Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 71

• 43 898
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро! Родителите на Ердоан са Хилмие и Рефат. Майката на Мелтем е Ендер.Ама много интензивен живота във форума, малко да поспиш, и вече си изостанал! Страхотни неща са ставали по нощите, браво!
di...va невероятен клип, талант си!!! Влагаш много финес и красота в творбите си много ми харесват.
бризче, и твоята песен ми хареса, не бях я чувала.
Goni, твоите снимки имат свойството да ме вълнуват силно, много завидях на фенката до Мустафа, той пък така здраво я прегръща...страдам!
Целувам ви, хубав ден желая на всички!

# 481
Бащата на Мустафа - Емин.

# 482
Хриси, вместо да правиш родословно дърво, покани майка си във форума, тук всичко ще и се изясни!

# 483
  • В Града на липите
Вале, бих я поканила но тя живее на село, а там няма нет. Тя от край време си е такава. Дори и книги да чете си записва героите и си прави някакви бележки. Явно така й е по-лесно. Хвърли едно око, види кой кой е, и спира да се чуди.
Аз поради тази причина съм се заела да правя резюмета на сериите. Защото непрекъснато ми се приисква да видя накой момент, а не си спомням къде беше и започва голямото ровене. Днес например, се зачудих, как умря бащата на Ердоан и не можах да си спомня. Не че е кой знае колко важно, просто го давам за пример.

# 484
Пропуснах да си кажа мнението за дублажа - ОТВРАТИТЕЛЕН /извинявам се за израза/. Никаква емоция в никой глас.
За Рахми - плачевен - едва ли тези, които го гледат с дублаж ще разберат, че човека не е добре.
За Мукадес -  мисля, си че този глас озвучаваше думите на свекървата в "Перла"  и заради него не гледах този сериал въобще. По-неподходящ не може и да бъде.
А и за всички останали. Оставам си на вариант - Нета и мога само да съжалявам тези които нямат!

Да ни са живи и здрави работливите пчелички, които се трудят неуморно.
Нека приемат моите макар и виртуални прегръдки, поздрави и пожелания
за много здраве, лично щастие и успехи във всяко тяхно начинание!

ПРЕКРАСНИ СТЕ МОМИЧЕТА! Hug Hug Hug  Hug   love001  love001  love001  love001

# 485
  • Пловдив
Добро утро и от мен  Hug Аз докато се вредя да поздравя и ще стане добър ден  Joy Темата наистина се изписва с невероятна бързина,аферим момичета  Peace
Напълно подкрепям поста на Круела тук да си коментираме филма докъдето сме си стигнали,а не да започваме отначало с другите  newsm10

Дива,Морско бризче ,моите адмирации  smile3501

Круела

Скрит текст:
защо ли имам чувството,че си доста напред с езиковите познания  Wink,но се скатаваш за да не те юркаме да превеждаш  Joy

# 486
В помощ на майката на hrissi_sz.
Герои:
сем. Йългаз: Керим, Фатмагюл, Фахретин, Дениз
сем. Кетенджи: Мукадес, Рахми, Мурат и Елиф
сем. Пакалъ: Кадир и Мерием (предстои)
сем. Яшаран: Решат, Перихан, Селим, Ердоан, Хилмие, Рифат (починал)
Мюнир Телджи – брат на Перихан Яшаран
сем. Намлъ: Вурал, Шемси, Леман (починали)
сем. Налчалъ: Мустафа, Халиде, Емин (починал), Хаджер
сем. Алагьоз: Туранер (починал), Ендер, Мелтем, Гайие
И не на последно място адвоката Йомер и д-р Нил.
 Hug

# 487
  • Пловдив
Вале, бих я поканила но тя живее на село, а там няма нет. Тя от край време си е такава. Дори и книги да чете си записва героите и си прави някакви бележки. Явно така й е по-лесно. Хвърли едно око, види кой кой е, и спира да се чуди.
Аз поради тази причина съм се заела да правя резюмета на сериите. Защото непрекъснато ми се приисква да видя накой момент, а не си спомням къде беше и започва голямото ровене. Днес например, се зачудих, как умря бащата на Ердоан и не можах да си спомня. Не че е кой знае колко важно, просто го давам за пример.

Водиш си бележки защото си се метнала на мама  Wink Hug Бащата на Ердоан получи инфаркт на работата си  Peace

# 488

Това от сериала ли е , че нещо ми се губи.....

# 489
Goni, тук Керим подгони Мустафа. И за пръв път Фатмагюл му извика по име!

# 490
Малко снимки
Скрит текст:

# 491
  • В Града на липите
Благодаря за помощта момичета,страхотни сте   bouquet

# 492
Момичетааааааааааа!!! newsm18 newsm18 newsm18
Моят час, да ви поднеса изненада, дойде.

РЪЦЕТЕ ТИ

http://www.youtube.com/watch?v=tOLcqBHWz18

Браво, di...va!!!!!
  Hug  как само си уловила моментите  newsm51

# 493
Круела защо ли имам чувството,че си доста напред с езиковите познания  Wink,но се скатаваш за да не те юркаме да превеждаш  Joy

Още им гледам номерата на фланелките на преводачките отдалече.

# 494

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 11:04 от campanula

Общи условия

Активация на акаунт