Половината от чакането мина, държи се ЮНСКАТА дружина!

• 28 975
  • 719
  •   1
Отговори
# 45
здравей те и от мен!!!!Хайде да ни е честита новата темичка,невероятно заглавие.много сладко измислено,браво на мамите които са се сетили за нея и са я направили :* сега отивам за малката ми госпожица да я взема от градина и като се върна ще седна да прочета какво сте писали!!!!
А и да не забравя да ви попитам: Как става това с изписването на моята дата на термин в началото на темичката,че ме няма?Хайде до после :*

# 46
Nadi79 честито и много се радвам за хубавите резултати

А относно килограмите и аз съм +8

# 47
nadi79 браво за хубавите новини.
Elisun& май с теб термина ни е на една дата  Grinning
Аз съм +2 кг.

# 48
  • Popovo
   И аз да се запиша в новата тема! Да ни е честита и благодарности за доброто оформление.
   Изминалата седмица малко ми дойде нагоре, защото дъщеричката ми я лепна зимният грип и си беше в къщи. Сега вече е добре и е на детска градина отново. А и съм в родителският актив в детската градина, та трябва да се заемам с подготовката за мартенските празници и нямам особено свободно време.
   Голям глад ме гони и не мога да се отлепя от хладилника.През първите три месеца нямах апетит, но сега каквото видя пред очите ми за ядене не го подминавам.
   Почивките сте обсъждали.Аз съм решила на лято да си наемем една къща в балкана и да си починем там.Моят мъж пък иска да отидем на море. И сега в къщи има малък спор къде да почиваме. Мисля, че тази година ще сме и на двете места.Ама с бебе малко ще ни е по-трудно! Simple Smile

# 49
Ваниа 81, пиши на ЛС на Наденцето да те добави на първа страничка. То и аз трябва да и пиша да ми добави синьо щъркелче.
Фиоре, при мен килограмите са +3, но на мен ми се виждат много, защото корема ми е много хвръкнал напред. Понеже ми е трета бременност правя сравнение с предишните, при първата започна да ми личи корем и да качвам кг чак след 5 месец, а сега имам корем като за края на 6месец  #Crazy

# 50
Здравейте момичета, запис и от мен.. Много ни е хубава темичката, със страхотно заглавие Аделинче   bouquet  Simple Smile Аз нямам много време да пиша, че съм в сесия, но се опитвам да ви попричитам Simple Smile и доколкото си спомням dania_09 днес е на ФМ, така че чакаме да чуем дали ще облича розовата блузка, която купи ? Simple Smile Стискам палци на всички мами , които са на преглед и на тези , които са болни да оздравяват по - бързо Simple Smile

# 51
много се радвам за Нади79 и хубавите новини!Аз съм с 4кг отгоре

# 52
Здравейте, милички!   bouquet
Честита ни нова темичка!
Току що си идвам от доктора - давам веднага отчет. Бебето се развива нормално. Най-важното - плацентата маааалко се е вдигнала. Докторът каза, че очаква още малко да се вдигне, но да продължавам да се пазя. Сега това положение на плацентата не било чак толкова притеснително. И аз вече малко се поуспоикоих.
Изписа ми полижинакс, че от изследването на вагиналния секрет ми откриха някакви ентерококи. Успокои ме, че не е нищо притеснително - дано да е така.
За пола - каза, че е голяма вероятността да е момиченце (така се и надявах, де  Embarassed).
Утре ще си запазя час за ФМ в Майчин дом - Варна.

За килограмите - аз съм +5 (но имам и +3 преди да забременея  Embarassed).

Радвам се от сърце за чудесните ви резултати!  bouquet

# 53
Здравейте и от мен. Искам да попитам има ли някой от Пловдив, който е ходил на ФМ и да сподели къде, ако е доволен Simple Smile

# 54
Уф, аз незнам с колко съм отгоре, ама освен корема нищо друго не ми расте, така че едва ли е с много  Laughing Утре мисля да ходя на ЖК и там ще се меря (нямам кантар вкъщи, а и знам, че е хубаво все на един и същ така или иначе...). Мислех, че като не пълнея бебо ще е малък - ама тя си е супер за седмицата и сега не давам никой да ми прави забележки колко съм се хранела   smile3534

За почивка - това ще ми е първо бебче и сигурно ще ми е такава лудница в главата, че едва ли ще ми се мисли за почивка. Някак се чувствам доста "неориентирана" и въпреки че всички ми повтарят, че ще се справя - все едно е най-сложното нещо на света!

# 55
veselushka имаш ли течение?Аз в Петък съм на преглед и ще искам вагинален секрет защото от както пия антибиотик положението отдолу е ужас Confused Едно течение се появи и от време на време ми е парещо  Crossing Arms Някоя гъба ще е това.
Килограмите незнам всички дънки си ми стават днеска 10 човека ми казаха че неизглеждам бременна аз не съм съгласна според мен и коремче си имам особвнно като се наям Crossing Arms

# 56
Най накрая се прибрах от болницата и хоооп идвам и аз в новата тема Simple Smile
 Днес и на мен ми е ден за ядове-не ме гледаха на видеозон,а направо ме изписаха от болницата newsm78
После хазяйката ми вдигна кръвното пак с нейните изисквания-и понеже не може да се разправя с моя на мен вика #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ама тоя път и аз не и мълчах и даже после му се оплаках.А той да вземе по тела ,понеже е на работа да се разправя с нея...после тя пак ми грачи #2gunfire #2gunfire #2gunfire май ще вдигаме багажа по-рано отколкото си мислех!!!
А хем ми казаха да съм спокойна,защото още отвреме навреме ме свива коремът Sad

# 57
Nadi79 и Veselushka честито за добрите резултати  Hug

Аз също качвам само на корем. Е има и малко на дупето, нооо мнооооого малко - което е добре  Naughty. Коремчето ми е като за 6 месец  Laughing Аз съм качила някъде +5кг.
На 01.02.12 съм на ЖК и ще се меря пак.

А за апетитааа - днес поглъщам всичко   Laughing Embarassed иначе съм на моменти. Понякога нямам много, но друг път...в повечко.

Gubzerka радвам се, че си вече у дома. Сега трябва да си спокойна. Таз жена какво те занимава теб. Ужас... #Cussing out

Heart Eyes

# 58
Благодаря ви много момичета за подкрепата!

Morova  koй лекар те ядоса така че пак ще ходиш на ФМ?

# 59
veselushka имаш ли течение?Аз в Петък съм на преглед и ще искам вагинален секрет защото от както пия антибиотик положението отдолу е ужас Confused Едно течение се появи и от време на време ми е парещо  Crossing Arms Някоя гъба ще е това.

Течение си имам, да. Но нямам парене и сърбеж. На изследването излезе, че нямам гъби а имам ентерококи вероятна колонизация (каквото и да значи това  newsm78). Доктора ми каза, че такива бактерии имало в червата, и че ще се размине работата с Полижинакса.

Общи условия

Активация на акаунт