Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 71

• 43 895
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
  • Стара Загора
ValentinaP-сцената ,където ФГ,Рахми и Керим засаждат цветя  на гробищата е в 31 серия

# 46

Честита нова тема, момичета!

Affiyet olsun

# 47
Момичета досега възстановявах нещо старо -  което бях загубила, но нищо не пречи да го видим отново / тези които сме го гледали /. За всички нови момичета, които са започнали да гледат този невероятен сериал на един дъх и участват в темата и със сърцето и с душата си. Приятно гледане.

Марта_49, поетична душа си ти, много нежен клип.  newsm10 newsm51

*¨*morski_briz*¨*, чудесно продължение на сътвореното от Slawena   smile3501 newsm51 newsm10

# 48
Морси бриз, чудесно "нахлуване"! Hug

Аз не си спомням Мерием да е била чак толкова разстроена от смъртта на бащата на Ердоан. По-скоро отбеляза, че той не бил лош човек, за разлика от брат му и че хората го обичали. Обаче при поредното гледане на старите серии открих (чак сега  Embarassed), че рекламират здраво Кока-Кола.  Shocked Явно са спонсор на сериала - чак смешно ми става като гледам как вмъкват по някоя реплика колко било хубаво (докато пият от колата) и как нагласят бутилката или кутийката, така че да се вижда надписа. Laughing

# 49
  • В Града на липите
Марта, прекрасен клип. Думите ми прозвучаха като текст от песен.  Hug

# 50
  • В Града на липите
Куркума, това за Колата и аз го заблязах. Керим веднъж каза на сервитьора - Тя ще пие Кола. Дори не я изчака да си отвори устата. Явно това продуктово позициониране е навсякъде.

# 51
Момичета, моята мания по сериала се задълбочава. Сега искам да намеря момента, когато Керим, Рахми и ФГ са на гроба на майката на Керим и засаждат цветя. В коя серия беше?

http://www.youtube.com/watch?v=Ia4l1Rf11-A&list=PLF131778D90 … eature=plpp_video 

Валка ,след 01,03 минута на 31 серия ...

# 52
Морси бриз, чудесно "нахлуване"! Hug

Аз не си спомням Мерием да е била чак толкова разстроена от смъртта на бащата на Ердоан. По-скоро отбеляза, че той не бил лош човек, за разлика от брат му и че хората го обичали. Обаче при поредното гледане на старите серии открих (чак сега  Embarassed), че рекламират здраво Кока-Кола.  Shocked Явно са спонсор на сериала - чак смешно ми става като гледам как вмъкват по някоя реплика колко било хубаво (докато пият от колата) и как нагласят бутилката или кутийката, така че да се вижда надписа. Laughing

това с кока колата и на мен ми направи впечатление  Simple Smile

# 53
Ей,сладурки,все така да има настроение в темата Hug
Морски бриз,и теб като Славенка те е споходила музата.Браво,ние ще те четем с удоволствие!
Марта,творението ти е много романтично и нежно-като песен  bouquet
Далия,ще си взема от тортата с кеф Hug
Куркуметка,мен ще включите ли в уравнението?

# 54
запис и от мен....скоро няма да мога да ви настигна...

# 55
Детелинка, няма защо да те включвам, ти винаги си била там, джанъм!  Hug Heart Eyes

Нелка, къде се губиш?  Hug

Аз гледам нашичките как влизат в ареста - голяяям кеф!

Марта,   bouquet Hug

# 56
Марта, прекрасен клип. Думите ми прозвучаха като текст от песен.  Hug
Благодаря , но всичко което правя като клипове е по мои текстове / пиша, доколкото мога -  това което чувствам в момента /. Възстановявам още един клип - ще ви го пусна и него, но много бавно се качва в ютуб.

# 57
  • Варна
Лелеееееееееееееееее, Морски бриз, страхотна поема! Само че не знам ние във форума дали бдим над Керим, или го дебнем. Ох, момичета, с вас и с Керим все съм по кривите пътеки, не мога да се откъсна, едва смогвам с работата, ама нейсе!

Няма лошо- за всеки влак си има пътници! smile3503
Скрит текст:
Строени във редичка
пред Керимова вратичка,
чакат мами зажъднели-
коя Керимчо ще уцели!

А той левентът ни харизматичен
задава си въпросът риторичен:
"Дали със тях да се спася
или за Фатмагюл да се пестя?"

Не смее, милия, вратата да отвори,
че съвестта друго му говори!
А мамите пък търпеливо чакат
и мозъчетата им бързо щракат.

Замислили са за Керимчо изненади,
че да го пипнат си е 100 награди!
Олееееее, клона се огъва вече
отвори вратата бе, човече!
[/b]

# 58
Лелеееееееееееееееее, Морски бриз, страхотна поема! Само че не знам ние във форума дали бдим над Керим, или го дебнем. Ох, момичета, с вас и с Керим все съм по кривите пътеки, не мога да се откъсна, едва смогвам с работата, ама нейсе!

Няма лошо- за всеки влак си има пътници! smile3503
Скрит текст:
Строени във редичка
пред Керимова вратичка,
чакат мами зажъднели-
коя Керимчо ще уцели!

А той левентът ни харизматичен
задава си въпросът риторичен:
"Дали със тях да се спася
или за Фатмагюл да се пестя?"

Не смее, милия, вратата да отвори,
че съвестта друго му говори!