Re: SportsDirect-36

• 38 761
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
Уффф,най-сетне.
Получих тракинг за вчерашната поръчка,всичко е налице,няма отказани  Party

# 691
За съжаление, това, че получаваме тракинг номер не значи автоматично, че всичко е наред. Аз имах проблем с една доставка, от петък май беше, с елеците. Отиде при куриера, от там започнаха да я мотаят и вчера получи странен статус. Започна едно писане до куриера и СД и се оказа, че СД са я изискали отново и ще променят нещо по нея. Не съм единствен случай, с Байърс  бг си комуникирахме по този повод и на тях една петъчна пратка има същата съдба, върнаха я в СД и отразиха канселиране на нещо в нея..Много странно! Дано днешната ми поръчка си е ок вече и никой други да нямат тази съдба Wink!

# 692
  • София
Момичета,благодаря за отговорите за детската номерация.Сега се чудя на кой номер отговарят номерата 8,10,12,14 за дамски якета питам.И кой номер отговаря на 40 в българската номерация?

# 693
Dany_B, вай-добре дай някакви твои размери, така ще е по-лесно някой да съпостави своите и да ти каже до кой номер си най-близо.... ти да не мислиш, че повечето пишещи и четящи тук помнят кога какъв номер са купували от бълг магазин Wink

Тия ни утрепаха с тези оферти, аз устоях днес, утре пак мисля да трая, бе не е нормално да имам за всеки ден от месеца по 1 яке  Joy (не, че така се струпват, ама ако не издържа на изкушенията като нищо ще се получи такова).

# 694
  • София-Лагера
8 e S,10 e M и т.н

Имам тр.номер за една от днешните поръчки.Всичко е ок.
За вчерашните нищо.

# 695
  • Къде ли не
И аз днес устисках, но за утре не съм сигурна. Имам яке на Кенгол, и като съм сигурна в размера, сигурно ще си взема още едно.  Joy

# 696
  • София
Dany_B, вай-добре дай някакви твои размери, така ще е по-лесно някой да съпостави своите и да ти каже до кой номер си най-близо.... ти да не мислиш, че повечето пишещи и четящи тук помнят кога какъв номер са купували от бълг магазин Wink

Тия ни утрепаха с тези оферти, аз устоях днес, утре пак мисля да трая, бе не е нормално да имам за всеки ден от месеца по 1 яке  Joy (не, че така се струпват, ама ако не издържа на изкушенията като нищо ще се получи такова).

За яке съм номер 40

# 697
  • София
Момичета, моля за помощ, юношеските пума и найк  номер 39 тук на 5,5  ли отговарят ? Стъпалото на сина ми е 24 см, а става въпрос ето за тези модели
http://www.sportsdirect.com/nike-mercurial-victory-ii-junior-ast … ?colcode=08504424
и http://www.sportsdirect.com/puma-cabana-racer-junior-091146?colcode=09114603
Имате ли отзиви за тези модели?  bouquet
Също така за момиче номер 25, стъпало 17 см на С 8 ли е- става въпрос ето за тези гуменки http://www.sportsdirect.com/disney-tennis-infants-024076?colcode=02407606
Също така дали сте коментирали тези ботуши детски , смятам да поръчам С 9 за догодина, как са като качество?

# 698
  • София-Лагера
И аз днес устисках, но за утре не съм сигурна. Имам яке на Кенгол, и като съм сигурна в размера, сигурно ще си взема още едно.  Joy
Хубави ли са?
Как са като размер?

# 699
Dany_B, грешно се изразих май, не размери, каквито носиш, а мерки на теб, ако искаш да ги споделиш така направо, естествено. Деси по-горе ти е написала пък кое на какво от буквите отговаря, ако така може да се ориентираш.
Смешно или не, но имах предвид себе си примерно, че идея нямам кой размер в Б-я нося, че аз дрехи от наш магазин не помня кога за последно съм купила или поне дрехи с някаква бг номерация.

Енита, според мен 39 е 6.

За детските нещо май се разминават мерките  Blush
Мерих на моето хлапе, стъпалото е около 15.5-16 см, в момента носи С9 маратонки, не мисля, че стъпало 17см би се побрало в 25 номер или в С8.
С8 по принцип не е ли поне 26 см?

# 700

Тия ни утрепаха с тези оферти, аз устоях днес, утре пак мисля да трая, бе не е нормално да имам за всеки ден от месеца по 1 яке  Joy (не, че така се струпват, ама ако не издържа на изкушенията като нищо ще се получи такова).

За яке съм номер 40
Ани има предвид мерки-гръдна обиколка,талия ханш.Така някой със същите мерки ще ти каже кой номер си поръчва!
Ани,писали сме заедно!

# 701
Абе то остави другото ами за едно яке не си струва доставката и уж за по-икономично по 2-3 неща пускаме, но все пак  enimna сподели за якето не се знае утре дали ще устискаме  bouquet

# 702
Хубави ли са?
Как са като размер?
И аз това да питам?
Имам една тениска, която като, че ли леко умалена идва...Ще споделиш ли твоето яке как е?

# 703
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Имате ли представа в колко часа сменят офертите за деня?

# 704
  • София

Тия ни утрепаха с тези оферти, аз устоях днес, утре пак мисля да трая, бе не е нормално да имам за всеки ден от месеца по 1 яке  Joy (не, че така се струпват, ама ако не издържа на изкушенията като нищо ще се получи такова).

За яке съм номер 40
Ани има предвид мерки-гръдна обиколка,талия ханш.Така някой със същите мерки ще ти каже кой номер си поръчва!
Ани,писали сме заедно!

Гръдна обиколка   88,талия 78,висока съм 168 см.Мерси за дискусията,която предизвиках:)

Общи условия

Активация на акаунт