На море в Гърция - 6

• 161 358
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
www.portesbeach.com    -моля за мнения някой бил ли е там и плажа хубав ли е ?
Били сме в съседния Истион - плажа и на двата е на тераси, пясък с камъчета, но не е фатално, има доста по-каменисти плажове из Халкидики  Wink не е много широка плажната ивица, но за размера на хотела може и да е достатъчна  newsm78 зависи в кой сезон, месец май си беше направо празно и пред двата хотела, въпреки, че имаше доста туристи, основно от Чехия и Скандинавия  Grinning
ето тук можеш да видиш няколко снимки 22-29  ...сините шезлонги са на Портес Peace

Аз миналата година бях резервирала и платила за Портес бийч чрез немски туроператор /ITS/ още през февруари, при което три седмици преди почивката ми се обадиха да ми кажат, че хотелът е дублиран при продажбите и да ми предложат друг хотел или да ми върнат парите. Бях се много ядосала!!!  #Cussing out

# 496
Благодаря,Таня 67,  bouquetстрахотни снимки и...котки !

# 497
Здравейте,мами  ,харесали сме  това http://www.hotelsline.gr/root/newhotel/dialogi_eg.asp?pid=17940,дадоха ни добра оферта за края на Юни.Има ли някой с впечатления от комплекса и от градчето -Неа Ираклица.Как е плажа и има ли къде да се разхождаме с кола и пеша.
И въпрос към почивалите в Гърция по Великден-как са цените тази година там ?

Аууу , тия са ми оставили едно от най-лошите впечатления...това са на самия Главен  път, посока Кавала от лявата страна леко в дерето !!! А без кола неможеш да мръднеш никъде  Naughty никаква гледка ,а хигиената е под всякаква критика!
Плажа трябва да пътуваш 6-12км. с кола всеки ден , по 2 евра почти бензина ... смятай...а самото село плажа е с камъняци  Sick има 5 кръчмета и това е! Скука а и за да се разходиш има един огромен баир ако си с малки деца като нас ....мъкааа

По добре около устието на Струма
страхотно Офринио, Тузла , Аспровалта Неа Врасна  Heart Eyes

# 498
Цените по заведенията са почти двойно в сравнение с тези в Сф за сходни неща, ако си носите храна ще ви излезне евтино.
Ето една моя снимка от петъка от там:
http://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE& … amp;USER_ID=70326

# 499
Здравейте!
Изчетох по-голямата част от темата, но не намерих информация за този хотел:
http://www.mediterraneanhotels.gr/content.asp?id=2
Ще ви въда благодарна за всяко мнение относно плажа, храната, хотела и въобще всичко, за което се сетите.
А дали е подходящ за почивка с дете на 7 г., през последната седмица на юни - дали температурата на водата е приятна за къпане по това време на годината?  newsm78
Благодаря предварително.   bouquet

# 500

Здравейте!
Ще ви въда благодарна за всяко мнение относно плажа, храната, хотела и въобще всичко, за което се сетите.
А дали е подходящ за почивка с дете на 7 г., през последната седмица на юни - дали температурата на водата е приятна за къпане по това време на годината?  newsm78
Благодаря предварително.   bouquet
Аз не съм ходила в този хотел, но имам познати, които живеят в Паралия Катерини и ми го бяха препоръчали, много бил хубав - и храната и плажа. На нас обаче ни е скъп Sad Ако отидете непременно пиши как е било Simple Smile

# 501
Момичета а за Керамоти какво можете да споделите от личен опит?
Изчетох няколко теми и има доста доволни,от плаж,спокоиствие,нормални цени по заведенията.....
Хайде нека се включат вече посетилите Керамоти.И кое е за предпочитане Халкидики или Керамоти Rolling Eyes

# 502
  • на пистата
Здравейте!
А дали е подходящ за почивка с дете на 7 г., през последната седмица на юни - дали температурата на водата е приятна за къпане по това време на годината?  newsm78
Благодаря предварително.   bouquet
7 години подред ходя на паралия катерини.това за мен е най-хубавата ни почивка.този хотел изглежда страхотно,виждала съм го отвън,но е отдалечен от градчето.не много,10тина минути пеша.ако искаш спокойствие,без подсвирквания,викания,лудница намерила си правилното място.ние ходин в един  и същ хотел винаги.от вратата стъпвам на плажа.всичко ще е наред,подходящо е за деца.ние сме си запазили места за 11 юни и мисля,че ще е топло.там е по-топло от тук

# 503
Момичета а за Керамоти какво можете да споделите от личен опит?
Изчетох няколко теми и има доста доволни,от плаж,спокоиствие,нормални цени по заведенията.....
Хайде нека се включат вече посетилите Керамоти.И кое е за предпочитане Халкидики или Керамоти Rolling Eyes
Тази година съм резервирала за там. Хотелът е с много висок рейтинг от оценки в Букинг-а PeaceЗнам, че на Керамоти един от най-добрите плажове, с най-широка пясъчна ивица.... Simple Smile

# 504
www.portesbeach.com    -моля за мнения някой бил ли е там и плажа хубав ли е ?
2009 год. май месец бяхме там, храната беше много добра, стаите големи и чисти, къщи на 2 етажа с външни стълби, плажа не е голям, но тогава хотела не беше пълен, всяка вечер програма. Останахме доволни, но покрай хотела няма къде да се разходиш, няколко алеи със страхотна растителност.

# 505
Djina, nameika-31, благодаря ви за бързите отговори.  Hug Още утре ще направя резервация, пък после ще видим. Обещавам да дам отчет като се върнем.  Peace А само информативно nameika-31, би ли споделила кое е вашето местенце, в което отсядате вече толкова време, в Паралия Катерини?

# 506
  • на пистата
Djina, nameika-31, благодаря ви за бързите отговори.  Hug Още утре ще направя резервация, пък после ще видим. Обещавам да дам отчет като се върнем.  Peace А само информативно nameika-31, би ли споделила кое е вашето местенце, в което отсядате вече толкова време, в Паралия Катерини?
то не е хотел а къща-голяма.Арис се казва на брега на морето.има паркинг в къщата,кафене,големи стаи с предверие,кухня,стая и тераса.къщата е с асансьор...много съм доволна

# 507
# 508
  • на пистата
не,това е ирис а нашето е арис.ето го,но снимките не са добри
http://www.trivago.bg/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%8F … 0%BC%D0%BA%D0%B8#

# 509
  • софия
Благодаря! Помислих дали без да искаш не си сгрешила името, че вашият не излизаше, а този, който намерих не отговаря (по снимките) на това, което описваш Simple Smile
Апартаментите с отделни стаи ли са?

Общи условия

Активация на акаунт