Как си представяте съфорумките си?

• 47 248
  • 1 328
  •   1
Отговори
# 75
между зайчето и прасенцето нещо средно Grinning
Нали :lol  :само да не е онова жълтото,дето ще стане голяма бяла птица Grinning

# 76
  • Варна
Авторките на злобни коментари си ги представям по- грознички.  Laughing Иска ми се да са такива де!   Mr. Green

Ако има снимка на детето им, ги оприличавам с него.
Между другото съм засичала спонтанни снимки на съфорумки, ама не помня кои бяха!  Crazy

# 77
  • Tам през Атлантическия океан
Между другото съм засичала спонтанни снимки на съфорумки, ама не помня кои бяха!  Crazy

На мен са ми интересни авита със снимки  Wink и във ФБ обичам да гледам снимки  Blush

# 78
Понякога си представям характера и излъчването на човека, един вид аурата му Confused , но ще се запиша, да разбера малко и за външния ви вид, от любопитство   Whistling
Desss, винаго, когато те видя си спомням за spice girls, да ме питаш, не знам защо

# 79
Не стигам до образ в представите си.
По-скоро "скицирам" вътрешен такъв в най-общ план.
Но практиката/нямам богата/ показва, че съвсем не се покрива това , което съм си "скицирала" с реалният визуален облик.

# 80
Не си представям образи. Далеч по-интересно ми е какво мислят, отколкото как изглеждат.

# 81
  • n/a
Човешката мисъл си има тази характеристика - да запълва празнини. Всички си изграждаме някакъв образ зад никовете. Понякога той е и визуален, според каквито типажи сме възприели. Ако за мен злобният човек е слабият, с тънки устни, най-вероятно злобните писаници ще ги асоциирам с такава визуализация. Това е пример, някой да не се припознае без да иска.

# 82
  • Galaxy 13197853088
Красиви и интелигентни дами  (без конкретни черти).
Тези, които съм имал удоволствието да да ги видя или
срещна са потвърдили това предположение.

Психоложката ми, ми се кара защото щедро съм накичвал с качества според писането, а не трябвало и ме кара да правя упражнения по реализъм.  

# 83
Бях слаба, вече не съм
Много висока
Тънка горна и плътна долна устна-егоист
Гърбав, но не прекалено и не остър нос-интелигентна Laughing
Косата ми е кестенява, не съм виждала естествения и цвят 15 години-боядисвям я ярко червена-страстна Mr. Green
Очи кафяви, не топли, по-скоро проницателни
Очите ми винаги издават настроението ми
Смятам ги за най-красивото нещо на лицето си,
заедно с бенката над горната устна-Синди Крауфорд Crazy

Минзи не си изграждам физически образ на съфорумци
Мен ме интересува душевноста
Трябва да има за какво да си говорим,
няма да въздишам от несподелена любов и да им предлагам брак

# 84
  • В Космоса
Е, то изграждането на образ става несъзнателно. Като прочета няколко коментара на някой  и ми изниква някаква визия, може и близка до аватара му. Но не съм седнала специално да се чудя този как ли изглежда (и това се е случвало, де. При онези потребителки, на които честичко тук се коментира външността и благосъстоянието им Grinning).

# 85
На мен пък ми е изключително интересно да си представям образи.
Сега не се сещам за всички, но Касита определено си я представям като лицето на един неин стар аватар- една тъмнокоса, много сериозна дама (но не г-жа Мафани  Mr. Green).
Минзухар определено е ниска, кестенява, по-скоро мъжкарана...
Трещерица и аз си я представям с брадавица  Embarassed  Mr. Green

# 86
Тази ли?

Някой питаше дали няма да срещне описание на грозна съфорумка. За мен всички за хубави, не зная защо? Дори и тези, които не вярват, че така си ги представям.  Simple Smile

# 87
# 88
  • В Космоса
Тази ли?

Някой питаше дали няма да срещне описание на грозна съфорумка. За мен всички за хубави, не зная защо? Дори и тези, които не вярват, че така си ги представям.  Simple Smile

Да, на тази прическата, само че по-светла. Тъй лий? Laughing

# 89
  • София
Да и при мен е така.
Лошите са с вид на фатални жени, добрите - като ангелчета, нещо като аватара на Пали.

Акаша, на мен с този аватар ми навяваш асоциации с жените от един филм 'Широко затворени очи".
Което означава, че надолу си гола и с умопорачително тяло.

Общи условия

Активация на акаунт