На море в Гърция - 6

• 161 528
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Точно това търся, но масово намирам само едно помещение. Търся с ключова дума apartments
Сега ще разръчкам Букинга пак, мерси за идеята. Но ако имаш спомен за конкретно място с евтино спане може да ми споделиш, няма да се разсърдя. Тази година смятам да следвам твоята концепция май - минимум пари за спане.

# 601
  • София
До близките места в Гърция ходим само с малката дъщеря и няма как да помогна. Спим трима в студио. Голямата се включва само в по-далечните дестинации.  Laughing

# 602
Някой има ли впечатление от Геракини, Ситония - заведения, плажове, други забавления???

Геракини си е малко селце с два магазина и 3-4 заведения , плажа е каменист и доста голям .По принцип е много тихо и спокоино , като хотел единствено Геракини е най голям и по луксозен

# 603
  • Варна
[http://bg.kolektiva.net/travel/pochivka-prez-ljatoto-na-poluostrov-halkidiki-g-rcija-prez-izbran-ot-teb-period.html

Аз съм с кола и когато ходя на Халкидики по принцип обикаляме всеки ден на ново място.А от минералната вода много се блазня да пооблажи шипа в дясната ми бедрена става:)Simple SmileSimple Smile
В Гугъла каквото имаше го прочетохме.Имено там пише, че има минерална водаподходяща за ревматизъм и косно -ставни болежки.Надявах се да намерим някой с лични впечетления.

# 604
В тази връзка приемам предложения за местенца за настаняване които да не са едно помещение, а да имат отделна спалня с врата. Интересувам ме основно Ситония и то Никити и Сарти най-вече, но става и другаде по Халкидики.
Filianna в Никити не са ли с две помещения? Аз поне с това впечатление останах  newsm78

# 605
Здравейте,току що решихме средата на юни да идем за 4-5 дни до Гърция.
Търсим нещо като къща за гости,близо до плажа.
Тук някой в темите беше пускал някакъв сайт,но нещо не го намирам.
Може ли някой да ми помогне с предложения  Praynig

# 606
Възползвахме се от офертата на посока.ком и получихме Александрос Палас, Атон.
Мога ли да ви помоля за кратки напътствия.Какво да правим на Халкидики.Кои селища да посетим, кои са местата подходящи за това време на годината.Не сме ходили до сега на Халкидики.
Искаме леки ( като наклон, иначе колкото по-дълго толкова по-добре )пешеходни разходки, та някоя голяма и хубава крайбрежна алея като насока би ни дошло добре също.
Ще пътуваме....Ситония...Касандра...не ни е проблем.
Аспровалта заслужава ли си да й се отделя време?Сани като посетители само има ли някакъв смисъл да ходим?Порто карас също....четохме, че са курорти........
Благодаря.

Би ли разказала за хотела,храната,как изкарахте? Доволни ли сте? Отговаря ли си на категорията?

# 607
  • София
В тази връзка приемам предложения за местенца за настаняване които да не са едно помещение, а да имат отделна спалня с врата. Интересувам ме основно Ситония и то Никити и Сарти най-вече, но става и другаде по Халкидики.
Filianna в Никити не са ли с две помещения? Аз поне с това впечатление останах  newsm78
Да имат апартаменти но ми дадоха цена 65 евро което тази година май ще ни дойде  повечко. Май накрая  пак ще хукнем без резерве и ще го мислим  в движение.

# 608
Да имат апартаменти но ми дадоха цена 65 евро което тази година май ще ни дойде  повечко. Май накрая  пак ще хукнем без резерве и ще го мислим  в движение.

Извинявай, ти ли беше ходила миналата година във Филиана? Нямам спомен?

Кажете как е? На снимки изглежда добре, но на живо читаво ли е? Какво е разположението на апартаментите?

# 609
  • София

Извинявай, ти ли беше ходила миналата година във Филиана? Нямам спомен?

Кажете как е? На снимки изглежда добре, но на живо читаво ли е? Какво е разположението на апартаментите?

На снимки изглежда наистина добре. Всеки апартамент е с 2 помещения. Ние ще ходим там от 10 юни. Като се върнем ще пиша отзиви.

# 610
За 24 май резервирах в Логомандра бийч, след доста четене при вас момичета  bouquet
Ще пътуваме от Пловдив и сега сме в трилема от къде да минем - през Златоград, но пътя в самия полуостров ни се вижда с много завои, ако минем през Гоце Делчев или Кулата през Серес ли да минем или по магистралата до Солун newsm78
Ох май доста объркано стана, но какво ще препоръчате

# 611
  • Варна
Днес купих 2 от тези  http://bg.kolektiva.net/travel/pochivka-prez-ljatoto-na-poluostr … t-teb-period.html ваучери за 4 юни за 5 нощувки.Като се върнем,ще докладваме.Можем да направим 8 нощувки,кой ще препоръча нещо хубавичко наоколо за още 3.

# 612
Filianna в Никити не са ли с две помещения? Аз поне с това впечатление останах  newsm78
Да имат апартаменти но ми дадоха цена 65 евро което тази година май ще ни дойде  повечко. Май накрая  пак ще хукнем без резерве и ще го мислим  в движение.
Провери тези, ако искаш, че по снимките и те ми се струват с 2 помещения, а за юни ми додаоха цена 32-38 евро:
 http://www.halkidiki.com/house-anna/index.htm

# 613
  • София
Има ли скоро завърнали се от Гърция, които да сравнят температурата на морската вода с тази от минали години? Дали необичайните напоследък жеги са я затоплили повече? Смятаме да отидем за 3-4 дни в края на май и се колебая за мястото, което да избера - подходящо за мързел и плаж и малко разходки или обратното.  newsm78 

пипи554, наистина е сложно. В повечето случаи тръгването или завръщането ни е през Пловдив. Преди бяхме категорични - през Родопите и Гоце Делчев. За съжаление вече не може да се минава от там заради невероятно лошите пътища. Все още е поносимо през Кърджали и Златоград, но пътя от другата страна плаши, особено неопитните шофьори. Много е тесен, стръмен и със завои, макар и не много като километри и нов. Ние минаваме често от там. Ако питаш за пътищата в Гърция, с изключение на споменатия по-горе, не бива да те плашат. Последния път от Геракини тръгнахме в посока Полигирос и после Амфиполи. Доста дълго беше, но не и трудно за каране. Разбира се, ако обичате скоростното каране - пътя е през Солун. Уточнявам, че последно сме пътували преди 1 година. Възможно е да има промени в състоянието на дупките както в положителна, така и в отрицателна посока и вече важи и за гръцките пътища, които все по-често имат дупки.  Sad

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 17:48 от Тaня67

# 614
  • На брега на реката
Не че е от кой знае какво значение, ама  при Ксанти и Солун вече има тол такси на Егнатия. Говоря за частта й Александруполи - Ксанти - Солун.

Общи условия

Активация на акаунт