Как си представяте съфорумките си?

• 47 397
  • 1 328
  •   1
Отговори
# 60
След темата за аватарите това новата тема за четки ли е? Mr. Green
Joy
По темата - не мога да си представя никого, а и може би не се и опитвам, защото почти никой от потребителите не съм запомнила до толкова, че да мисля и как изглежда. В една тема са едни, в друга -други събеседниците и така.

# 61
  • Варна
Интересно ми е ако напишем за някоя съфорумка, че е ниска, трътлеста, грозновата... как тогава ще се приеме подобно мнение...?!? Thinking Mr. Green
Едва ли някоя ще сподели такъв образ. Ето мен никой не се осмелява да ме визуализира на всеослушание. Laughing Съформуката е дискретна! Grinning

Общо взето, като мацките, които избираш за аватар, но без кървави струйки, клюнове, маски и пера. Леко и приятно готик. Не, не си те представям ниска, трътлеста и грозновата.  Grinning

# 62
  • Варна
Ментова, теб си те представям като миловидна дама на средна възраст с много проницателен поглед.

# 63
Не си ги представям.Не е важно как изглеждат.Но би ми било любопитно да видя някои.

# 64
  • в рока
Цитат
Представям си се с прав нос, но огледалото упорито ми противоречи

Mr. GreenПознато,моето обаче не противоречи,направо крещи

# 65
Ментова, теб си те представям като миловидна дама на средна възраст с много проницателен поглед.

Ужас! Ментова е симпатична мацка в средата на 30-те си години, висока, с руса къса коса.

# 66
  • Варна

Ужас! Ментова е симпатична мацка в средата на 30-те си години, висока, с руса къса коса.
Ужас! Изложих се  Embarassed

# 67
  • Варна

Абсолютно точно, без миловидна - по-скоро съм тип "хулиганка", временно едровата.

Какво си направила с милата птица?!

# 68
  • Варна

Абсолютно точно, без миловидна - по-скоро съм тип "хулиганка", временно едровата.

Какво си направила с милата птица?!
Ах, значи все пак съм на прав път. Хулиганка казваш? То и аз съм такава, затова съм с такъв аватар  Mr. Green

# 69
  • Варна

Ужас! Изложих се  Embarassed

Не си. Касита, благодаря за средата на 30-те, но съм аха-аха на 40, висока - да, с къса коса, но руса не съм категорично. С объркан цвят съм в момента, не ми се говори ...

# 70
  • В Космоса

Общо взето, като мацките, които избираш за аватар, но без кървави струйки, клюнове, маски и пера. Леко и приятно готик. Не, не си те представям ниска, трътлеста и грозновата.  Grinning

Леко готик, ама наистина много леко се носех преди 15-ина години. Сега съм в най-натуралния си период с тенденция, чини ми се, да попреустановя това. Laughing

# 71
  • в рока
Andariel си я представям на средна възраст,с черна чуплива коса и светли очи.
Ази висока с руса коса ,сини очи,и хубава походка.

# 72
Като гадаете по снимки,я каже на кое от аватара приличам най много Mr. Green

# 73
Интересно ми е ако напишем за някоя съфорумка, че е ниска, трътлеста, грозновата... как тогава ще се приеме подобно мнение...?!? Thinking Mr. Green

Ще ни засипе със снимки, предполагам.
Не ща никого да си представям вече аз.

# 74
  • в рока
между зайчето и прасенцето нещо средно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт