Как си представяте съфорумките си?

• 47 435
  • 1 328
  •   1
Отговори
# 45
Богиня - висока,слаба,с големи и чаровни очи - да речем кафеви,с чуплива среднодълга коса- да речем кестенява ! Грациозна и голяма чаровница.  Thinking Grinning

# 46
  • в рока
buttinsky си я представям висока,с кестенява коса и малко мъжкарана

# 47
Цитат
Пурко по-скоро си я представям горе-долу като мен с черна, или тъмно кестенява коса, топли кафяви очи с един игрив пламък в тях, не много висока, но не и ниска (с нормален ръст де), и с нормално тегло.

Аделе за нито едно нещо не сбърка. Hug
Аделе, спокойно можеш да ме причислиш към групата.  Grinning  Отговарям на всички характеристики.

# 48
  • Варна
Богиня - висока,слаба,с големи и чаровни очи - да речем кафеви,с чуплива среднодълга коса- да речем кестенява ! Грациозна и голяма чаровница.  Thinking Grinning
Благодаря. Само за косата не позна - руса е Simple Smile

# 49

Простете  Laughing  bouquet

# 50
  • Варна

Не сте внимавала в Клюкарската виртуалност Simple Smile

# 51

Не сте внимавала в Клюкарската виртуалност Simple Smile

Хич ме няма ама за 90% познаваемост без тренинг - добре съм си  Mr. Green

# 52
  • Талант на 2012,2013 г.
Интересно ми е ако напишем за някоя съфорумка, че е ниска, трътлеста, грозновата... как тогава ще се приеме подобно мнение...?!? Thinking Mr. Green

# 53
  • град-държава
Богинята винаги съм си я представяла с дълги, слаби пръсти и заострен маникюр, косата почти винаги прибрана - уж неглиже, но само на пръв поглед, също с очила... 

Иначе не си представям конкретна визия за съфорумки, по-скоро само усещане за някои детайли.

# 54
След темата за аватарите това новата тема за четки ли е? Mr. Green

# 55
  • в рока
Цитат
Интересно ми е ако напишем за някоя съфорумка, че е ниска, трътлеста, грозновата... как тогава ще се приеме подобно мнение...?!? Thinking Mr. Green

С чувство за хумор

Росна китка,обясних вече защо съм я пуснала тази тема

# 56
  • Талант на 2012,2013 г.
Така де понеже всичко върви в тая посока/всички сме красиви и стройни/, та аз затова и зададох въпроса си... Mr. Green

# 57
  • В Космоса
Едва ли някоя ще сподели такъв образ. Ето мен никой не се осмелява да ме визуализира на всеослушание. Laughing Съформуката е дискретна! Grinning

# 58
Представям си се с прав нос, но огледалото упорито ми противоречи Thinking

# 59
Тези, с които съм контактувала, няма какво да си ги представям, тъй като ги имам във Фейсбук.Мога да кажа, че си бях изградила погрешна представа за две съфорумки-Бояна и Блонди.Имаха едни снимки, на които изглеждаха на по 50, а те всъщност са супер симпатични млади дами.

Трещерица си я представям с черна брадавица с косъм. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт