Как си представяте съфорумките си?

• 47 217
  • 1 328
  •   1
Отговори
# 930
  • Варна
Аз успях да се сдобия с Богинята.  Sunglasses
Моля?

Аржан, след тези снимки очаквай разбити семейства, сълзи, драма и сополи. Sunglasses

# 931
  • В Космоса
Какво "моля"?

# 932
Ами сдобийте ме и мен с Богиня, дее.
Аржан, кефиш. Peace

# 933
Мирама е много нежна мацка - със страхотна кожа, тип слонова кост и руса коса. Изобщо не виждам смисъл да се обсъжда деколтето й - то е просто бонус към визията й.

Аржан, бравос.

# 934
Дано само е пълнолетен!

Богиня, отдавна "се разменяш" на ЛС. Предполагам не само ти.

# 935
  • Варна
Аржан, симпатяга си.  Crazy

# 936
Аа, не може така на ЛС да развявате снимките на хората Naughty!
Тука, тука на мегданяяяяя ги пльоскайте, моля!

# 937
  • Варна

Богиня, отдавна "се разменяш" на ЛС. Предполагам не само ти.
Чудничко.  Twisted Evil

# 938
Попрехвърлих само последните страници -Поли страхотно нежно момиче ,дано живота само да и се усмихва!
Пини обаче въобще не съм си я представяла така освен ,че е красива е много лъчезарна с една нежна визия ,а аз си я представях някакси като сухарка ,правила ми е впечатление за твърде консервативна .
Иска ми се  да видя $hantalche и Andariel .
О ,боже Argent  Grinning

# 939
Аржан,jolie !!!  Grinning

Дайте и на мен Богинчето деееее !  Cry

# 940
Аз от Шанталче поне имам някакъв силует на снимка, но виж от Богинята - ни следа, от Андариел пък изобще.

# 941
Теб си те представям като учител по френски и физическо едновременно Mr. Green

За първото позна.  Laughing  Да ти направим едно предаване да врачуваш на хората в ефир?  Wink Да ти се обаждат, а ние да прибираме кинтите от импулсиии.  Mr. Green

Ник'ъв Никсън не съм. И Борис не се казвам. Имах още два профила silver_again и Ferrum, но те вече не вАжат. Бях си ги спретнал, когато ме бяха бамнали преди време, но след като нададох вой, ми върнаха профила и тва е. Абе аз съм като прочетена книга! Всичко си казвам! Къде ме търсите - Никсана, Борис и на Ленчето брат му.  Crazy

Аз успях да се сдобия с Богинята.  Sunglasses

Пфф, дайте тая Богиня да я видим де! Тва е най-загадъчния елемент у форумско май.

# 942
Аз имам от Богиня- Жизел Бюндхен.

# 943
  • София
Мирама е много нежна мацка - със страхотна кожа, тип слонова кост и руса коса. Изобщо не виждам смисъл да се обсъжда деколтето й - то е просто бонус към визията й.

Аржан, бравос.
Тц. Червенокоса е.
Бакър, мед и все в този дух е цветът на косите и.

# 944
Аз от Шанталче поне имам някакъв силует на снимка, но виж от Богинята - ни следа, от Андариел пък изобще.
Дай ми силуета на Шантал, аз ще ти дам Богинята  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт