На море в Гърция - 6

• 161 672
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • софия
Аз съм била в Миконос в Неа Каликратие- не бих отишла там на лятна почивка. По- назад съм описала. Нищо особено не е.

# 91
Миналата година бяхме от 2 юни на Ситония,водата беше екстра,децата постоянно бяха във водата.
Търся вила, самостоятелна,прегледах напред дадените,но все са студия.
ето и още една http://www.holiday-rentals.co.uk/p520812 , за част от юли знам, че вече е заета.

Някой пак ще каже, че " неугледни и олюпени " .. все едно ще я купуват

# 92
  • Пловдив
Миналата година бяхме от 2 юни на Ситония,водата беше екстра,децата постоянно бяха във водата.
Търся вила, самостоятелна,прегледах напред дадените,но все са студия.
ето и още една http://www.holiday-rentals.co.uk/p520812 , за част от юли знам, че вече е заета.

Пратих запитване,цената за 1-8 юни е 1600 евро.

# 93

Хайде без заяждане, а? Ти пусна линка без да имаш никакви лични впечатления, а аз по някаква случайност имам лично впечатление от мястото. Тук сме се събрали да обменяме опит и впечатления и аз направих точно това. Ако теб не те интересува на живо как е този мезонет (а не вила), някой друг със сигурност го интересува.

П.С. От къде знеш, може наистина да искам да купя подобно място. Но това не е твоя работа.  Peace

# 94
ChinCenTian, близо до солун съм била само в Неа Каликратия, там по-прилични хотели са Алкионис и Миконос, като и двата са на една верига, Миконос е малко по-голям и по-луксозен, пише, че наблизо има и детска площадка, цените са супер, но предполагам, че търсите нещо по-голямо и с повече екстри. А ако не идвате от София и минавате през Гоце Делчев, близо са Ставрос, Аспровалта, Неа Ираклица, зависи откъде пътувате.
svetla81, благодаря за отговора!
Да, най-вероятно, маршрутът ни ще бъде през Гоце Делчев, та разгледах и предложените от теб варианти Simple Smile Харесахме си няколко хотелчета, но се чудя от сега ли да запазвам. Вие как процедирате?

# 95
ChinCenTian, аз ти предлагам Океания клуб. Намира се в Неа Муденя, на около 40 км. от Солун. Невероятен комплекс, ОИ, външен и огромен вътрешен кът за деца. В момента му тече промоция, така че - възползувай се!

# 96
  • София
ChinCenTian, зависи кога мислите да ходите, ако ще е в най-високия сезон (юли, август) по-добре ще е да запазите от по-раничко, иначе не, дори ако ще е извън сезона по-добре да изчакате, постоянно пускат разни промоции.
Океания клуб наистина е много хубав хотел, но в сезона цените са  много високи, ако можете да си го позволите,  също го препоръчвам.
А ние по хубави хотели не сме били от поне 2-3 години, напоследък наблягаме на гмуркането и за нощувки търсим възможно най-евтин вариант, обикновено сме в студия, дори последния път си търсихме направо на място къде да спим Simple Smile Но когато още ходехме по по-хубавите хотели винаги сме били с предварителна резервация и никога не е имало проблем с настаняване, стая и т.н., за разлика от Турция например, но това е една друга история.

# 97
  • Абсурдистан
Определено за хубав ОИ и обслужване и аз препоръчвам Океания. Въпреки, че морето там не ми хареса, а и самото разположение е такова, че на мен поне самото море ми е далече от хотела. Стръмен баир с много стълби само на слънце те отвеждат от последния блок до морето. На отиване - ок, но на връщане да го катериш и то по припек - не знам, поне на нас не ни хареса. Иначи всичко останало е без забележки. Наистина е перфектно.
Сани е направо на морето, но там пък няма ОИ, ако държиш на него.

# 98
Благодаря ви,момичета!  smile3525
Океания ме грабна от пръв поглед, но всички забавления са за деца над 4 год. (Може би нагодина ще го посетим - Живот и здраве!)
Ще разгледам и другите хотели в курорта.

# 99
  • Абсурдистан
Аз пък да помоля за хубав хотел в района на Паралия Катерини, ама от рода на Сани и Океания - ако може.

# 100
  • София
Ето нещо, което ми предлагаха вместо Сани там за тази година, има го на HB по агенциите:
http://www.holidaycheck.com/hotel-travel+information_Hotel+Medit … e-hid_188535.html

# 101
  • гр.Варна
Здравейте!
От Варна сме и решихме тази година да отидем да се поразходим до Гърция с колата.
Първоначално бяхме набелязали Закинтос,но с дете на 5,мислим че ще ни се стори мнооого дълго пътуването.
За това  умуваме за по-близка дестинация-Скатос,Скопелос...
Бихте ли предложили  някой остров,по-близо?
Трябва ли ми някакъв документ за самоличност на детето за там?Какви са цените за фериботите-за кола,за човек отделно плаща ли се?
Благодаря предварително!  bouquet

# 102
  • София
За детето трябва задграничен паспорт за пътуване в чужбина.
За ферибота се плаща за колата и отделно за всеки човек. За цените зависи до кой остров ще пътувате. Можеш да провериш на този сайт като уточните дестинацията http://www.ferries.gr/greek-islands-ferry/ferry_volos.htm

# 103
Обожавам Санторини и другите острови Heart Eyes
Блог за Гърция
И полезно инфо: http://www.globalen.bg/Greece/

# 104
Здравейте.
Имаме огромна дилема за лятна почивка - Тасос или Ситония на Халкидики? Може ли да препоръчате кое от двете местенца е по-добро и с по-красиви плажове? И в двата случая ще смятаме да сме в семейно хотелче - ако е за Ситония сме се ориентирали за Торони, а ако е на Тасос - Скала Потамия или Скала Панагия - и двете доколкото разбрах са до Голдън бийч....Та молбата ми е за помощ в решаване на дилемата. Освен това какво мислите - много ли е рано да се резервира от сега за началото на Септември - най-вече се опасявам за Тасос, че може да има стачки, спрени фериботи и пр.?

Общи условия

Активация на акаунт