма шанс да видят мейла навреме.
Не, не е с такова заглавие. ''SportsDirect.com Order numberХХХХХХХХ''

scarly, не е разделена на 2. От 23 артикула са ми канселирали 13. ooooh!

Всъщност и на мен ми е странно. Сутринта направих поръчката, нещата почти през целия ден си бяха налични, даже някой и в момента са.
Имаше и якета, но когато поръчвах, нямаше изискване за 3 бройки на поръчка и са повече. Специално погледнах.

П.П. Пак са ми изпратили мейла с това, което ще ми изпратят и с отказаните продукти. Crazy
Ей сега ще им спретна аз още едно писмо.

Момичета, сърдечно благодаря за експресните отговори. Hug

Последна редакция: нд, 29 яну 2012, 19:57 от Бианkа

# 399
Здравейте момичета и аз направих преди 1 час  поръчна директно до Бг за 108 паунда. Още не съм получила потвърждение на имейла, но се притеснявам да не ми откажат якетата или други неща. Дали ще получа тази вечер потвърждението, и как да разбера, че няма да ми доставят дадени артикули? И до какъв период  мога да канселирам? newsm78

# 400
Извинявайте, че чак сега отговарям за размери на мъжкото яке No Fear Л-ка:

в раменете - 50см
под мишници - 60см
дължина от рамо до долу - 72см.

Воден стълб като че ли 3000мм видях на етикета (ама го хвърлих, а на самото яке не пише).

# 401
# 402

Принципно се канселира само с мейл до тях.Но пък супер бавно отговарят на  мейли...2-3 дни поне.А напоследък са се разработили и пращат много бързо поръчките,така че почти няма шанс да видят мейла навреме.
Не, не е с такова заглавие. ''SportsDirect.com Order numberХХХХХХХХ''

scarly, не е разделена на 2. От 23 артикула са ми канселирали 13. ooooh!

Всъщност и на мен ми е странно. Сутринта направих поръчката, нещата почти през целия ден си бяха налични, даже някой и в момента са.
Имаше и якета, но когато поръчвах, нямаше изискване за 3 бройки на поръчка и са повече. Специално погледнах.

П.П. Пак са ми изпратили мейла с това, което ще ми изпратят и с отказаните продукти. Crazy
Ей сега ще им спретна аз още едно писмо.

Тъкмо това щях да питам,дали от якетата са ти отказали.Няма как да го е нямало ограничението,то важи за всяка дневна оферта.Пише го и на първа страница,пише го и на страницата с тези артикули:
The maximum order per household is 3,sportsdirect.com reserve the right to cancel any order with more than 3 per order.

# 403
Тц, аз специално погледнах преди да сложа две якета на щерката и по едно за мен и мъжа ми.
Нито на заглавната страница, нито на страницата с якетата имаше.
Малко по-късно се появи.
Писах им за това, да ги видя какво ще ми отговорят.

Пък и те не ми отказват поръчката заради това, че съм надвишила ограничението, а заради изчепани артикули. Да, ама не - ето, пак са налични.

Ще ходим на ски по термобельо и панталони, без якета. Ама пък с шапки. Joy

# 404
Момичета това 3 броя от вид ли значи ограничение или въобще три неща от дневната оферта ooooh!, аз си го превеждам три поръчки на едно домакинство newsm78. Има поръчани 4 якета, един гащеризон и три каски всичко ли ще ми откажат Sad.

Общи условия

Активация на акаунт