Re: SportsDirect-36

• 39 003
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
за съжаление и аз изгорях с моята поръчка,и всичко намалено от днес ми го отказаха,а най-интересното, е че исках да откажа и останалата част от поръчката,но нещо с този адрес който са дали в сайта не се получава

# 436
  • София
Знаете ли в колко часа пускат сделките за дена, 90%товите?

Не се знае дали от утре ще има 90% дневни оферти . Peace

Аз за 3 години виждам за първи път,като излючвам дневните оферти за Хедовете по 6 паунда преди година и нещо.

Миналата година имаше и едни тридневни ли бяха,седмични ли бяха,не съм сигурна  newsm78 имаше едни Адидаси по 15 лири.

Тях не ги поръчах ,защото реших ,че не са достатъчно намалени . Laughing

# 437
 Whistling Whistling Права бях, опаковали са ми ги и си имам вече тракинг и мейл, пуу пу! Дано сега якето стане на мъжо, но е права Чайче, докато дойде до нас може и края на февруари да стане  hahaha hahaha поне се успокоявам, че на детето съм взела за 5-6 год, до тогава все ще дойдат  hahaha

Теди  hahaha 15 викаш скъпо за мноого намалени, а.  Hug

Според мен извода за тези прИмоции е освен дозата късмет и поръчката на малко артикули Wink

# 438
  • Варна
Получих имейл с проследяващ номер и за втората ми поръчка. От 2 якета са ми отказали едното (мъжко Л размер в черно и синьо) и е останало само детското и едни ски ръкавици(които бяха за синьото яке).
Моето дамско яке не е изпратено, така че ще си ходя със старото или ще чакам нова промоция.
Поне децата ще са с готините якета.  Peace

# 439
Тъй като днес не можах да се класирам със скиорските якета моля като ги получите, ако на някой не му стане нещо, да ме има в предвид. Трябва ми дамско 12 , мъжко L или XL и юношеско за момче 13г

# 440
Пуснах набързо едно гащеризонче за 3-4г. и едно бяло яке (само това имаше в късния следобяд). А още миналата седмица поръчах същото гащеризонче за 2-3г за 12 лири, но кой да ги знае, че ще го намалят още  Crazy
Пратили са ми ги вече, много са бързи  Peace

Ей сега прегледах първа страница (след като малкото ме буди година и половина цяла нощ сега тя спи, а аз обикалям апартамента  Crazy) - отново много хубави оферти No Fear мъжко яке за 5.99 и детско за 4.99. За щастие дамското, което дебна цяла зима не е намалено, че стига вече с тези оферти, опразниха ми картата  Crossing Arms

# 441
Момичета, ако някои днес пуща поръчка, моля да ме включи с тези ръкавички:
http://www.sportsdirect.com/no-fear-ski-gloves-ladies-400014- размер L и
http://www.sportsdirect.com/no-fear-ski-gloves-girls-400019 - размер MG
ще изпратя паричките в рамките на деня

# 442
Това яке преди месец и нещо го поръчахме за 18 паунда, сега на 6 са го пуснали.  Rolling Eyes Бяхме поръчали XL  и си е леко голямо на кума, та да знаете че е по-скоро леееко по-голямо. Не с номер, но кройката му е такава, не е така вталена. Не е много дебело, леко е. Средно симно яке. Материята не е от плътната промазка, а е матова, нещо като микрофибър на пипане.
След малко ще събудя чудовището да каже все пак не иска ли и той такова. Wink

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 06:24 от Чаено момиче

# 443
  • pomorie
моля,отново,ако някой пуска днес поръчка да ми пусне от якетата едно детско 7-8г и едно мъжко ХЛ,че тръгвам за работа и няма време,а довечера ще са свършили  Praynig

# 444
Аз пак да помоля ако някой пуска поръчка да ме включи с едно яке  Praynig Моля, че само мъжът ми остана без нищо и е нещастен  Laughing

# 445
Знаете ли в колко часа пускат сделките за дена, 90%товите?

Не се знае дали от утре ще има 90% дневни оферти . Peace

Аз за 3 години виждам за първи път,като излючвам дневните оферти за Хедовете по 6 паунда преди година и нещо.

Миналата година имаше и едни тридневни ли бяха,седмични ли бяха,не съм сигурна  newsm78 имаше едни Адидаси по 15 лири.

Тях не ги поръчах ,защото реших ,че не са достатъчно намалени . Laughing
Аз пък 2 чифта поръчах на милото,и все един цвят  Mr. Green
С едните си ходи,а другите за мачове Laughing

# 446
Здравейте, искам да направя поръчка, но при плащане ми изписва грешка като избера плащане с дебитна или кредитна карта. Мога ли да платя с Пейпал и да ползвам английски превозвач?

Благодаря за отговора miu_miu   bouquet Смених браузера и платих с дебитна карта, но за в бъдеще ще знам, че може директно с Пейпал Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 08:51 от orang3

# 447
Уффф,големи гадове.
Не мога да разбера що пускат промоции,като ги отказват после.
Снощи до късно стоях да чакам мейл за втората поръчка,не дойде.
Сега гледам са ми отказали дамското яке.А толкова го дебнах...ще се пръсна от яд  #Cussing out

Сърдита съм им и няма да си купя от днешните им якета,пък  Crossing Arms

# 448
Здравейте, искам да направя поръчка, но при плащане ми изписва грешка като избера плащане с дебитна или кредитна карта. Мога ли да платя с Пейпал и да ползвам английски превозвач?
може  Peace

# 449
Да питам, на Nevica за мъж 1,80 и 105кг. XL или XXL да взема? За термо бельото става дума.
http://www.sportsdirect.com/nevica-thermal-zip-sn14-402000?colcode=40200003
Ако някой има наблюдения ще съм ви благодарна.
Понеже изпуснах детското яке на NO FEAR, имате ли представа дали на CAMPRI е по-лошо като качество и дали има някаква подплата?
http://www.sportsdirect.com/campri-ski-jacket-girls-407049?colcode=40704990

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 11:57 от vili_koleva

Общи условия

Активация на акаунт