Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 71

• 43 908
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
И аз благославям тези които превеждат и тези , които качват субтитри и изобщо всички , които с безценния си труд свеждат до нас сериалите с БГ субтитри и турско аудио !   bouquet smile3501 newsm10 txtloves
Вече съм сигурна , че за качествен сериал ще чакам по 3 , та и по 6 месеца за един епизод , но наказанието на БТВ и НОВА няма да се подлагам никога .......

Жалко за хората , които не знаят или не умеят да гледат тези сериали през интернет ! Жалко .....Толкова са загубили , че по-добре да не знаят нищо ....... Cry Sad

# 451
  • В Града на липите
Колко серии е филма? Извинявам се ако преди това е коментирано  Praynig

Мисля, че остават около 21-22, но може би утре някой ще ти даде по-точен отговор.

# 452
  • AMS
Момичетааааааааааа!!! newsm18 newsm18 newsm18
Моят час, да ви поднеса изненада, дойде.

РЪЦЕТЕ ТИ

http://www.youtube.com/watch?v=tOLcqBHWz18

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 03:03 от di...va

# 453

Дано и това мое произведение ви хареса! Много си я обичам тази песничка, пък и пасва на гълъбчетата!

Hug Лека нощ! ..... Joy Може и "Добро утро!- изберете сами!
  bouquet

Морски бриз , много таланти притежаваш !!! Hug Hug Hug

Благодаря , че сподели тази прекрасна песен с любими моменти от сериала ни !!!  bouquet

# 454

РЪЦЕТЕ ТИ

Дива , благодаря и на теб - прекрасно е !!! Hug Hug Hug

Ще  заспя усмихната след твоя и на Морски бриз клип !!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 455

РЪЦЕТЕ ТИ

di...va- ти май, наистина си дива   smile3501 smile3501 smile3501- прекрасни кадри на фона на уникалната Лили Иванова!!!

Толкова си цветна и непринудена в постовете си и толкова очарователна в творбите си- Благодаря!!!

*¨*morski_briz*¨*-  newsm10  smile3501 newsm10

# 456
Здравейте отново! Бях се отнесла в първа серия (без края) и ми беше много хубаво, после се върнах при вас и видях, че е имало кратки схватки. Разбира се, филми и актьори много, ние това си го знаем, и доста от тях са добри. Но, мен никой досега не ме е вълнувал така, както Енгин, аз съм напълно в негова власт. Гласът му гали като музика, в очите плуваш и се разтапяш, и въобще не ме интересува колко е красив Кенан и как играе, от него нищичко не ми трепва. Искам да кажа, че не гледам много филми, нито имам слабост към турски сериали, този ме връхлетя и ме отнесе, аз от 3 месеца гледам САМО него, пардон, и Облака заради Енгин, и Любовта обича съвпаденията (2 часа филм за 3 месеца, не е голямо отклонение). Всеки има право на мнение, аз не съм специалист. Единствено съм сигурна, че имам достатъчно вкус и култура, да не се увлека по филм без стойност, затова се дразня от излишно критикарство. И за мен 1 сезон е много силен. Тук при вас е много интересно, намирам непрекъснато новини, снимки, клипове, и най-важното, споделяме една страст и ни е весело. Това много облекчава "симптомите". Пожелавам ви лека нощ!

newsm10

Валентинко , право в десятката с тази песен за лека нощ , а изказаното в поста ти - моите мисли , облечени в по-хубави думи !!!
  Hug Hug Hug

# 457

Този старт на двата сериала ми напомни , че отново трябва да благодаря на целия екип по преводите  на двата филма !!!  Hug Hug Hug

Наистина сме благословени , че имаме възможност да се наслаждаваме на сериалите и това е благодарение на труда на тези момичета  !!!
  bouquet  bouquet  bouquet newsm51 newsm51 newsm51

# 458
  • AMS
*¨*morski_briz*¨*,
Благодаря ти!!!
Много ми харесва това, което правиш и чувството за хумор в стиховете!!!

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 04:03 от di...va

# 459
  • AMS
nelka123,  sincerita,
Благодаря!!!
Не знам каква съм - дива, луда или ...
Но знам, че вие всички сте виновни, както и целият екип на сериала.

# 460
  • Пловдив

Добро утро на всички. Момчето сяда и ще пие кафе с нас. Приятен ден.

# 461
Добро утро и хубав ден на всички!
Аз като автор на идеята да има друга тема за „Пепел от рози” предлагам анекс към основното си предложение: Тези, които гледат „Пепел от рози” да го коментират в неговата тема. Тук е темата Fatmagul`un Sucu Ne.
Иначе признавам и аз седнах да гледам по bTV. Изтърпях го до първата рекламна пауза. Не съм чак такава мазохистка. Няма да си съсипя удоволствието от един почти изгледан и дълбоко преживян филм. Шапка свалям на нашите преводачки! Момичета Вие сте ПИЧОВЕ! За труда, който полагате, за стоицизма, който проявявате когато Ви атакуват незаслужено моето ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!!!

# 462
Добро да е утрото и от мен, момичета! Hug Hug Приятен и ползотворен ден! Peace

Марианка  Hug    bouquet благодаря за кафенцето и за компанията! Peace

# 463
Момичета, вечер в много редки случаи мога да бъда сред Вас, заради което съжалявам.  Сутрин преди д тръгна за работа, ако не друго поне ислушвам клипчетата, които сте пуснали .
Тази сутрин не можах да сваря и аз да Ви пусна нещо мое любимо!
Валентина Hug  bouquet Музиката, която пускаш ми е изключително приятна и на мен! Явно сме от една порода.  Peace

Морски бриз Hug  bouquet Възхищавам се на стихоплетството ти. То си е чист талант - Браво! Peace Много ми хареса клипа, който си направила и песента, която си вплела в него, на фона на красивите кадри. Слушала съм песента - харесва ми много, мисля че е от друг сериал, но може и да се лъжа, но идеално пасва и тук.  Peace

Ди-ва Hug  bouquet - прекрасна си. Изгледах и изслушах с голямо удоволствие  РЪЦЕТЕ ТИ   Чудесен клип - едно, че песента е страхотна, второ че и аз обожавам тези движения на ръцете и много умело си подбрала кадрите. Peace

# 464
Здравейте wavey Two Hearts lovekiss

*¨*morski_briz*¨*    smile3501 smile3525поезията извира от сърцето ти Peace и клипчето е супер Peace

di...va   bouquet Hug знаеш как да ни разчувстваш...с тези две ръце... Heart Eyes

Тези спорове за това кой артист е най- велик и кой филм е по- по- най е напълно излишен...
всички сме толкова различни имаме си  и различни пристрастия- Всеки сериал си има свойте достойнства  и своите зрители Peace да се уважаваме взаимно Grinning

Скрит текст:
за "Великолепният век"

Екипа на филма отрече участие на Брат Пит, но Бурак се вписа отлично  Heart Eyes

Филма вече е продаден на 4 континента и в около 60 страни Peace

[/color]

Общи условия

Активация на акаунт