Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 71

• 43 908
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
Относно споровете, които са се вихрили снощи в темата моето мнение се покрива с това на Lilims  Hug  bouquet  -  напълно излишни! Peace Peace

Толкова много хора - а и различни при това - се вписват във форума, толкова много сериали си имат съответните теми, че мисля си вмешателството с мнение за друг сериал, герой и артист в коя да е тема е просто неуважение към вписващите се в дадената. Моля Ви - това е темата "Каква е вината на Фатмагюл". Аз също имам други два любими сериала, а и артисти, които тотално ме завъртяха и още си се въртя в техните орбити и със сигурност скоро няма да мога да се приземя, но отдавам и значимото на този, в който тепърва набирам скорост. Но това не значи, че аз непрекъснато трябва да досаждам с моите други пристрастия.
За всеки сериал си има тема и нека в съответната да си изливаме и съответните  си емоциите. Praynig Peace

# 466
# 467
US фенове какви съпоставки правят

# 468
  • Пловдив
Днес така ще е навсякъде времето.

Малко Керим:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.222081661187622.60750.1 … 715608&type=1

# 469
Айде  и една щастливка - коя ли е???? newsm78 newsm78 newsm78 Да не е някое от нашите момичета - бързо да си признава :

# 470
# 471
# 472
# 473
много сте бързи браво.аз успях малко да го гледам понеже юнака ми реши че не трябва да гледам телевизия а да си играя с него Wink та малкото което гледах ми хареса,ще го следя доколкото мога.

# 474
  • В Града на липите
Добро утро и от мен. Правя родословно дърво на майка ми, че снощи тотално се е объркала кой кой е. Някой може ли да ми каже имената на родителите на Ердоан и на майката на Мелтем.
Благодаря предварително   bouquet

# 475
Подкрепям ! Уникално сладурско е !   bouquet newsm10 smile3501 smile3525 smile3525

Морски бриз, пишеш уникални неща!!! Hug Hug Hug  
недей да ги криеш ....
smile3525 smile3525  smile3525  
Благодаря!!!

newsm10

Интересно ще ми бъде да прочета и нещичко за  Мукадесита Mr. Green Heart Eyes Joy
Готово! Извинявай, че късно видях поста ти!
Скрит текст:
Мукадес ли?Че за нея мога
часове да пиша без тревога-
аналитичен селски нюх
и всички тайни са на прах и пух!

Бързо схваща, вятър щом задуха
где да търси си хралупа,
и от всичко най-обича
след паричките да тича!

Иначе, ако помислим, сестро,
тъжно ще е имала тя детство,
после влюбила се във пройдоха,
той зарязал я е без посока.

И нали животът учи всеки
и момичето открило си пътеки-
Рахми- спасение за нея бил,
свикнал на клюкарския и стил!

Ала туй що преживяла тя сама,
скътала го в своята душа,
затова е станала такава,
груба, любопитна, но корава!

Морски бриз, УНИКАЛНА СИ!!!   newsm20   пред таланта...   newsm51 newsm51 newsm51

# 476
Някой може ли да ми каже имената на родителите на Ердоан и на майката на Мелтем.

Майката на Ердоан - Хилмие, бащата - Рифат.
Майката на Мелтем - Ендер.

# 477
  • В Града на липите
Благодаря ти Круела, ако ми се появят дупки, ще питам пак.
Сетих се - майката и бащата на Мустафа? Не че са толкова важни,но тя обича да си пише всичко.

# 478
Майка - Халиде, бащата не се сещам.

# 479
Добро утро, талантливи момичета.

Има кафенце за всички.

Снощи сте се вихрили до късно, спорили сте, коментирали сте, но и прекрасни неща сте сложили в темата и сутринта ме заредихте с много положителни емоции.
За всички вас много, много благодарности и продължавайте да творите и да ни доставяте удоволствие.

*¨*morski_briz*¨*, колко още скрити таланти притежаваш?  newsm10 newsm51 Не спирай да ни показваш творенията си.

di...va, истинска наслада беше да гледам клипчето ти на фона на толкова подходящата Лили Иванова.  Hug smile3525 smile3501

Goni, голяма папарачка си, и все снимки, които са много хубави и вълнуващи.  Hug Hug newsm51  love001
Мнението ти и това на Лили напълно се припокрива с моето и за това няма да го повтарям.
Добро утро и хубав ден на всички!
Аз като автор на идеята да има друга тема за „Пепел от рози” предлагам анекс към основното си предложение: Тези, които гледат „Пепел от рози” да го коментират в неговата тема. Тук е темата Fatmagul`un Sucu Ne.
Иначе признавам и аз седнах да гледам по bTV. Изтърпях го до първата рекламна пауза. Не съм чак такава мазохистка. Няма да си съсипя удоволствието от един почти изгледан и дълбоко преживян филм. Шапка свалям на нашите преводачки! Момичета Вие сте ПИЧОВЕ! За труда, който полагате, за стоицизма, който проявявате когато Ви атакуват незаслужено моето ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!!!

Cruela абсолютно съм съгласна с написаното от теб. newsm10

Хубав ден желая на всички.  Hug Hug newsm51

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.  Леле!

Общи условия

Активация на акаунт