На море в Гърция - 6

• 161 333
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
За съжаление вече доста години продавам Гърция и като започнем от Април та до Октомври ходим всеки месец, понякога и по 2 пъти, но до този Лили Ан така и не го докарахме. И ние минаваме често покрай него, защото той е на морето и се вижда от пътя, но все не намираме време да спрем и да го разгледаме. Първо гръцките ни партньори не ни го препоръчват, няма някакви особено атрактивни цени за нивото си. Но най-вече, защото не сме имали интерес за него от клиенти. Иначе цени имаме, но като никой не пита за него и се концентрираме върху другите хотели. Мисля, че е от по-старичките и там никога не се знае какво е състоянието т.е. може да има и неприятни изненади. Но агенциите, които го предлагат със сигурност са го виждали, а и доста хора вероятно са го посещавали. Не предлага All inclusive на добри цени /което се търси най-много/ и най-вече затова го подминаваме за съжаление. Следващият път ще го видим.

# 241
  • софия
Дали е рано да се озъртам за септемврийските празници? Нали сме готови с лятната ваканция и сега за септември ме се иска нещо по-различно - остров Flutter

# 242
Елиа_М, благодаря за отговора   bouquet
Доколкото знам, от ровене из нета  Laughing хотела е ремонтиран/реновиран преди 3 год. и обзавеждането е подменено  Rolling Eyes дори първата година като му се чудихме, твои колеги ми бяха казали, че не им е потвърдено, че ще успеят да приключат навреме и да го отворят за сезона и тогава резервирахме друг.
Мен по принцип изобщо не ме блазни ALL в Гърция, тъй като губиш кефа да хапваш напред-назад из таверните, което е едно от основните удоволствия в гръцко  hahaha
Лошото е, че основните забележки, които съм чела са относно храната, а той е все пак изолиран, за да се качваш на колата за всяко ядене...добре е поне едно обяд или вечеря да е в хотела...пък за другото е ясно ...
Ще се радвам ако го посетиш преди този сезон, да споделиш  Peace

# 243
Със сигурност и аз го мисля от доста време, но последния път като ходихме, в края на септември миналата година, вече беше затворен.

# 244
  • В най - голямото село

Само дето отстъпката не е 34%, а доста по - малко....

# 245
  • There I was on a July morning
Здравей Елиа_М, нали за този хотел става дума http://balkantourbox.com/index.php?m=729&lang=1&state_id … 4=1304&type=2
И на мен ми харесва, би ли ми казала това черното, което се вижда в морето камъни ли са, защото най-много държа да няма камъни, тъй като ние обичаме да сме на хубав плаж и море, а не на басейн. И ако не те затруднявам - няколко думи за обслужване, смяна бельо, наличие/липса на хавлии, сешоар в с стаите, забавления, близост до населено място? Благодаря!

Не съм Елиа, но сме отсядали там през майските празници на 2011.
Хотелът е приличен, но не бива да очакваш някакъв лукс. Мебелите и дограмите са нови, поддържани са фасадите, градината и детската площадка. В стаите е много чисто. Има си хавлии, сешоар. Спалното бельо не са ни го сменяли за престоя от 3 дни, почистваха всеки ден.  
Храната беше доста бедна като асортимент, само салати имаше по-богат избор, но беше вкусна.  Ползвахме апартамент - състои се от две стаи, едната е с кухненски бокс и хладилник.  В морето не сме нацелвали скали, с уточнение, че само дъщеря ми  влизаше навътре, на останалите ни беше доста хладна водата и си топихме само краката.

# 246
  • Между хотелите
Момичета да ви попитам, понеже сте по-запознати от мен, а се върти един спор тук: как седи въпроса с пушенето в хотелите в Гърция? Има ли места за това или е забранено навсякъде?

Благодаря предварително за отговорите)))

# 247
  • София
Здравейте,
след дълго четене на всички теми се ориентирахме към почивка на Ситония (Никити и Торони). За съжаление повечето от местата, които ни харесват, са вече заети ooooh!Изборът ни е малко по-труден, тъй като сме 4 семейства със 7 деца.
Предлагат ни вариант за 10-17 юни. Искам да ви попитам дали морето ще става за къпане на малки деца. Знам, че времето е нещо относително Mr. Green, но все пак.... Ако е имало някой ходил миналата година на Никити и около него по това време, моля, да сподели впечатления, защото трябва скоро да преведем сумата.
Миналата година бяхме на почивка в България в края на юни и ни валя ужасен дъжд, умряхме от студ Twisted Evil.За сметка на това предната  седмица времето беше супер.

# 248
Крео,
ние ходим всяка година около тези дати, дори и по-рано през юни сме били.
Топло си е, не е като в България. Разбира се, случвали са се по 1-2 дъждовни дни, което с малки деца си е греда, но в Гърция времето бързо се променя - щом изгрее слънце, веднага става пак 30 градуса.
Водата не е чай като през август, но е приемлива.

# 249
Здравейте!
 Влизам в темата, за да попитам дали някой има отзиви за http://www.potidea-palace.com/ на Халкидики   bouquet

# 250
Момичета и аз да ви попитам: някакви отзиви за Mediterranean village в Паралия Катерини. Видях , че е на самия плаж, но ме интересува стаите просторни ли са и как е храната. newsm78

# 251
  • София
За този хотел от Турист сервиз твърдяха, че всичките им клиенти са доволни от там, храната била добра, всичко било хубаво. Предлагаха ми го вместо Сани.

# 252
Olive , благодаря!

# 253
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА на всички

КРЕО, на нас най ранното ни ходене е от 5 юни именно в Торони и децата не излизаха от водата, а малкия си беше малък  Joy
Но наистина всичко е въпрос на късмет с времето, както всички забелязваме напоследък  hahaha

# 254
Момичета и аз да ви попитам: някакви отзиви за Mediterranean village в Паралия Катерини. Видях , че е на самия плаж, но ме интересува стаите просторни ли са и как е храната. newsm78

Здравей Бендида,

Бях в хотела извън сезона, октомври/ноември, хотела е много читъв, приятели са били и в активен сезон, униклана плажна ивица (много широка), хотела е направен на малки къщички (от по 4 стаи), 2 на първи етаж и 2 на втори етаж! Макар и извън сезона, храната беше много добре, персонала вежлив, стаите - малко като че ли малки за 5 звезди (но като цяло ОК). Много е готино да си на първи етаж в къщичката - отвън си имаш масичка със столчета и райграсче и от райграсчето на плажа..... на 2-3 км от близкия град Паралия Катерини. За лятото е супер предложение според мен, само че резервации само на ранни записвания или промоции иначе е доста скъп.

За извън сезона - не бих го препоръчал, малко СПА , малко басейнче, сауна и нещо като парна баня - неотговарят на големината на хотела, отгоре на всички и голи гърци в сайната, басейна и парната баня отделно от това, от къщичката до СПА-то (е в основната сграда където са ресторантите, лобито и рецепцията) през студения период е неприятно......

Скоро видях добра оферта за този хотел в Дертур - беше нещо от сорта на 7 нощувки на HB за 214 евро на човек (но мисля беше за началото на сезона)

Общи условия

Активация на акаунт