На море в Гърция - 6

• 161 421
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ще ги преслушам пак благодаря. Лошото е че нещо никакви планове не смея да правя, защото на всичкото отгоре тази година имаме абитуриент кандидат-студент. Сега организирам нещо за фестивала в Гуча, Сърбия около 10-12 Август и май от там ще се пуснем надолу към Гърция, та изобщо не съм сигурна за дати и какво още ще ни щукне в последния момент.
Ние сме малко на моменти и накрая бодем с пръст на картата и където покаже натам я караме, та знае ли човек. Пък и водя преговори и битка за Санторини също, ама за сега категорично ме отсвирват, но аз продължавам да храня надежди   Mr. Green и да нахалствам на съпружието.

Малко се отплеснах моля за извинение.

А за плащането  на магистралата благодаря на всички за информацията, ще го имаме предвид и май ще се пуснем през Кулата.

# 631
  • There I was on a July morning

Провери тези, ако искаш, че по снимките и те ми се струват с 2 помещения, а за юни ми додаоха цена 32-38 евро:
 http://www.halkidiki.com/house-anna/index.htm

Благодаря за идеята, Тези ги гледах и миналата година и даже правих запитване на два пъти, но така и не благоволиха да ми отговорят. Ще взема да драсна пак да видим, но юни определено цените са по-ниски от тези през Август, а за съжаление ние не можем да почиваме в друго време освен след 15 Август.
Ако ти отговорят, може ли да споделиш тук   bouquet
Интересувам се от апартаменти за същия период и конфигурация 3 в. + 1 д.

# 632
  • София
Непременно ще споделя, няма проблем.

# 633
тодоричка, малко ви е сложна програмата за оганизация отрано, ама пък продължавай да работиш по въпроса Санторини  Peace

# 634
  • София
А някакви отзиви за Сарти, че съм харесала това - http://www.erifili-chalkidiki.com/sarti-apartments-studios-de.htmlHug

# 635
А някакви отзиви за Сарти, че съм харесала това - http://www.erifili-chalkidiki.com/sarti-apartments-studios-de.html.  Hug

Много е хубаво, но как става плащането?
Аз тия банкови преводи хич не ги одобрявам, разчитам само на изпитани сайтове, но този хотел го няма в Букинком newsm78 Говоря от опит - веднъж вече се опарих с некоректни гърци, та после беше едно ходене по мъкитеее #2gunfire

# 636
  • София
На сайта пише 30% капаро и има условията при евентуален отказ. Сигурно ще искат превод - не съм им писала още за подробности, засега само ровя. Grinning
Досега сме ходили няколко пъти в Гърция и винаги сме контактували директно със собствениците и да чукна на дърво не сме имали изненади.

# 637
  • София
Да попитам и тук: някой резервирал с onetravel? Някой да е чувал нещо?  newsm78

# 638
  • София

Този път ми отговориха веднага.
Дават ми цена 65 евро за апартамент с две помещения. Спалнята е с отделна врата.
Ще го мисля, ама сложна работа.

# 639

Този път ми отговориха веднага.
Дават ми цена 65 евро за апартамент с две помещения. Спалнята е с отделна врата.
Ще го мисля, ама сложна работа.

Това цена за кой период е ?На нас също ни допада, и вечера направихме запитване за края на юни.

# 640
  • София

Това цена за кой период е ?На нас също ни допада, и вечера направихме запитване за края на юни.

Цената е за от 20-ти Август. За юни определено няма да е такава цената. Mur беше писала, че за юни са и дали цена 32-38 евро.

# 641
получихме отговор за края на юни е 40 евро за апартамент.

# 642
Да се доуточня, 32 евро за началото на юни и 38 евро след 15-ти юни. Ние сме двама с бебе, сигурно и това е от знаение.
еими, вие кога планувате да ходите? Ще чакам отзиви, ако отидете по-рано, че нашата програма не е ясна изобщо.

Ironic, Сарти сме го коментирали доста пъти. Пусни си търсачката и ще ти излязат всички мнения.

# 643
  • София
Mur, търсих преди да пиша. Peace
Но освен общи коментари за хубавите закътани плажове наоколо, които познавам от почивките ни във Вурвуру и един коментар как децата на приятели на съфорумка били доволни от почивката си в Сарти друго не открих. Ще се радвам да ми помогнеш да намеря тук лични впечатления на почивали в градчето - заведения, атмосфера, настаняване и друга информация, която би ми била от полза.

# 644
  • София
Мили дами никой не ми отговори, но аз пак да си питам  Blush
Спряхме се на 3 хотела. Моля кажете кой ви се вижда най-добре. Виждам много обикаляте по Гърция, а аз не съм ходила, моля посъветвайте ме!  Praynig
1. Хотел Poseidon Palace 4*
2. hotel Athena 5* мисля, че тук във форума имаше много добри отзиви за него, но някой скоро ходил ли е?)
3.Akrathos hotel 4*

Друг вариант е о. Лефкада, много ми харесва, но не мога да намеря хотели на all inclussive, ако ми препоръчате.
Иначе това са трите между които се колебаем, моля ходилите за малко повече инфо, кой е с най-добрия all inclussive,?

Общи условия

Активация на акаунт