Споделете за 170 път!

• 43 249
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Това зимата е красиво , но неприятно нещо. Студът ме бе сковал от работа - в къщи. И до работа - пак седейки.
Ама днес кат глу'а кучка - не остана мястенце дето да не бях!
И сега не мога да заспя от болки. Краката ме болят . А, и съм червена в лицето като рак.Но таз неволя е търпима. Мрън.

Та с какво да си излекувам кракобола?

Каквото не съм посяла то не поникнало! Много съм добра , но няма къде да я извършвам тая дейност.

Май всички спите , а аз тук ще нощувам...

# 661
  Аз съм гледала домати, краставички (ама с подарен разсад),спешъл  тъмно-зелени тиквички чесън, лук - фасулска работа за мен. Обаче подправки.. На коя тераса биха виряли по-добре- северна или южна?
Ео, къде пя?  Mr. Green Привечер гласа ми вече се появи дрезгав и милото каза, че като му проговоря - му се изправяли косъмчетата по врата. Сега зора ми е как да задържа това положение.

# 662
В рокенрола пяхме. Първо почнахме вкъщи, после в тънка червена линия, после в рокенрола.
Прибрахме се  в 5 Sunglasses

# 663
Това зимата е красиво , но неприятно нещо. Студът ме бе сковал от работа - в къщи. И до работа - пак седейки.
Ама днес кат глу'а кучка - не остана мястенце дето да не бях!
И сега не мога да заспя от болки. Краката ме болят . А, и съм червена в лицето като рак.Но таз неволя е търпима. Мрън.

Та с какво да си излекувам кракобола?

Каквото не съм посяла то не поникнало! Много съм добра , но няма къде да я извършвам тая дейност.

Май всички спите , а аз тук ще нощувам...
Мъж трябва да те масажира, с големи лапи. От пръстите на краката нагоре, докато го пожелаеш.

# 664
  • о`майна лунна нощ е
Цял ден се шляхме по двора и из селото в неделята. Супер си беше, децата трудно ги различавах от чернилката по тях  накрая Mr. Green
Само кокошчици ми липсваха на село. Но свекърът е категоричен, че такъв добитък не иска. На който му бил мерак да си ги гледа. Какво толкова искат няколко пернати? Само благинки и бяло злато може да събира човек от тях. Колко му е едно канче храна да им хвърлиш.

# 665
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Вчера бях цял ден без интернет и открих, че животът бил прекрасен извън виртуалната нереалност. Свърших много полезни прозаични дела, видях слънце и слънцето ме видя, порадвах се на пролетта. Имам чувството, че глобалната мрежа е част от глобалната конспирация за загуба на човешката идентичност.

Подкрепям Мърморанка за участие в айдълите или друг музикален формат и обещавам да гласувам до дупка. Понеже съм я чувала да пее и се чудя защо спотайва този талант.  Heart Eyes

# 666
Деси, по-добре късно, отколкото още по-късно да те поздравя за радост №2! Жив и здрав да ти е Андрей и само с положителни емоции да ви захранва!   bouquet Heart Eyes

# 667
  • тъгата в мен
като дойде смяната на сезоните и изпадам в едно тюхкане за обувкииииии...

# 668
  • UK
А на мен вече ми е ужасно топло. ходя си по потник, обаче сега май съм настинала. А не мога да се обичам по дебело, понеже умирам от жега. Сутрин слагам едни късичко дънково яке и толкова... Топло ми е.

# 669
  • Пазете Гор
Един мъдрец, макар и в тоя живот да беше само парнаджия, казваше, че леността е майката на всички пороци. Един от древните гръцки мъдреци (те сегашните им са ...а бе като нашите са) карал учениците и да вършат всички лоши неща, но само да не лъжат. Та се оказало, че никой не от тях успявал да направи нищо лошо. Та мислех си леност или лъжа е по-лошо, а? И двете лоши неща почват с "Л".
Първото девойче, чиято ръка съм държал, се казваше Лора.

# 670
как пък не се намери някой да ме подстриже както трябва  Close

# 671
Споделям  ви мили другарчета Peace
удоволствие ми прави да обикалям
големи супермаркети и да пазаря по малко
правя сравнение набелязвам си какво ще готвя
за дрехи и обувки нееееееееееее Naughty

# 672
  • о`майна лунна нощ е
От сутринта се опитвам да си потроша къщата. Пръснах чаша за вода, сглупявайки да пусна в нея врялата вода от кафемашината. После дръжката на ножа и малка част от острието ми останаха в ръката, докато се опитвах да разполовя бучка захар?!  newsm78 Второто без поражения по мен. Просто острието се счупи на две. Да се прибирам ли вкъщи или да се запия някъде в приятели?

# 673
  • Варна
И аз съм трошила нож.
И то уж хубав, стабилен. Реших да мачкам скилидки чесън с плоската част на острието и то си остана на плота, а аз - с дръжката в ръка.
Като я показах на мъжа ми - той се поизплаши малко. Каза, че явно съм доста яка в ръцете.

Сега, като се замисля и ключ съм разполовявала в стремежа си да го завъртя в ключалката. После колегата ме гледаше странно и със страхопочитание.

# 674
големият ми син играл на семейство с още три деца. Бил бащата.
питам какво са правили като семейство. Той обяснява:
- Ами закарахме децата на училище и отидохме да пием кафе  Blush

Общи условия

Активация на акаунт