Re: SportsDirect-36

• 38 941
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
Някой има ли тези кецове,да даде размери на стелката на С11 или С12?
http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-denim-low-ch20-038102

# 496
Може ли някой бързо д ами каже тези отговаряха ли си на размера  Praynig Praynig Praynig С11 ме интересува. Имат ли каракул отвътре?

Отговарят си, мерки за c11 не мога да ти дам, ние сме с ц5  Simple Smile
А каракул нямам никаква идея какво е  newsm78

Каракул бе, онова рунтавото дето топли  Laughing
Само мога да препоръчам - ако купувате апрески - задължително поне номер по-големи, а при наличие на каракул - може и номер и половина.

# 497
  • Русе/Germany
Здравейте! Чета ви редовно но не съм мяркала мнение за тези кецки http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-denim-hi-top-infants-0280 … ?colcode=02802691

Питането ми е дали си отговарят на номера и ако някой ги има дали е възможно да каже дължина на стелката. Малкия е за С6 но сега гледам че няма и се чудя дали да пусна С7 и поне на есен да му стават.
  bouquet

# 498
  • Sofia
viliko  Peace Сега носи миналогодишни С10, поръчах С11 - да хване малко от тази зима и евентуално следващата - засега не му расте крака с такива бързи темпове  Rolling Eyes

# 499
Прочетох последните няколко страници и не разбрах дали ограничението от 3 бр е само за дневните оферти или и за mega sales?

# 500
  • Варна
За ръкавиците не виждам ограничение.

А вчера не съм разбрала, поръчах 2 якета, 1 космонавт и каска и всичко пътува вече. Само за якето се притеснявам, поръчах бялото с розовото, размер 10, отговаря ли си на С, аз по принцип съм за С, но предпочитам да е по-свободно и мисля, че може и да ми е малко.

# 501
aniK , значи правилно си се ориентирала. Иначе пише, че имат дебела подплата отвътре и няма начин да са без каракул, това са си типичните апрески.
Въпреки, че доста си зависи, ние носим 29, но апреските са ни 30 - от тук купени, ама много подобен модел.

# 502
  • Варна
Аник, може ли да измериш стелката на С10?

# 503

А вчера не съм разбрала, поръчах 2 якета, 1 космонавт и каска и всичко пътува вече. Само за якето се притеснявам, поръчах бялото с розовото, размер 10, отговаря ли си на С, аз по принцип съм за С, но предпочитам да е по-свободно и мисля, че може и да ми е малко.
Късметлийка Grinning си, якето ще ти е добре. Аз съм М-Л размер и имам 12ка екстра ми е.

# 504
  • БГ
Здравейте,
харесах си едни ботуши, но предлагат или 3-4 или 5-6 номер, аз нося 37ми номер, и не знам кое да избера... кой номер бихте ми препоръчали?

# 505
  • Варна

Късметлийка Grinning си, якето ще ти е добре. Аз съм М-Л размер и имам 12ка екстра ми е.
Ох, супееер, отдъхнах си. Сега остава и днешните ми 5 чифта ръкавици да пратят и цена няма даимат. Напоследък голям късмет ме гони в онлайн пазаруването. Ако не ме изгонят от къщи, разбира се ...

One love, 3-4 по принцип е 36-37, а 5-6 е 38-39, ти си реши...

# 506
Ако някой има излишен вчерашния червен гащеризон размер 3-4 да ме има впредвид Praynig

# 507
Айде и аз се отчетох с няколко якета и каски Grinning. Имаме от якетата и от долниците на No fear страшно доволни сме. Някой пита за долниците аз съм 162 см висока тежа 67-68 кг и взимам 12ка идеална ми е леко ми е дълга, но аз съм ниска няма как иначе в кръста има лепки за регулиране и отделно гайки за колан. Долницата е вътре в полар страшно топли, не попива вода страхотна е.

И аз съм със същите мерки и нося дънки 29, смяташ ли че тази долница ще ми е добре 12-ка?
http://www.sportsdirect.com/no-fear-ski-pants-ladies-405014?colcode=40501403

# 508
  • София

Напоследък голям късмет ме гони в онлайн пазаруването. Ако не ме изгонят от къщи, разбира се ...

Хаха, сетих се за поговорката "На който не му върви на карти, му върви в любовта", а в твоя случай ще е "на който му върви в онлайн пазаруването, няма да му върви вкъщи" Simple Smile Да не се обидиш  Embarassed

Аз през 5мин си проверявам мейла за днешната поръчка, защото ако посмеят да ми откажат якетата и да ми пуснат ръкавичките самички с 4паунда доставка, мисля да оспорвам в пейпал.

# 509
И аз съм дънки 29, но имам и 30ка  Grinning. Ето ти мерки на 12ка от долницата сама прецени Peace. Според мен може би и в 10 ще влезеш зависи дали обичаш да ти е широко или да е по теб. Ето ти мерките:
талия свита максимално с лепките - 36 см
ханш - 57 см
дължина крачол от колана - 110 см
вътрешна дължина крачол - 85 см
ширина крачол горе - 32 см
дълбочина на долницата - 33 см

Общи условия

Активация на акаунт