Как си представяте съфорумките си?

• 47 223
  • 1 328
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Както стана ясно от години насам, тук е пълно с двойници на актриси и модели, защо е нужна тази поредна депресивна тема.
... и поредната подобна, но сега не ми се търси Peace
Иначе съм си аз на аватара, точно за да не си изграждат
хората погрешни представи за мен и после да се разочароват  Mr. Green
П.С. И за пореден път си казвам, че трябва да го сменя вече  Rolling Eyes
Отивам Simple Smile

# 31
  • София
Както стана ясно от години насам, тук е пълно с двойници на актриси и модели, защо е нужна тази поредна депресивна тема.
А и с оригинали на модели и актириси. Wink Може и да е стимулиращо, въпрос на гледна точка.

# 32
  • В Космоса

Кейси, ти си изключението, това не ти ли вдъхва живец. Laughing
Шегувам се, но си те представям смръщена и сериозна, но с много силен и невъздържан смях в редките случаи когато ти е весело. Иначе хубавка,  тъмно кестенява, леко пълна.

# 33
  • Варна

Шегувам се, но си те представям смръщена и сериозна, но с много силен и невъздържан смях в редките случаи когато ти е весело. Иначе хубавка,  тъмно кестенява, леко пълна.
[/b]
Голяма грешка направи, Акаша  Mr. Green

# 34
Моля ви, темата е за Касита, Приятно ми е - Богиня! и Azzy, не за мен.  Simple Smile

# 35
  • В Космоса

Шегувам се, но си те представям смръщена и сериозна, но с много силен и невъздържан смях в редките случаи когато ти е весело. Иначе хубавка,  тъмно кестенява, леко пълна.
[/b]
Голяма грешка направи, Акаша  Mr. Green

С представата или че споделих. baby_neutral

# 36
  • в рока
Знам,че има подобни теми,но не ми се търсеше,а и съм сравнително отскоро тук.

Кейси,тази тема поне аз не съм я пуснала да правя четки на някога,а по-скоро за забавление.

Цитат
jullianna
Твоя реален образ се препокри,с този,който си бях изградил.Само,че си те представях малко по-пълна

# 37
Не съм се замисляла как изглежда някоя мама, а и това няма голямо значение. По скоро съм си изграждала някаква представа по името, подписа и коментарите  Peace

# 38
  • Варна
Шегувам се, но си те представям смръщена и сериозна, но с много силен и невъздържан смях в редките случаи когато ти е весело. Иначе хубавка,  тъмно кестенява, леко пълна.
[/b]
Голяма грешка направи, Акаша  Mr. Green
С представата или че споделих. baby_neutral
С второто  Mr. Green

# 39
  • София
Цитат
jullianna
Твоя реален образ се препокри,с този,който си бях изградил.Само,че си те представях малко по-пълна

Охооооо бях и то доста  Mr. Green
Ако ме видиш на снимка от тогава,
ще си кажеш, че е друга жена Simple Smile

# 40

Никак.

Всички изглеждат точно така, както съм си ги представяла
Няма изненади

А минзухарченцето как си го представяш?

# 41
  • в рока
Минзухар е слаба ,дребничка и с къса коса

# 42
  • където ми харесва
Не стигам да изграждане на образи. Приятно ми е да чета и да усещам темпераменти зад думите.
Аз за теб да кажа първо, пък после за изградени образи на другите дами Wink
Не знам защо, но си те представям дребничка, слаба, с бяла кожа и тъмно руса коса, с пъстри очи и свежа усмивка (наистина не знам защо) Grinning
Пурко по-скоро си я представям горе-долу като мен с черна, или тъмно кестенява коса, топли кафяви очи с един игрив пламък в тях, не много висока, но не и ниска (с нормален ръст де), и с нормално тегло.
Богиня, преди си я представях по един начин, сега по друг. Та, представям си я като млада версия на Мерил Стрийп Whistling
Касита пък си я представям като червенокосата мацка от Истинска кръв ( Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing)
Джой я видях как изглежда, но горе-долу така си я представях.
Джия, виждам я висока, с широки рамене (ама не като на плувкиня), стройна фигура и леко студено лице (въпреки, че е ужасно мила) Wink
А, Трещерица-хахаха, нея си я представям с едно такова ухилено лице, всеки път, когато пише затапващи коментари Wink
Май за сега е това.

# 43
  • Варна
Цитат
А, Трещерица-хахаха, нея си я представям с едно такова ухилено лице, всеки път, когато пише затапващи коментари
И аз така.
Адел, ти много приличаш на Адел. Затова си и избрала този аватар./ Бтв, по-добър е от предишния  Peace

# 44
  • в рока
Цитат
Пурко по-скоро си я представям горе-долу като мен с черна, или тъмно кестенява коса, топли кафяви очи с един игрив пламък в тях, не много висока, но не и ниска (с нормален ръст де), и с нормално тегло.

Аделе за нито едно нещо не сбърка. Hug

Общи условия

Активация на акаунт