Re: SportsDirect-36

• 38 885
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
http://www.sportsdirect.com/karrimor-sierra-jacket-ladies-449002?colcode=44900206 намаленото яке Каримор хубаво ли е? Чудя се за 70кг жена (160ръст) кой номер да поръчам.

И едни маратонки Дънлоп ...по европейската нося 37, т.е. 4-ка ли да си поръчам?

Нека ако някой поръчва да ми пише да се включа. Много благодаря   bouquet

# 601
# 602
  • I want it all and I want it now.
Здравейте. Има ли някой от София, който ще поръчва днес? Може ли да ме включи с 1 детско яке Благодаря. Ще чакам ЛС.

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 11:24 от Syn

# 603
Момичета, къде се виждат предстоящите оферти? Нещо не мога да се ориентирам...

# 604
Здравейте,
искам да помоля някой днес да ме включи с два чифта апрески. Моля ви пишете ми на лс.
Благодаря предварително.

# 605
Имате ли отзиви за термо блузата на Nevica?
Отговаря ли си на размерите?

http://www.sportsdirect.com/nevica-thermal-zip-top-ladies-404010?colcode=40401003

# 606
  • Варна
Здравейте,

и аз мисля да поръчвам, но чрез превозвач. Обаче имам проблем с въвеждането на адреса. Някой може ли да ме светне как става номера  Wink

Благодаря предварително  Heart Eyes

# 607
  • Казанлък of all places
Току-що получих потвърждение по имейла за изпратен по куриер поръчка. Двете якета са вътре и всичко е наред.

# 608
# 609
Здравейте,

и аз мисля да поръчвам, но чрез превозвач. Обаче имам проблем с въвеждането на адреса. Някой може ли да ме светне как става номера  Wink

първо пишеш кода и ти намира адресите и си избираш,кой превозвач ще ползваш

# 610
# 611
  • Варна
Здравейте,

първо пишеш кода и ти намира адресите и си избираш,кой превозвач ще ползваш

Да, до тук стигнах. Обаче от изнамерените адреси, пише разни фарики и прочие а името на превозвача липсва - затова се обърках

# 612
http://www.sportsdirect.com/karrimor-sierra-jacket-ladies-449002?colcode=44900206 намаленото яке Каримор хубаво ли е? Чудя се за 70кг жена (160ръст) кой номер да поръчам.

И едни маратонки Дънлоп ...по европейската нося 37, т.е. 4-ка ли да си поръчам?

Нека ако някой поръчва да ми пише да се включа. Много благодаря   bouquet

Не обичам да се самоцитирам, само исках да допълня че си измерих стелката на едни маратонки 24см  Rolling Eyes

# 613
Валенсия,натисни друга страна от падащото меню.После си въвеждаш адреса на превозвача,и после слагаш страна УК.Просто за да влезеш и да въведеш адреса трябва първоначално да въведеш др страна.Пробвай,аз така направих:)успех мила!

# 614
Понеже за първи път поръчвам с превозвач и искам да ви питам какво значи статуса на поръчката ми  в проследяването - Out for delivery

Общи условия

Активация на акаунт