На море в Гърция - 6

• 161 376
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Ironic, в края на предната тема коментирахме Сарти. Ето от тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=604777.690

# 646
  • София
Ironic, в края на предната тема коментирахме Сарти. Ето от тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=604777.690
  bouquet

# 647
Да се доуточня, 32 евро за началото на юни и 38 евро след 15-ти юни. Ние сме двама с бебе, сигурно и това е от знаение.
еими, вие кога планувате да ходите? Ще чакам отзиви, ако отидете по-рано, че нашата програма не е ясна изобщо.

Ironic, Сарти сме го коментирали доста пъти. Пусни си търсачката и ще ти излязат всички мнения.

Ние смятаме за края на юни,но като е сигурно ще дам и точна дата.

# 648
  • There I was on a July morning
Ако ти отговорят, може ли да споделиш тук   bouquet
Интересувам се от апартаменти за същия период и конфигурация 3 в. + 1 д.

Този път ми отговориха веднага.
Дават ми цена 65 евро за апартамент с две помещения. Спалнята е с отделна врата.
Ще го мисля, ама сложна работа.

Благодаря ти. Прибавям си го към списъка, още ми  е рано за резервация за края на август.

# 649
Здравейте. До сега не съм почивала в Гърция и реших да се допитам до вас като по-опитни. Искаме да идем до Гърция за 2 дни събота и неделя една нощувка. Но нямам представа къде е хубав плажа- кой курорт и хотел. Може ли да ми препоръчате някое малко хотелче на място с хубав плаж и повече зеленина. Трябва ми само нощувка със закуска. За предпочитане е хотелчето да има двор , защото ще сме с деца но не е задължително. Не много скъпо. И като харесате хотел директно ли се обаждате в хотела или чрез агенция. Моля и някакви координати на хотели на лични ако имате. Благодаря ви предварително.

# 650
  • София
Мили дами никой не ми отговори, но аз пак да си питам  Blush
Спряхме се на 3 хотела. Моля кажете кой ви се вижда най-добре. Виждам много обикаляте по Гърция, а аз не съм ходила, моля посъветвайте ме!  Praynig
1. Хотел Poseidon Palace 4*
2. hotel Athena 5* мисля, че тук във форума имаше много добри отзиви за него, но някой скоро ходил ли е?)
3.Akrathos hotel 4*
Друг вариант е о. Лефкада, много ми харесва, но не мога да намеря хотели на all inclussive, ако ми препоръчате.
Иначе това са трите между които се колебаем, моля ходилите за малко повече инфо, кой е с най-добрия all inclussive,?

От изброените хотели съм била само в Akrathos. Тогава беше  3+*. Ние бяхме със закуска и вечеря. Теб само аll incl. ли те интересува или и плажа, стаите и т.н.? Плажът на Akrathos  на мен изобщо не ми хареса - с камъни, бързо става дълбоко. Храната не беше лоша, обслужването също, но хотелът е доста голям и е препълнено с хора. На нас стаята ни беше тясна, с 2 деца  се поизмъчихме доста.
Доколкото знам Athena e хубав хотел, но плажът почти липсва там, освен ако не ходите някъде наоколо с кола.
За Poseidon Palace не мога да кажа нищо.

# 651
  • София
Мили дами никой не ми отговори, но аз пак да си питам  Blush
Спряхме се на 3 хотела. Моля кажете кой ви се вижда най-добре. Виждам много обикаляте по Гърция, а аз не съм ходила, моля посъветвайте ме!  Praynig
1. Хотел Poseidon Palace 4*
2. hotel Athena 5* мисля, че тук във форума имаше много добри отзиви за него, но някой скоро ходил ли е?)
3.Akrathos hotel 4*
Друг вариант е о. Лефкада, много ми харесва, но не мога да намеря хотели на all inclussive, ако ми препоръчате.
Иначе това са трите между които се колебаем, моля ходилите за малко повече инфо, кой е с най-добрия all inclussive,?

От изброените хотели съм била само в Akrathos. Тогава беше  3+*. Ние бяхме със закуска и вечеря. Теб само аll incl. ли те интересува или и плажа, стаите и т.н.? Плажът на Akrathos  на мен изобщо не ми хареса - с камъни, бързо става дълбоко. Храната не беше лоша, обслужването също, но хотелът е доста голям и е препълнено с хора. На нас стаята ни беше тясна, с 2 деца  се поизмъчихме доста.
Доколкото знам Athena e хубав хотел, но плажът почти липсва там, освен ако не ходите някъде наоколо с кола.
За Poseidon Palace не мога да кажа нищо.

Много, много благодаря за отзивите! Доста са ми сложни тези хотели в Гърция. Като гледам в доста от хотелите плажа не е много добър. Ние нямаме проблем да бъдем и на басейна, защото предполагам края на май морето ще бъде студено за къпане. Поне обстановката да е прилична и ол инклузива.  Peace

# 652
  • София
На Лефкада не си заслужава да ползвате All incl. , тъй като той предполага, че ще седите предимно в хотела. Ние като бяхме там основно обикаляхме острова и ходихме на еднодневен круиз до съседните островчета, почти не сме се застоявали на едно място.

# 653
  • София
На Лефкада не си заслужава да ползвате All incl. , тъй като той предполага, че ще седите предимно в хотела. Ние като бяхме там основно обикаляхме острова и ходихме на еднодневен круиз до съседните островчета, почти не сме се застоявали на едно място.

Дечи, а на Лефкада вие на хотел ли бяхте, защото аз търся къщички някакви самостоятелни.Може и на Закинтос, и на Кефалоня ако някой е бил и препоръча - много ще съм благодарна  bouquet

# 654
  • София
veka , в миналогодишната тема за Корфу имаше ето тези два сайта от които една мама резервира вили за там, но има избор за повечето острови. Може би ще ти бъдат от полза:

http://www.agnitravel.com/travel/s.asp?i=Mj1xMj14M7vIN3xMZWZrYWRhfHww

http://www.ownersdirect.co.uk/greece-greek-islands.htm

Имаше доста интересни вилички, но повечето са поне за две-три семейства, но  ние така и не успяваме да навием някой да се комбинираме.

# 655
  • На брега на реката
veka , в миналогодишната тема за Корфу имаше ето тези два сайта от които една мама резервира вили за там, но има избор за повечето острови. Може би ще ти бъдат от полза:

http://www.agnitravel.com/travel/s.asp?i=Mj1xMj14M7vIN3xMZWZrYWRhfHww

http://www.ownersdirect.co.uk/greece-greek-islands.htm

Имаше доста интересни вилички, но повечето са поне за две-три семейства, но  ние така и не успяваме да навием някой да се комбинираме.

И още един  Wink
http://www.homelidays.co.uk/

# 656
  • София
Дечи, а на Лефкада вие на хотел ли бяхте, защото аз търся къщички някакви самостоятелни.Може и на Закинтос, и на Кефалоня ако някой е бил и препоръча - много ще съм благодарна  bouquet
Veka, ето тук бяхме http://www.heliotropia-lefkada.gr/ Намира се във Василики. Къщичките събират по 4 човека и са на 2 етажа, без храна. На снимките изглеждат малко по-добре отколкото на живо. Има и едноетажни къщички, не знам те за колко човека са.

# 657
Тъй като имам пресни впечатления от хотела (върнахме се преди 2 дни), ето малко инфо:
- плажа - на крачки от вратата на къщичките (ние искахме и бяхме на приземен етаж заради детето). Дълга и широка пясъчна ивица. Всички стаи гледат към морето, което си е страхотно Simple Smile;
- храната - добре е, има разнообразие, но закуската доста се повтаряше. Напитките на закуска не струват. Не е като за 5*, но все пак беше добре и сравнително вкусно.
- хотела - мисля, че през лятото предлага повече забавления. Имат хубав детски кът (външен и вътрешен и определени часове, в които децата могат да посещават вътрешния топъл басейн). Кафенето им е малко скъпичко, но компенсира със страхотна гледка към басейните и морето, както и сладки, които ти сервират с напитките.
- водата - сигурно ще става за къпане. Докато ние бяхме там хората упорито си се къпеха - дори и деца. Ние не сме пробвали да влизаме изцяло, но не беше студена - при положение, че говорим за началото на май.
Успех в подбора на хотел!

Здравейте!
Изчетох по-голямата част от темата, но не намерих информация за този хотел:
http://www.mediterraneanhotels.gr/content.asp?id=2
Ще ви въда благодарна за всяко мнение относно плажа, храната, хотела и въобще всичко, за което се сетите.
А дали е подходящ за почивка с дете на 7 г., през последната седмица на юни - дали температурата на водата е приятна за къпане по това време на годината?  newsm78
Благодаря предварително.   bouquet

# 658
  • София близо до Витоша
Тъй като имам пресни впечатления от хотела (върнахме се преди 2 дни), ето малко инфо:
- плажа - на крачки от вратата на къщичките (ние искахме и бяхме на приземен етаж заради детето). Дълга и широка пясъчна ивица. Всички стаи гледат към морето, което си е страхотно Simple Smile;
- храната - добре е, има разнообразие, но закуската доста се повтаряше. Напитките на закуска не струват. Не е като за 5*, но все пак беше добре и сравнително вкусно.
- хотела - мисля, че през лятото предлага повече забавления. Имат хубав детски кът (външен и вътрешен и определени часове, в които децата могат да посещават вътрешния топъл басейн). Кафенето им е малко скъпичко, но компенсира със страхотна гледка към басейните и морето, както и сладки, които ти сервират с напитките.
- водата - сигурно ще става за къпане. Докато ние бяхме там хората упорито си се къпеха - дори и деца. Ние не сме пробвали да влизаме изцяло, но не беше студена - при положение, че говорим за началото на май.
Успех в подбора на хотел!

Здравейте!
Изчетох по-голямата част от темата, но не намерих информация за този хотел:
http://www.mediterraneanhotels.gr/content.asp?id=2
Ще ви въда благодарна за всяко мнение относно плажа, храната, хотела и въобще всичко, за което се сетите.
А дали е подходящ за почивка с дете на 7 г., през последната седмица на юни - дали температурата на водата е приятна за къпане по това време на годината?  newsm78
Благодаря предварително.   bouquet

Може ли малко инфо , много ми хареса хотела - през коя агенция резервирахте или през хотела ? Ориентир за цените и какъв е типа изхранване - закуска и вечеря, само закуска ....

# 659
Момичета, моля за контакти на някоя добра квартирка в или около Кавала, (може и мотелче някъде по магистралата в посока Халкидики), където да пресмим за една нощ. Много спешно ми трябва за след 2 седмици!  Praynig  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт