Re: SportsDirect-36

• 38 859
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
  • Къде ли не
Тази сутрин получих, два мейла в които ме уведомяват, че са ми пратили и  двете поръчки! Значи цялото ми семейство ще носи якета и гащеризони само аз няма да имам! Sad Ама здраве да е не съм тръганала гола! Обаче сега като се замисля сигурно това е бил проблема на канселираната ми поръчка - броя на артикулите, които бяха 4.

# 451
Поръчките бавят ли се и колко, когато има такива намаления?А ако се поръчат неща,които не е са намалени за деня отново ли по-бавно  пристига поръчката?

# 452
Поръчките бавят ли се и колко, когато има такива намаления?А ако се поръчат неща,които не е са намалени за деня отново ли по-бавно  пристига поръчката?

Последните поръчки ми ги пращат в рамките на няколко часа независимо дали има намалени неща или не. Даже последните ми две поръчки съм ги правила към 4-5 следобяд, а имам мейл че са ми пратени вече в 12 вечерта, много работят тези хора, опразниха ни картите ей  Mr. Green

Само да добавя за който не е видял вече - якетата No Fear имат вградени слушалки, пише че могат да се перат. Изглежда много удобно за слушане на плейър на път  Peace

# 453
В момента не виждам да пише, че има ограничение от 3бр.?

# 454
Има ограничение и днес от 3 бр!  Peace
На мен са ми отказали на малката якенцето  Cry Така ме е яд. Ако някой е поръчал 7-8 години и не му стане да пише, много ще съм благодарна! Само дето я зарадвах, че ще има ново яке

# 455

Monday Daily Deals
One Day Only - 90% Off No Fear Amplified Thriller Jackets
Please note that some products and their price may be exclusive to the website and not available in store

The maximum order per household is 3,sportsdirect.com reserve the right to cancel any order with more than 3 per order.

# 456
  • Айтос/Бургас
Здравейте! Да попитам за тези якета,които днес са намалени 90% на No Fear,отговарят ли си на номерацията? Моят мъж на NIke носи xl та се чудя xl или xxl да поръчам. Rolling Eyes

# 457
  • Варна
Здравейте, имам следния проблем: вчера направих поръчка до английски адрес, но днес разбрах, че адреса на превозвача е сменен. Въпроса ми е ако пиша до сайта дали мога да сменя адреса, междувременно получих и мейл, че поръчката е изпратена. Много моля за помощ, какво мога да направя в този случай  Praynig

# 458
  • Пловдив
Здравейте момичета, преди време купихме якето No Fear  на 18 паунда, размерът е Л , давам размери, за да може да се ориентирате в номерацията - Дължина - 73 см, ширина под мишниците - 64 см, дължина на ръкава от ръба на рамото - 70 см, обиколка на ръкава - 24 см. Ако някой иска и  нещо друго да премеря от него  да казва.

# 459
Добро утро!
Пратени са ми и трите неща от поръчката снощи  Peace
Да питам днешните офертски якета дебели ли са? Чудя им се честно казано...Много не мога да ги видя какво представляват...дебело зимно яке ли е, ски яке ли е, какво точно... newsm78

# 460
Тези якета за 13г. дали би станало за 14-15? Младежа е слабичък и висок към 168 см.
http://www.sportsdirect.com/no-fear-thriller-jacket-junior-608092

Лъвица,благодаря ти!

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 10:34 от sasi6

# 461
Тези якета за 13г. дали би станало за 14-15? Младежа е слабичък и висок към 168 см.
http://www.sportsdirect.com/no-fear-thriller-jacket-junior-608092

Няма да стане според мен.По-добре С-ка от мъжкото  Peace

# 462
  • София
Опитах се да откажа остатъка от вчерашната ми поръчка, но разбира се са ми я пратили вече. Днес да не се мина пуснах 2 якета за мъжа Л и ХЛ, едното със сигурност ще ми е излишно според зависи кое ще му стане. Така че ще има после да разменяме. Ако не беше ограничението за 3те бройки бих включила всички в поръчката си. А ръкавиците вчера поръчах по 5 паунда.  #Cussing out То не че е голяма загуба тия 3 паунда отгоре като се има предвид, че пуснах от амазон 2 поръчки с доставки за по 4 паунда заради отказаните якета от спортса.

# 463
Здравейте, имам следния проблем: вчера направих поръчка до английски адрес, но днес разбрах, че адреса на превозвача е сменен. Въпроса ми е ако пиша до сайта дали мога да сменя адреса, междувременно получих и мейл, че поръчката е изпратена. Много моля за помощ, какво мога да направя в този случай  Praynig

Пиши на превозвача и го питай има ли някой на този адрес, който може да ти вземе пратката.
Ако е габко има друга фирма на техния адрес, стария адрес на КД ще е активен още месец.

# 464
И аз да се похваля , че получих имейл с номер за проследяване на пратката! Поръчах две якета от онези белите с розово, дано са хубави и на малката розовият гащеризон!

Общи условия

Активация на акаунт