Как си представяте съфорумките си?

• 47 251
  • 1 328
  •   1
Отговори
# 90
Представям си ги според посланията , които оставят..
Много съм ги виждала във фейса. Любопитно ми как изглеждат някои все още. И не мога да си изградя образ.
Това са Мари, как' Сийка, Трещи, Клонка.... Ох, ще изредя целия форум. Mr. Green

# 91
  • в рока
При мен изграждането на образи става несъзнателно.
Защо Трещерица си я представяте с брадавица.Аз си представям като едра жена с малко намусено лице.

# 92
Не си представям образи. Далеч по-интересно ми е какво мислят, отколкото как изглеждат.
+1  Peace Изобщо не ме интересува .

# 93
  • В Космоса

Акаша, на мен с този аватар ми навяваш асоциации с жените от един филм 'Широко затворени очи".
Което означава, че надолу си гола и с умопорачително тяло.
Ех, де да беше така!
На голота мога го докарам, ама на умопомрачителност бая трябва да се озоря. Grinning

# 94
  • В Космоса
Не си представям образи. Далеч по-интересно ми е какво мислят, отколкото как изглеждат.
Хубу, де. Понякога, ей така, съвсем инцидентно не ви ли изниква някакъв образ, силует, фигура, лице? Без да го търсите съзнателно.

# 95
Авторките на злобни коментари си ги представям по- грознички.  Laughing
Не сме, не сме  Flutter

# 96
Хубу, де. Понякога, ей така, съвсем инцидентно не ви ли изниква някакъв образ, силует, фигура, лице? Без да го търсите съзнателно.

Да, но съвсем схематично - като герои от книга Simple Smile
Впрочем, аз нямам против да си ме представяте "ниска, трътлеста и грозновата", защото:
1/ вероятно наистина съм близо до това;
2/ в живота има хора всякакви, а във форума - сите убавици, айде нема нужда! Готова съм да запълня празнината Wink

# 97
  • В Космоса

Да, но съвсем схематично - като герои от книга Simple Smile

Ми, да. Точно. Като герои от книга. Като чета винаги си изграждам образи. Така и във форума.

# 98
  • София - Рим и обратно
И аз всички си ги представям красиви, не знам защо. Дори и тези, които ме ядосват Mr. Green

Касита винаги ми е била в съзнанието с образа на снимката, която имаше за аватар, 10 цента за мен е Белослава Grinning, Богиня е висока, руса и слаба с червени устни, Трещи я виждам като ниска и трътлеста, но със сладуресто, закачливо лице и къса коса... Ще допълвам

# 99
Да , бе всичките красиви? Нека сме реалисти!
Апропо и всеки има различни измерения за красота. Дори и брадавицата с косъм може да е красива, зависи как ще я погледнеш , как ще ти я промотират...

# 100
  • в рока
Като четох темата,която е пуснала Кафе с мед в "Семйни отношения" си я представих като не много висока с кестеняви дълги коси ,продълговато тясно лице,и с бърза походка

# 101
Да , бе всичките красиви? Нека сме реалисти!
Апропо и всеки има различни измерения за красота. Дори и брадавицата с косъм може да е красива, зависи как ще я погледнеш , как ще ти я промотират...

Каква трябва да е тая промоция, че брадавицата с косъм да ми прилича на нещо по-различно от брадавица с косъм? Thinking

# 102
  • София - Рим и обратно
Purko, топло, топло Simple Smile. Само това за походката...знам ли, заради жалването, че нямам възможност да ходя пеша, а обичам ли Mr. Green? Не мога да определя бърза ли е, бавна ли.
А ти си с къса светла коса? Да ти призная - в началото те вземах за мъж Embarassed

# 103
Трещи си я представям като мен  Laughing Кви брадавици, трътки .....  Stop

# 104
с хората с които съм на една вълна се виждам, говоря /почти/ ежедневно по тел. или общувам във фейсбук, рядко в скайп/просто не го ползвам, не за друго/.

за останалите - все ми е едно кой, как изглежда. ако ще и до една да са василиси прекрасни , умници и хубавици  Wink.

п.с. апропо, направо недоумвам как си съставяте образ по писанията на някого Shocked. аз примерно съм много остър човек когато пиша, но в действителност съм на светлинни години в реалния свят като чепат образ.

Общи условия

Активация на акаунт