Re: SportsDirect-36

• 39 034
  • 757
  •   1
Отговори
# 405
  • Къде ли не
Оф, и на мен са ми канселирали цяла поръчка! А съм я направила в 11  часа! За това ограничение в бройката, при мен когато надвиша лимита ми изтриваше едно. Имах две якета и два гащеризона и нямаше проблем! После пуснах още две със почти същите неща разеделена на две, че тъкмо пуснах едните и видях, че са ми отказани гащеризоните. Сега чакам да видя какво е стане.

# 406
  • София
Момичета това 3 броя от вид ли значи ограничение или въобще три неща от дневната оферта ooooh!, аз си го превеждам три поръчки на едно домакинство newsm78. Има поръчани 4 якета, един гащеризон и три каски всичко ли ще ми откажат Sad.
Да три от дневната промоция. Едва ли ще минат всичките неща, които си поръчала.

# 407
http://www.sportsdirect.com/airwalk-wl-puffer-jacket-mens-607084?colcode=60708403

Може ли да ми кажете якето дали си отговаря и дали е хубаво, ако някой го е получил

Умалени са
Благодаря ти   bouquet
За мъж, носещ М, кой номер да взема ... и дебело ли е, как му е качеството.

Ами всъщност ние имам друг модел на марката, но четох по-напред и други момичета се оплакваха от тази марка мъжки якета ,........че са умалени. Аз бих поръчала L.
Точно този модел е уголемен!!!С половин до един номер.Умален е другия модел!!!

# 408
Момичета отказаха ми якетата, преди малко как да анулирам цялата поръчка в сайта.Доставката ми е 20 паунда ,а артикулите за 20 също.Моля за спешен отговор, как да анулирам.Никаде не виждам опция кенсъл като отида на ордер хистъри. #Cussing out
А нещата, който са ми отказани са налични.
И не съм надвишила бройката.

# 409
  • Варна
Аз също имам имейл за изпратена поръчка с липсващи артикули -  от 3 якета и 2 каски са ми изпратили 1 яке и 2 каски, като те не са първите 3 неща от поръчката ми. Каските бяха 4-то и 5-то и отделно бях сложила 1 ръкавици, които не са от дневната оферта и също не фигурират при изпратените. Да видим в 2-рата поръчка имам 3 артикула(2 от дневната оферта) дали ще ги пратят.

ivelina179  Виж тук http://www.sportsdirect.com/CustomerServices/HelpPage.aspx е написано, че ако искаш да отажеш поръчка, може да пишеш на cancel@sportsdirect.comPeace

Последна редакция: нд, 29 яну 2012, 21:08 от Diana_gr

# 410
  • София
Момичета отказаха ми якетата, преди малко как да анулирам цялата поръчка в сайта.Доставката ми е 20 паунда ,а артикулите за 20 също.Моля за спешен отговор, как да анулирам.Никаде не виждам опция кенсъл като отида на ордер хистъри. #Cussing out
А нещата, който са ми отказани са налични.
И не съм надвишила бройката.

А мейла от тях с такова заглавие ли е:
Your SportsDirect.com order ...... has been sent to the courier for delivery.
Ако да,късно е вече за отказ.
Принципно се канселира само с мейл до тях.Но пък супер бавно отговарят на  мейли...2-3 дни поне.А напоследък са се разработили и пращат много бързо поръчките,така че почти няма шанс да видят мейла навреме.

Peace

Аз също имам имейл за изпратена поръчка с липсващи артикули -  от 3 якета и 2 каски са ми изпратили 1 яке и 2 каски, като те не са първите 3 неща от поръчката ми. Каските бяха 4-то и 5-то и отделно бях сложила 1 ръкавици, които не са от дневната оферта и също не фигурират при изпратените. Да видим в 2-рата поръчка имам 3 артикула(2 от дневната оферта) дали ще ги пратят.

Каските също са в дневната оферта.Общо артикулите ти са 5,а не 3.Дано ти фактурират втората поръчка с 2 артикула от днев.оферта . Peace

# 411
И моите якета всичките са ги отказали  #Cussing out. Мога ли да пусна нова поръчка само с три якета или и тях ще откажат, каските в предната са минали? Кога отблокират парите за отказаните неща #Crazy

# 412
За първи път поръчвам от тук. И за последен.
Моята поръчка съдържаше едно дамско яке и едно детско. Е, отказаха ми дамското. Само две неща бяха, при това поръчани много рано сутринта, когато имаше всички номера и модели.... Нещастници. Отказах се от ла редут точно заради тези тъпи игрички с клиентите, сега и тези.
)Изумих се колко цветист английски имам, като се ядосам.)

# 413
Някой би ли могъл да ме вкключи с това
http://www.sportsdirect.com/no-fear-ski-suit-infant-boys-408029 3-4 години

# 414
Моля ако някой пуска поръчка да ми пише да ме включи с едно яке ако има възможност. Благодаря

П.С следобедната ми поръчка е пратена вече  Laughing Вярно са бързи

Последна редакция: нд, 29 яну 2012, 21:16 от Arven

# 415
  • Варна
Разбрах номера с 3-те артикула от дневната оферта. Все пак кой точно артикул решават да изпратят явно зависи от наличностите в момента, явно не ги карат по реда, в който са поръчани. Да видим какво ще мине и какво в действителност ще получим и може да започне едно менкане на дневни оферти между мамите във форума.

# 416
 newsm78
Интересно ми е защо в Ордер хисторито и на двете поръчки от предния ден (петък) и днес ми пише:
   status   
 New Order   
 New Order

За предната имам мейл, че е пусната на куриера, за втората нямам още, но хич не ми харесва писаното от вас...Пумите изрично ги пуснах само 2 бр от тях, за да не ме набутат с доставка на 1 ръкавици или чорапи, ако добавя, а днешното мъжко яке+гащеризон добавих едни пантофи, че си бяха в коша  Ще ги #2gunfire #2gunfire #2gunfire ако ми откажат нещо от промоциите.

ooooh! и аз чела недочела реших, че по 3бр от вид на промоцията се полага на сем, не 3 бр от всичко...това гадно  #Cussing out

# 417
Къде пишете адреса на Габко, като е толкова голям? А ИД-то си? На телефон какво слагате?

# 418
Оххх,яко се бях спекла,като ви чета отказаните поръчки/артикули  ooooh!

Аз първа да се поФаля засега,първата сутрешна поръчка с мъжко,юношеско и гащеризона детския-мина цялата .Направо не мога да повярвам още  Party

Сега чакам да видя с втората какво ще се случи-там имам едно дамско и още едно мъжко.

anny_ и моите всичките от вчера и днес са така-New Order . Ама незнам дали трябва да се притеснявам,щото нямам опит с този сайт.Ще ми е интересно да чуя и аз.  

# 419
  • Къде ли не
Анни, на всичките ми поръчки пише "ню ордър", даже на тези които съм направила преди 6 месеца. И аз като тебе чела, недочела, си мислех, че допустимо по 3 от вид.  Joy
Сега най - много да ми откажат една от двете, следвайки този принцип, поне няма да е всичко! Въпросът е дали децата ще имат гащеризони или мъжът ми, зет ми и сестра ми, ще имат якета.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт