Как си представяте съфорумките си?

• 47 137
  • 1 328
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Все прекрасни, но и при срещи или срещи със снимки не се разочаровам, напротив. Може и да е проблем някакъв, но виждам в хората все хубавото и трябва да мине много време и/ или много насиране от тяхна страна, за да ме накарат да ги виждам като ужасни.

ПП Много ми е тъпо, че в такива теми не мога да се забавлявам като останалите, защото съм лишила потребителите от нуждата да си представят как изглеждам.

# 16
  • Талант на 2012,2013 г.
Да си призная ли, че винаги ми е било трудно да си представя съфорумките, гледайки аватарите им.

Ето- признавам си го. Laughing

Но това не ми пречи някои да ги харесам от първият им пост. И ми стават някак близки. Много малко са тези, които меко казано ме отблъскват. Но ги има... Peace

# 17
Не си представям външния им вид,само вътрешния.

# 18
На хиляда процента съм убедена че  Вилико е мацката от рекламата на Булсатком с бебето.

# 19
  • В Космоса

*Dreaming, сега ще те съградя в ума си Simple Smile
Дълга до кръста светло кестенява коса, плътни устни, кафеви очи, малко носле, 165 см, 60 кг.

# 20

*Dreaming, сега ще те съградя в ума си Simple Smile
Дълга до кръста светло кестенява коса, плътни устни, кафеви очи, малко носле, 165 см, 60 кг.

Дълга коса но не до кръста и светлокестенява,плътни устни - да.
Очите и нослета не са такива,височината също  Mr. Green Килограмите - да речем.

То това си е живо гадаене де Mr. Green

# 21
  • Талант на 2012,2013 г.
Естел.../така де, чакай сега ще опитам да гадая.../ мисля си, че имаш нещо от външният вид на тази Актрисата от "Листопад"...Ферхундето  Mr. Green Heart EyesИли съм в грешка...?!? Wink newsm78

# 22
Наскоро писах на Мари с въпрос коя е жената на аватара й. Така си я представям нея, но малко по-млада.

А противно на повечето мнения, Вилико е симпатична млада жена, която ако не познавате в светлината на радиоточка, е правеща добро впечатление на примерна съпруга и майка.

# 23
  • Талант на 2012,2013 г.
Касита, ласкаеш ме. По-млада...малко. Руса-не. Иначеее...абе леееко хладно. Mr. Green Heart Eyes Hug

# 24
Избягвам да си представям по някакъв начин съфорумки. )
По-интересно ми е да гледам снимки. )

# 25
  • в рока
Цитат
Пурко, да си гледаш работата.
Mr. GreenЕ ,не мога да позная всичко на 100 процента...

Вилико е симпатична според мен ,слаба,с кестенява коса.Може би на пръв поглед прави на околните впечатление за шемет Grinning

# 26
Естел.../така де, чакай сега ще опитам да гадая.../ мисля си, че имаш нещо от външният вид на тази Актрисата от "Листопад"...Ферхундето  Mr. Green Heart EyesИли съм в грешка...?!? Wink newsm78
Също си я представям мноого слаба, не знам защо Thinking

# 27
  • В Космоса

А противно на повечето мнения, Вилико е симпатична млада жена, която ако не познавате в светлината на радиоточка, е правеща добро впечатление на примерна съпруга и майка.

За Вилико, не е ли била на аватара си? Ако да, много симпатична, но не толкова млада. Е, не и стара, де, но на средна възраст. Всъщност трябва да се уточнят границите за малди, стари, средни...

Касита, теб си те представям като от един твой аватар в прическата, но с 2 идеи по-светъл цвят коса. Simple Smile

# 28
Както стана ясно от години насам, тук е пълно с двойници на актриси и модели, защо е нужна тази поредна депресивна тема.

# 29
Не стигам да изграждане на образи. Приятно ми е да чета и да усещам темпераменти зад думите.

Общи условия

Активация на акаунт