Re: SportsDirect-36

• 39 050
  • 757
  •   1
Отговори
# 420
Момичета ако на някой му остане излишен от този гащеризон
http://www.sportsdirect.com/no-fear-ski-suit-infant-boys-408029
размер 3- 4 год нека да ми пише на лични, моя го отказаха Sad

# 421
Къде пишете адреса на Габко, като е толкова голям? А ИД-то си? На телефон какво слагате?
Вили, аз така го събрах:
цифрите на ИДто  ФФФФФ ХХХХХ - имената ми
Access Self Storage, UNIT 1345,
19 Moorfield Road SlyfieldIndE,
Guildford,
Surrey.
GU1 1RU.
UNITED KINGDOM

Тел съм си написала личния мобилен.
 Hug Маева, Енимна, дано вс е наред и да получим поръчаното, че ще ме е яд да плащам доставки за тоя дето духа  Crossing Arms

# 422
Статуса в ордер хистори-то не се променя,така че него не го мислете  Peace

# 423
Къде пишете адреса на Габко, като е толкова голям? А ИД-то си? На телефон какво слагате?
Вили, аз така го събрах:
цифрите на ИДто  ФФФФФ ХХХХХ - имената ми
Access Self Storage, UNIT 1345,
19 Moorfield Road SlyfieldIndE,
Guildford,
Surrey.
GU1 1RU.
UNITED KINGDOM

Тел съм си написала личния мобилен.
 Hug Маева, Енимна, дано вс е наред и да получим поръчаното, че ще ме е яд да плащам доставки за тоя дето духа  Crossing Arms

Мерси

# 424
Сега получих мейл подтвърждение за изпратена поръчка, от три якета ми пращат две.  В поръчката имаше единствено тези якета. Направих я още към 9ч, но явно това не е от значение. От вчерашната промоция всичко ми фактурираха, а нещата се изчерпиха далеч по-бързо от днес. На късмет си е работата с този сайт.

# 425
  • Пловдив
Извинявам се за глупавия въпрос, но някой може ли да ми каже от дамското ски яке какви цветове имаше освен бялото с розово  Embarassed

# 426
  • Къде ли не
Извинявам се за глупавия въпрос, но някой може ли да ми каже от дамското ски яке какви цветове имаше освен бялото с розово  Embarassed
Червено, зелено, розово, синьо, черно, лилаво, май това бяха!

# 427
имаше черно с лилаво,червено,синьо с бяло,лилаво
и аз да се оплача пуснах поръчка в 3 през ноща и сега в 16,30 получих мейл за канселиране на нещата оставиха ми един потник за 2 лири и ми начисляват доставка от 4 лири защото вече поръчката ми е под 60 лири,писах им писмо,но едва ли ще се притеснят от моето оплакване #2gunfire

# 428
  • Пловдив
Много ви благодаря за разяснението, явно е имало доста голям избор от цветове, ама който обикаля улиците цял ден ще трябва да се задоволи с каквото е останало   bouquet

# 429
Знаете ли в колко часа пускат сделките за дена, 90%товите?

# 430
  • София

Не се знае дали от утре ще има 90% дневни оферти . Peace

Аз за 3 години виждам за първи път,като излючвам дневните оферти за Хедовете по 6 паунда преди година и нещо.

# 431
Аз за 3 години виждам за първи път,като излючвам дневните оферти за Хедовете по 6 паунда преди година и нещо.
Добре, значи ще се разбере:)

# 432

Миналата година имаше и едни тридневни ли бяха,седмични ли бяха,не съм сигурна  newsm78 имаше едни Адидаси по 15 лири.

# 433
 Joy Аз пък от тези, които ще викат Дано няма! , че както е тръгнало докато имам някоя и друго ст в карта все ще се окаже, че имам нужда баш от това, което са решили да пуснат на 90%  ooooh!
 Crossing Arms на мен ни мейл, ни дявол ми пращат, дано хубаво ми ги опаковат нещата и затова да се мотаят  Mr. Green

# 434
Joy Аз пък от тези, които ще викат Дано няма! , че както е тръгнало докато имам някоя и друго ст в карта все ще се окаже, че имам нужда баш от това, което са решили да пуснат на 90%  ooooh!
 Crossing Arms на мен ни мейл, ни дявол ми пращат, дано хубаво ми ги опаковат нещата и затова да се мотаят  Mr. Green
А дали тук ще се придвижат бързо, в България с този код жълто, червено, зелено....не ми е ясно Simple Smile Аз изпуснах за мъжа якето Невика и той милия много се тръшка...елека не му фактурираха...Адидасите от Лр не му станаха...преди месец едно яке от СД не му стана. А кажете ми не е ли карък?! Crazy При положение, че поръчваме от фирми, които не познаваме /Адидас вече не ги коментирам/, надявам се тези неудачи да не са от тъпотия.

Общи условия

Активация на акаунт